كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع سوال علمی تخصصی فرهنگی هنری ورزشی ... است كه در انجمن امكانات كارت ها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش D V B Car d است: سلام من رسیور لیزر 2003 (neotion) دارم ... میخواستم بدونم میشه که از رسیورم به عنوان dvb استفاده کنم ؟ 2 تا برنامه گرفتم NEOTION Video Link و Video Link Instant Record Edition ولی با rs232 کار نمیکنه ... تبدیل این کابل رو به usb قیمت کردم که 2 مدل ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 14th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 0 | سلام من رسیور لیزر 2003 (neotion) دارم ... میخواستم بدونم میشه که از رسیورم به عنوان dvb استفاده کنم ؟ 2 تا برنامه گرفتم NEOTION Video Link و Video Link Instant Record Edition ولی با rs232 کار نمیکنه ... تبدیل این کابل رو به usb قیمت کردم که 2 مدل بود تو پایتخت 16000 تومنی با 30000 تومنی . این کابل رو اینجوری میشه ساخت :http://www.beskeen.com/astro/SerialD...rolCables.html خلاصه برم سراغ ور رفتن بهش یا نه ... اگه سر کاریه که هیچ ... حالا سوال ورزشی تفریحی : مودم ها تو ایران شماره انداز ( ID caller ) رو ساپورت میکنن ؟ حالا چه مودمی یا چیپستی ؟ با چه برنامه ای ( advanced call center و venta ) رو مودم من کار نمیکنه ( SoftV90 Data Fax Voice Modem ) ===> مودم من ... اگه سوال دوم ربطی نداشت شرمندم ... جواب ندینم ناراحت نمیشم ولی کارتونم درسته کلی آدم چیز یاد میگیره تو سایتتون یه جا علمی حرف زدن آدم کم نمیاره . | |||||||||||
| |
| | #2 | ||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | دوست عزیز از رسیور نمیتونید به عنوان دی وی بی استفاده کنید (البته یه مدل جدید اومده به نام اژدها که این قابلیت رو داره). برای کالر آی دی هم مودم Data Sheen خوبه . ویندوز مدیا سنتر نصب کن خودش کالر آی دی داره و تنظیمات هم نمیخواد (در ضمن خط تلفن هم نباید Pcm باشه ) | ||
| |
| | #3 | |||||||||||
| مدير سابق بخش دانشجويان و بخش ادبيات ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006 محل سکونت: خرابات
سطح دانش: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 65 / 657 Thanks: 212
قدرت اعتبار: 4 | اگر رسيور به كارت كپچر وصل كني يه چيزايي ميشه شبيه به Dvb | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 16th, 2006
سطح دانش: 11 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 271 Thanks: 5
قدرت اعتبار: 4 | | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| فرهنگی , هنری , ورزشی , تخصصی , سوال , علمی |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| یه سوال علمی | Reza-Shekarchi | اینترنت ماهوارهای | 0 | Wednesday 10 January 2007 09:40 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد