كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع ارسالsms رایگان به صورت نامحدود است كه در انجمن ترفندهاي موبايل (Mobile) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش موبایل (Mobile) است: سلام.اقا من رفتم تو اون سایت واسه ثبت نام ولی باز نشد که !!...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| ترفندهاي موبايل (Mobile) در این بخش ترفندهای موبايل قرار میگیرد. |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #21 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: March 20th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام.اقا من رفتم تو اون سایت واسه ثبت نام ولی باز نشد که !! ![]() | |||||||||||
| |
| | #22 | ||
| سرپرست بخش موبايل و مدير بخش پلاگين و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sms.bi باز فدات شم شما دوباره امتهان کن مگه میشه داش جمشید چیز اشتبام بزاره
__________________ اخطار:از زدن پستهایی بر خلاف قوانین سایت خود داری فرمایید. 2)آموزش ارتباط و رد و بدل فايل بين دو گوشي با Wlan با سرعت بسیار بالا ***دریافت فایل key وcer از سایت Opda برای ساین کردن نوکیا *** | ||
| |
| The Following User Says Thank You to metalstar666 For This Useful Post: | POISON10000 (Sunday 2 March 2008)
|
| | #23 | ||
| $user[forumbits] ![]() ![]() ![]() ![]() | من با internet explorer جواب نگرفتم اما با opera شد. بسیار ساده هست.
__________________ Never Doubt That A Small Group Of Committed People Can CHANGE THE WORLD Indeed,It is The Only Thing That Ever Has Margaret Mead | ||
| |
| The Following User Says Thank You to amir66 For This Useful Post: | POISON10000 (Sunday 2 March 2008)
|
| | #24 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: March 6th, 2007
سطح دانش: 11 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 261 Thanks: 106
قدرت اعتبار: 3 | آيا ميشه اين كار رو كرد؟
__________________ ![]() استقلال | |||||||||||
| |
| | #25 | |||||||||||
| ناظم سایت و مدیر بخش موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 31st, 2005
سطح دانش: 28 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 68 / 689 Thanks: 133
قدرت اعتبار: 5 | یه سایت هایی هستند که میشه از طرف اونها sms بزنی تو سایت هم بگردی تاپیک در موردشون هست
__________________ قبل از استفاده از انجمن قوانین را بخوانید. برای استفاده از انجمن میتوانید از این ادرس استفاده کنید | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| sms , نامحدود , ارسالsms , به , رایگان , صورت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| شبكه هاي اختصاصي مجازي (vpn) | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 1 | Tuesday 23 January 2007 01:25 AM |
| زبانهاي برنامه*نويسي در هوش مصنوعي | Peyman | موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر | 0 | Sunday 14 January 2007 11:15 PM |
| آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:52 AM |
| IP و Port چيست؟ | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:41 AM |
| Microsoft Word | AKBAR H.Y | نرم افزار | 0 | Saturday 3 June 2006 06:50 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد