كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع سوال در مورد سطوح دسترسي در شبكه است كه در انجمن ترفند های شبکه مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي ترفندهاي كامپيوتر است: سلام خدمت تمام دوستان من يه مشكلي دارم و اونم اينه كه Admin شبكه (محل كارم) اجازه دسترسي به خيلي از قسمتها و حتي Setup نرم افزار رو از من گرفته... حالا آيا راهي هست كه بشه دسترسي به قسمتهاي محدود شده ايجاد كرد يا نرم افزار جديد نسب كرد؟ ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: June 7th, 2006
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 55 Thanks: 60
قدرت اعتبار: 0 | سلام خدمت تمام دوستان من يه مشكلي دارم و اونم اينه كه Admin شبكه (محل كارم) اجازه دسترسي به خيلي از قسمتها و حتي Setup نرم افزار رو از من گرفته... حالا آيا راهي هست كه بشه دسترسي به قسمتهاي محدود شده ايجاد كرد يا نرم افزار جديد نسب كرد؟دوستان اگر لطف كنن و راهنمايي كنند خيلي خيلي سپاسگذار ميشم ![]() | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: June 7th, 2006
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 55 Thanks: 60
قدرت اعتبار: 0 | از اينكه اين همه جواب دادين واقعا خوشحالم كرديد... يعني اينجا هيچكس پيدا نميشه كه از اصول شبكه سر در بياره | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو تاریخ عضویت: March 30th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 15 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | | |||||||||||
| |
| | #4 | ||||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | نقل قول:
جهت اطلاع شما دوست عزيز : در شبكه هاي LAN كه بر اساس استاندارد Server Base طراحي و اجرا مي شوند همه كاره Adminهست (چگونگي دسترسي افراد به منابع سخت افزاري و نرم افزاري به اشتراك گذاشته شده بر عهده Admin مي باشد) و عبور از Passwordهاي تعريف شده كاري بسيار دشوار و در برخي موارد غير ممكن هست . (اگر از فيل : تر : كنندهاي سخت افزاري استفاده بشه كه ديگه واويلا ) | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| مورد , در , دسترسي , سوال , سطوح , شبكه |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| در خواست بایوس های ps2 | kaveh kaviani | پلی استیشن 3,2,1 | 8 | Sunday 7 October 2007 03:08 PM |
| نقد وبررسی و اخبار بازی های کامپیوتری | Mr.Milad | بازیهای کامپیوتر | 98 | Tuesday 12 June 2007 03:44 PM |
| غذا و سلامتی | Peyman | بخش پزشکي، بهداشتي، آرايشي | 0 | Monday 12 March 2007 11:32 PM |
| نحوه راه اندازي Isp قسمت سوم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Sunday 11 March 2007 04:30 PM |
| بررسي وضعيت توزيع پهناي باند اينترنت در كشور | beh_bek | فناوری اطلاعات (IT) | 0 | Monday 5 February 2007 04:21 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد