كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع هر سوال ومشکل در مورد موبایل رو اینجا بگید است كه در انجمن ترفندهاي موبايل (Mobile) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش موبایل (Mobile) است: باید تحقیق بشه شاید شرکت محدودیت حجم برنامه برای شما گذاشته...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| ترفندهاي موبايل (Mobile) در این بخش ترفندهای موبايل قرار میگیرد. |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | باید تحقیق بشه شاید شرکت محدودیت حجم برنامه برای شما گذاشته | ||
| |
| | #12 | |||||||||||
| مدير بخش آپديت كدها و بخش زبانهاي خارجي تاریخ عضویت: January 22nd, 2006 محل سکونت: Nowhere Land
سطح دانش: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 499 Thanks: 203
قدرت اعتبار: 4 | بابا بیشتر از این جواب بالا انتظار از شما داشتم ... | |||||||||||
| |
| | #13 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | من هم میتونم حرف قلمبه و ثلمبه بزنم و علکی یه جواب سر هم کنم ولی نمیکنم میخام یه جواب بدم که هم مشکل اون هل بشه هم اطلاعات خودم بیشتر بشه | ||
| |
| | #14 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 11th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | ba tashakor az zahmatatoon age mishe begid axe sms ro chejoori rooye 6630 bezaram | |||||||||||
| |
| | #15 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | آقایون چه جوری میشه پسورد photosafe رو پیدا کردم خواهش میکنم راهنمایی کنید | ||
| |
| | #16 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 25th, 2006
سطح دانش: 10 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 238 Thanks: 58
قدرت اعتبار: 3 | من به میموری کارتم پسوورد دادم ولی الان فراموشش کردم و هر کاری کردم باز نشد حتی با میموری خوان (رم ریدر) اما به علت همون پسوورد توی کامپیوتر هم بازش نمیکنه تا فورمتش کنم لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟ در ضمن بگم که گوشی خودم رو هم چند باری فرمت کردم گوشی 7610 | |||||||||||
| |
| | #17 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: October 25th, 2006
سطح دانش: 10 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 238 Thanks: 58
قدرت اعتبار: 3 | شما که همچین تاپیکی باز می کنید باید سوالات رو هم ببینید و جواب بدید؟ در ضمن ایا میشه روی K750 سونی اریکسون نرم افزار نصب کرد منظورم نرم افزار هایی مثل منشی و غیره .. آیا همچین نرم افزارهایی وجود داره؟ به سوال اولم هم کسی پاسخ نداد؟ | |||||||||||
| |
| | #18 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 3rd, 2007
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 186 Thanks: 58
قدرت اعتبار: 3 | دوست عزیز vidi_mersad گوشی k750 به دلیل اینکه از سیستم عامل جاوا استفاده میکنه نه سیمبیان خیلی از برنامه ها رویه اون اجرا نمیشه که منشی تلفنی هم یکی از اوناست البته برایه سونی اریکسون هم برنامه های جالبی است که میدونی تویه گوگل سرچ کنی اگه مفید بود رویه thanks کلیک کنید ممنون ویرایش توسط sheytoni : Saturday 13 January 2007 در ساعت 12:33 AM. دلیل: تبلیغات | |||||||||||
| |
| | #19 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | سما که روی ممویری کارتت پسورد گذاشتی اول برنامه فایل منیجر رو نصب کن تا توزی رو بدم ... یا یه چیز که هنوز امتحان نکردم... با رم ریدر وارد مموری شوید....... داخل بخش System مى شويم وارد System كه شديم دنبال فايلى به نام mmcstore مى گرديم بعد اين فايل رو Rename مى كنيم از mmcstore به mmcstore.txt تغيير نام مى دهيم الان فايل mmcstore.txt رو باز مى كنيم اين هم از پسورد مموري كارت (((( 21212 )))) | ||
| |
| | #20 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 19th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | من لاك كد گوشي را فراموش كردم كمكم كنيد و طريقه فرمت در n 80 | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| موبایل , مورد , هر , ومشکل , اینجا , بگید , در , رو , سوال |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد