كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع بدست آوردن آی پی از داس است كه در انجمن ترفند های Dos مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي ترفندهاي كامپيوتر است: بدست آوردن آی پی از داس بر روی داس کلیک کنید سپس بنویسید netstat -n سپس آی پی شما و شخص مورد نظر را تماشا کنید...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 26th, 2005
سطح دانش: 50 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 496 / 1241 Thanks: 325
قدرت اعتبار: 10 | بدست آوردن آی پی از داس بر روی داس کلیک کنید سپس بنویسید netstat -n سپس آی پی شما و شخص مورد نظر را تماشا کنید
__________________ آنچه وحشتناک است ارتفاع نیست. افتادن از ارتفاع است ![]() ..هیچ چیز آن گونه نیست که به نظر می رسد.. ![]() ----------------------------------------------------------- .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => آموزش ساخت وبلاگ در سایت => وبلاگ سایت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to jamy For This Useful Post: | M*E*H*D*I (Monday 26 February 2007)
|
| | #2 | ||
| ناظم سابق سايت | دريافت اين برنامه كا را براي شما آسان ميكند. X-NetStat Professional 5.12 همچنين ميتوانيد Port خود را و پورت (درگاه) شخص مورد نظر را ببينيد كه از طريق آن به هم وصل شديد. دانلود | ||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: Bandar Abbas
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 92 Thanks: 23
قدرت اعتبار: 0 | سلام به همه من یک سئوال و تقاضا داشتم .اول اینکه در محل کار من اینترنت بوسیله شبکه بین کاربران اتصال داده شده که admin برای ای پی های خاصی (نورچشمی ها) بوسیله برنامه ccproxy اینترنت را تعریف کرده حالا من ای پی و پورت و یوزرهای سرور را دارم و فقط پسورد را ندارم .خواهشمندم شما اساتید بزرگوار طریقه دسترسی به اینترنت را به بنده آموزش دهید0 | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: June 20th, 2006
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 212 Thanks: 13
قدرت اعتبار: 4 | متاسفانه چون در نرم افزار ccproxy كد MAC ADDRESS مخصوص سخت افزار بوده و با تغيير IP نمي توان به سرور وصل شد فكر نميكنم بتونيد با كامپيوتر خودتون به اينترنت وصل شويد حتي اگر passwordداشته باشيد. | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Khashayar For This Useful Post: | aliepfan (Sunday 3 December 2006)
|
| | #5 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: Bandar Abbas
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 92 Thanks: 23
قدرت اعتبار: 0 | با تشکر البته من با استفاده از ای پی دیگران (دزدی) به اینترنت وصل شده ام منظورم طریقه هک کردن سرور و تعریف کردن ای پی خودم در برنامه ccproxy بود | |||||||||||
| |
| | #6 | ||
| ناظم سابق سايت | اگر اي پي را تعريف كرديد حتما ادمين متوجه خواهد شد در هر حال اينترنت اكسپلورر را باز كنيد منو Tools و سپس Internet Options سربرگ Conncetion و دكمه lan Setting گزينه Proxy Server را فعال كنيد تنظيمات پيش فرض اين برنامه به اين صورت است (به احتمال بسيار زياد تغيير نكرده است Http/Rtsp:808 Secure:808 Ftp:808 Socks/mms:808 ftp:2121 telnet:23 News:119 اين پورت ها و اي پي سرور را هم كه ميدانيد وارد كنيد | ||
| |
| | #7 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 12th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام به همه دوستان من دنبال یک نرم افزار خوب برای بدست اوردن تلفن در چت روم هستم کمکم کنید | |||||||||||
| |
| | #8 | ||
| مدير دانلود آفلاين ![]() ![]() | اگه كسي نرم افزاري داره كه پسورد ياهو مسنجر رو نشون بده لطفا بزاره حتي اگه باشه ميخرم | ||
| |
| | #9 | ||
| ناظم سابق سايت | اينگونه فعاليت ها در سايت ممنوع است. (ME و jayran) | ||
| |
| | #10 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 17th, 2006 محل سکونت: NORTH
سطح دانش: 36 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 177 / 887 Thanks: 1,109
قدرت اعتبار: 5 | خیلی جالب بود جامی جون دستت درد نکنه. .این دستور حتی پورت رو هم نشون میده. ![]()
__________________ یاعلی ![]() _____________ امام حسین(ع): اگر دین ندارید لااقل در دنیای خویش آزاده باشید. _____________________________________________ ما زنده از آنیم که آرام نگیریم ،موجیم که آسودگی ما عدم ماست.یا علی(ع) مدد | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to M*E*H*D*I For This Useful Post: | niayesh81 (Monday 26 February 2007)
|
| برچسب ها |
| پی , آوردن , آی , از , بدست , داس |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد