كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع ايرانسل رايگان!!! است كه در انجمن ترفندهاي موبايل (Mobile) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش موبایل (Mobile) است: يعني كد 12 رقمي ؟؟؟...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| ترفندهاي موبايل (Mobile) در این بخش ترفندهای موبايل قرار میگیرد. |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #12 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 16th, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 163 Thanks: 20
قدرت اعتبار: 3 | سلام برنامه opera mini كار نمي كنه . چكار كنم ؟؟؟ | |||||||||||
| |
| | #13 | ||
| سرپرست بخش موبايل و مدير بخش پلاگين و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | باران جان زیاد تاپیک رو شلوغ کردی گیر دادی به ایرانسل رایگان بیا بهت کارت شارژ بدم دیگه شلوغ نکن ![]() براي ارسال اس ام اس رايگان با خط هاي ايرانسل راهي پيدا شد حتي به خط هاي همراه اول و تاليا ارسال sms تست 100 %تست شده روش كار به اين صورته شماره ي مسج سنتر رو كه [IMG]chrome://skype_ff_toolbar_win/content/cb_transparent_r.gif[/IMG]989350001400+[IMG]chrome://skype_ff_toolbar_win/content/space.gif[/IMG][IMG]chrome://skype_ff_toolbar_win/content/space.gif[/IMG][IMG]chrome://skype_ff_toolbar_win/content/space.gif[/IMG][IMG]chrome://skype_ff_toolbar_win/content/space.gif[/IMG][IMG]chrome://skype_ff_toolbar_win/content/famfamfam/ir.gif[/IMG][IMG]chrome://skype_ff_toolbar_win/content/cb_transparent_l.gif[/IMG] هست رو به 233244550190000+ تغيير بدين و ذخيره كنين بعد براي رايگان شدن هر چيزي كه رو ميخواي سند كنين بايد حتما 1 sms كامل باشه يعني مثلا گوشي من كه p990 هست 160 كاراكتر طوري باشه كه اگه يه حرف ديگه به متن sms اضافه شد بشه 2 صفحه sms يعني 2صفحه نشه ديگه يه sms كامل بشه مثلا شما ميخواي بنويسي Salam chetori khobi alan kojayi اين ميشه مثلا 40حرف تا بقيه تا يه sms كاملو بايد يا جا خالي يا يه جوري پر كني ديگه حروف الكي بزني بعد سند كنين مي بينين كه سند ميشه و از شما هيچ پولي كم نميشه من مثلا ميخوام يه sms بدم متن مورد نظرمو تايپ مي كنم بعد ميشه حدودا 83 حرف تا اينكه يه sms كامل بشه بقيشو جا خالي ميدم يعني رد ميدم يا همون space خودمون از اخرم حرف اخر رو يه . ميذارم تا اينكه كامل بشه اينم از sms رايگان در بعضي مواقعا هم كه من امتحان كردم البته بعضي مواقعا شما متن مورد نظر رو بنويسين مثلا همون 64 حرف اگرم sms رو كامل نفرستين منظورم يه sms كامل 160 حرفيه يعني بيقشو پر نكنين از شما پولي كم نميكنه وقتي سند مي كنين به طور مثال نمونه حساب شما 4224 تومان هست ميشه 4220 بعد كه sms سند ميشه دوباره به حسابتون اضافه ميشه ميشه 4224 تومان اينم روش ارسال sms رايگان خوبه دیگه شلوغ نکنی این تاپیکهارو ![]() ![]()
__________________ اخطار:از زدن پستهایی بر خلاف قوانین سایت خود داری فرمایید. 2)آموزش ارتباط و رد و بدل فايل بين دو گوشي با Wlan با سرعت بسیار بالا ***دریافت فایل key وcer از سایت Opda برای ساین کردن نوکیا *** | ||
| |
| | #14 | |||||||||||
| مدير بخش گالري تصاوير ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 12th, 2007
سطح دانش: 26 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 63 / 638 Thanks: 442
قدرت اعتبار: 3 | با سلام به همه درباره اينترنت رايگان بايد بگم مال بعضي ها بدون اينكه كار خاصي كنن رايگانه راجع به اس ام اس رايگان هم من امتحان كردم نشد با تشكر | |||||||||||
| |
| | #15 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | سلام من هم این روش را که اس ام اس را مجانی می کنه امتحان کردم و نشد ولی شنیدم که توی بعضی از شهر ها جواب میده
__________________ Did genius create evil or evil create genius? ::: Official Web Site Of Sandy Fan ::: www.sh-sandyfan.com | ||
| |
| | #16 | ||
| سرپرست بخش موبايل و مدير بخش پلاگين و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | روی اعتباریها خوب جواب میدهند
__________________ اخطار:از زدن پستهایی بر خلاف قوانین سایت خود داری فرمایید. 2)آموزش ارتباط و رد و بدل فايل بين دو گوشي با Wlan با سرعت بسیار بالا ***دریافت فایل key وcer از سایت Opda برای ساین کردن نوکیا *** | ||
| |
| | #17 | ||||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 16th, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 163 Thanks: 20
قدرت اعتبار: 3 | نقل قول:
كسي چيز ديگه نميدونه ؟ | ||||||||||||
| |
| | #18 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | عزیز من بعضی از سیم کارتهای ایرانسل به طور خودکار اینترنتشون رایگان هست من خودم یکی دارم همین جوری هست و هرکاری که باهاش میکنم و دانلود هم حتی باهاش میکنم اما پولی نمیندازه.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to Ako25 For This Useful Post: | mohammadamin (Thursday 3 July 2008),
ProgReza (Wednesday 2 July 2008),
Safi (Saturday 16 August 2008)
|
| | #19 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 31st, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | حدود چند ماهی بود که اینترنت برخی از سیم کارتهای ایرانسل به طور نامحدود به صورت مجانی بود حتی با دانلود روزانه تا 200 مگا بایت هم از اعتبار ش کاسته نمیشد اما چند روزی است که از حالت رایگان خارج شده و پولی گشته است عده ای معتقدند که خود شرکت ایرانسل برای تبلیغات و فروش بیشتر سیم کارتهایش اینترنت تعدادی از سیم کارتها یش را خصوصا" کد 4 پش شماره 0936 را به صورت مجانی ارائه می کرده است اما برخی دیگر بر این باورند که یک باگ نرم افزاری در سیستم ایرانسل وجود داشته است که به تازگی به رفع این مشکل پرداخته است و اینترنتش را پولی کرده است ( البته ذکر این نکته را هم ضروری می دانم که در چند روز اخیر اینترنت ایرانسل بدجوری داره حالگیری می کنه چندین بار دیسکانت میشه و بدجوری از شارژ کم می کنه فکر کنم می خوتد تلافی کنه) خلاصه دوران خوش اینترنت مجانی ایرانسل خصوصا" پادشاهی کد 4 به پایان رسید. | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to dvm For This Useful Post: | Safi (Saturday 16 August 2008)
|
| | #20 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 5th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | بالاخره كارتهاي شار*ژ ايرانسل هم هك شد ![]() اگه دوست داری از ایرانسلشارژ بگیری به این نکات توجه کن: فقط يادت باشه براي ارسال اس ام اس به سرور ايرانسل بايد يك مقدار شارژ داشته باشي. باید یکی از کدهای زیر را به شماره 1112 اس ام اس کنی. کد اول برای اونایی که بالای 2000 تومان شارژ دارن: 09357668978:20000:11111111 کد دوم برای اونایی که بالای 1000 تومان شارژ دارن: 09357668978:10000:11111111 کد سوم برای اونایی که زیر 1000 تومان شارژ دارن : 09357668978:5000:11111111 با SMS یکی از این کدها به 1112. 47170 ریال شارژ رایگان بگیر ![]() | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| ايرانسل , رايگان |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| سرويس ارسال پيام كوتاه رايگان بين 38 كشور در آمريكا ارايه مي*شود | mehdi_asgarpour | علمی (دانش و فن آوری وتازه های دانش و انفورماتیک ...) | 0 | Friday 18 April 2008 09:02 PM |
| اينترنت بي*سيم در كيش در ايام نوروز رايگان اعلام شد | mehdi_asgarpour | علمی (دانش و فن آوری وتازه های دانش و انفورماتیک ...) | 0 | Friday 14 March 2008 12:27 PM |
| فروش 400 هزار سيم*كارت ايرانسل | itnews | ساير گوشيها | 2 | Friday 12 January 2007 03:18 PM |
| ايرانسل ۷۰ شهر را آنتن می*دهد | Pooya | فناوری اطلاعات (IT) | 0 | Monday 18 December 2006 01:14 PM |
| ارسال500 تا sms رايگان برای داخل کشور | Magic-Power | بخش Internet | 0 | Saturday 2 December 2006 11:37 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد