كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع بهینه سازی سرعت مودم؟؟؟؟ است كه در انجمن ترفند های شبکه مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي ترفندهاي كامپيوتر است: بدین منظور فایل win.ini را از دورن پوشه ویندوز خود بیابید. در یکی از خط ها [Port] را می بینید. پورتی را که مودم از آن استفاده می کند را بیابید( به کنترل پنل رفته و بر phone and modem option دوبار کلیک کنید و تب Modems را انتخاب کنید ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | بدین منظور فایل win.ini را از دورن پوشه ویندوز خود بیابید. در یکی از خط ها [Port] را می بینید. پورتی را که مودم از آن استفاده می کند را بیابید(به کنترل پنل رفته و بر phone and modem option دوبار کلیک کنید و تب Modems را انتخاب کنید و در جلوی مودم خود پورتی را که از آن استفاده می کنید را ببینید ؛ یعنی در قسمت attached to) از هر پورتی که استفاده می کردید در فایل win.ini آن را به این عبارت تغییر دهید =921600,n,8,1,p به عنوان مثال من از com1 استفاده می کنم در win.ini در جلوی com1 تایپ میکنم 921600,n,8,1,p ![]() | ||
| |
| برچسب ها |
| مودم؟؟؟؟ , بهینه , سازی , سرعت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| بررسی دلایلی که باعث کاهش سرعت کامپیوتر میشود | Peyman | ترفندهاي كامپيوتر | 4 | Wednesday 30 April 2008 11:03 AM |
| دلايل سرعت كم اينترنت در ايران | Raminmetal | بخش Internet | 22 | Thursday 22 November 2007 01:07 PM |
| رفع کاهش سرعت کامپیوتر | arash_80099 | ترفند های امنیتی | 3 | Thursday 31 May 2007 10:10 AM |
| رفع کاهش سرعت کامپیوتر | shaabani | ترفندهاي كامپيوتر | 0 | Saturday 7 April 2007 09:52 PM |
| سرويس هاي اينترنت ماهواره اي | عماد | اینترنت ماهوارهای | 15 | Sunday 19 February 2006 12:39 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد