كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع هر سوال ومشکل در مورد موبایل رو اینجا بگید است كه در انجمن ترفندهاي موبايل (Mobile) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش موبایل (Mobile) است: سلام مشکل و سوال در مورد موبایل دارید اینجا ببپرسید ممنون...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| ترفندهاي موبايل (Mobile) در این بخش ترفندهای موبايل قرار میگیرد. |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | سلام مشکل و سوال در مورد موبایل دارید اینجا ببپرسید ممنون | ||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 16th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 7
قدرت اعتبار: 0 | ba salam gooshie man N71,e va az vagti keh life blog ro nasb kardam aksha ro dige to gallery nemitoonam bebinam lotfan to halle moshkel rahnemayim konid ba tashakor | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| کاربر برنزی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 17th, 2006 محل سکونت: Shiraz
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 73 / 732 Thanks: 15
قدرت اعتبار: 5 | خوب برنامه رو پاک کنید
__________________ Attention Button قبل از استفاده از انجمن قوانین را بخوانید. 1 - از اعلام ایمیل آدرس، ID ی یاهو مسنجر و مشخصات شخصی خود در امضا ها و پست هاییتان جدا خو داری فرمائید چنين پست بلافاصله حذف و با كاربر متخلف اخطار خواهد شد. 2-- لطفا در انتخاب آواتارهای مناسب متناسب با یک سایت تخصصی ماهواره ای دقت کنید. | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Peyman For This Useful Post: | sheytoni (Sunday 17 December 2006)
|
| | #4 | |||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | نقل قول:
یا اگه میتونید تو ستینگ درست کنید... | |||
| |
| | #5 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 16th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 7
قدرت اعتبار: 0 | Agayon Pak Kardam Va Baz Ham Chizi Avaz Nashod Va Dobareh Majboor Be Nasbe Life Blog Shodam | |||||||||||
| |
| | #6 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | شما قبل نصب لایف بلاگ چیکار میکردید؟؟؟ | ||
| |
| | #7 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | سلام فرض کنیم که یک Firmware جدید مثلا برای 6600 اومده و ما با زدن کد #0000#* فهمیدیم که نیاز است ما انرا Upgrade کنیم . اول اینکه ما چطور متوجه مشویم که یک upgrade جدید برای گوشیمان اومده (از چه سایتی) و نحوه Upgrade ان به Version بالاتر به چه صورت است. (فکر میکنم سوال خیلی ها باشه) | ||
| |
| | #8 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 1st, 2006
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 178 Thanks: 152
قدرت اعتبار: 3 | لطف کنید سایتی پیشنهاد کنید که همه مدلهای گوشی موبایل را معرفی کند با جدیدترینها . مرسی . | |||||||||||
| |
| | #9 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | | ||
| |
| | #10 | |||||||||||
| مدير بخش آپديت كدها و بخش زبانهاي خارجي تاریخ عضویت: January 22nd, 2006 محل سکونت: Nowhere Land
سطح دانش: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 499 Thanks: 203
قدرت اعتبار: 4 | سلام . من نوکیا 6270 دارم اما برنامه های بالاتر از 700 یا 500 kb رو نمیتونم نصب کنم و میگه فایل خیلی بزرگه برای نصب .. در صورتی که موبایلم خیلی جا داره ... تا حالا کل اینترنت هم برای این مساله زیر و رو کردم .. آخرش فهمیدم این سری از نوکیا محدودیت نصب داره ...البته باید بگم که برنامه های کوچیک جاوا براحتی نصب میشه ... حالا اگه شما راه حلی داری بفرما . | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| موبایل , مورد , هر , ومشکل , اینجا , بگید , در , رو , سوال |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد