كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع شبکه های اداری و خانگی است كه در انجمن ترفند های شبکه مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي ترفندهاي كامپيوتر است: شبکه های اداری و خانگی ------------------------------------- من برای گذاشتن تایپیک مطلب زیاد دارم برای همین فعلا فرصت آنر ا ندارم تا لینک آنها را تک به تک اینجا کپی کنم در ضمن اینجا هم قابلیت اینو ندارد با کپی کردن خالی لینک ها هم کپی شود . به همین خاطر ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | شبکه های اداری و خانگی ------------------------------------- من برای گذاشتن تایپیک مطلب زیاد دارم برای همین فعلا فرصت آنر ا ندارم تا لینک آنها را تک به تک اینجا کپی کنم در ضمن اینجا هم قابلیت اینو ندارد با کپی کردن خالی لینک ها هم کپی شود . به همین خاطر فقط لینک سایتمو می گذارم و هر کدام از دوستان که وقتشو داشتند می توانند لینک ها را هم کپی کنند. با تشکر اینم لینکش http://pacyrus.com/forum/showthread.php?p=389#post389 __________________ --------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.anreo.com/forum اینم دو سایت دوست داشتنی دوستیابی در کشور خودمون www.pacyrus.com/buddyzone www.pacyrus.com/pardiseman | ||
| |
| برچسب ها |
| های , اداری , خانگی , شبکه |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| نحوه راه اندازي Isp قسمت سوم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Sunday 11 March 2007 04:30 PM |
| مباني ويندوز و شبکه ( بخش اول ) | arash_80099 | ترفند های شبکه | 0 | Friday 2 March 2007 11:26 PM |
| نحوه راه اندازي يك Isp | Kamran1358 | سخت افزار | 1 | Friday 23 February 2007 10:06 PM |
| آشنائی با عناصر يک شبکه محلی | Sarah | ساخت شبکه NetWork | 0 | Thursday 14 September 2006 06:23 PM |
| شبکه اترنت (Ethernet) چيست؟ | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 11:25 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد