كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع هر سوال ومشکل در مورد موبایل رو اینجا بگید است كه در انجمن ترفندهاي موبايل (Mobile) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش موبایل (Mobile) است: نقل قول: نوشته اصلی توسط morteza61 سلام . من نوکیا 6270 دارم اما برنامه های بالاتر از 700 یا 500 kb رو نمیتونم نصب کنم و میگه فایل خیلی بزرگه برای نصب .. در صورتی که موبایلم خیلی جا داره ... تا حالا کل اینترنت هم برای این مساله زیر ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| ترفندهاي موبايل (Mobile) در این بخش ترفندهای موبايل قرار میگیرد. |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #21 | ||||||||||||
| مدير بخش آپديت كدها و بخش زبانهاي خارجي تاریخ عضویت: January 22nd, 2006 محل سکونت: Nowhere Land
سطح دانش: 20 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 499 Thanks: 203
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
هیچکی اینجا نمیتونه جواب بده ؟ پس این فروم و این تاپیک به چه درد میخوره ؟ | ||||||||||||
| |
| | #22 | ||
| اخراج شده | از مدیران این بخش تقاضا دارم مشکل این کاربر را حل کنند و اگر نه این تاپیک قفل می شود | ||
| |
| | #23 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | مشكل 6270 اينه كه از سيستم عامل symbian استفاده نميكنه و به همين دليل از سرعت پايين و اينكه فايل هاي بيشتر از 500KB را نمي تونه اجرا كنه. در هر صورت اين يكي از مشكلات 6270 هست و قابل حل نمي باشد. اميدوارم تونسته باشم راهنمايت كرده باشم. | ||
| |
| | #24 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 22nd, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | salam hamed jan 1:man natoonestam baziye carbon ro download konam age mishe ye linke dige bedin 2:man mikham gooshimo format konam vali bedoone memori card ,, mikhastam bedoonam ba in kar ahangha va barnamehaye originale gooshi pak mishe ya faghat oonayee ke man nasb kardam pak mishe? modele gooshi 7610 3:man az barnameye spy call estefade mikonam vali ba boogh zadanesh moshkel daram ba nasbe beep off ham in moshkel hal nashod bayad chikar konam? 4:ye barnamey monshi ham mikham in barnameha ro nasb kardam kar nakaradan :smart answer auto answer answering machin nia 4:aya barnamei darim ke ba oon betoonim hamzaman baraye chan nafar blue tooth konim? 5:barnamei mikhastam ke baraye shakhse moghabel booghe eshghal mizane amma ma shomareye oono rooye gooshimoon mibinim mamnoon | |||||||||||
| |
| | #25 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 3rd, 2007
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 186 Thanks: 58
قدرت اعتبار: 3 | جواب سوال پنجمت رو من می دم بله برایه این کار برنامه ی هست در این برنامه به طور خیلی مودبانه برایه کسایی که شما نمی خواید میگه مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد این از مشغول بودن بهتره کافیه شماره یه کسایی که می خواید رو به برنامه بدی اگه لینک دانلودشو می خواین thanks بزنین تا بزارم | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to oljlj For This Useful Post: | x19977 (Monday 5 February 2007)
|
| | #26 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 6th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 49
قدرت اعتبار: 0 | سلام من یه k750دارم هنگ کرد منم خاموشش کردم وقتی روشن کردم فقط مانیتورش چشمک میزد یعنی خاموش می شد و روشن می شد باطریشم در اوردم نشد لطفا راهنماییم کنید | |||||||||||
| |
| | #27 | ||||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 6th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 49
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
لطفا یکی جواب بده. | ||||||||||||
| |
| | #28 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 28th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 15 Thanks: 72
قدرت اعتبار: 0 | سلام! من يک nokia N90 دارم. فايلهاي3GP که با BLUETOOTH دريافت ميکنم ودر inbox گوشي دخيره ميشود برخلاف سايرفرمتها نه قابل save درgallery هستند و نه قابل ارسال به گوشي ديگري ! فقط درمورد اين نوع فايل اين گوشي براي مکان save تنها پوشه اي به نام my folder رانشان ميدهدکه به کاربنده نمي آيد وبراي send اصلا گزينه اي ندارد! من اين گوشي را 15 ماه پيش خريداري کردم ويکي از دوستانم که اخيرااين نوع گوشي را خريده اصلاچنين مشکلاتي ندارد.درگوشي ايشان اين نوع فايلهادرزمان دريافت به دلخواه او داخل حافظه (گوشي يا کارت) ميرود (نه مثل من داخل inbox) وقابل save درgallery و ياارسال به سايرگوشيهاست! خواهشمندم دوستاني که براي مشکل اينجانب راه حلي ميدانند بنده را بي نصيب نگذارند. ( آيا تنظيم خاصي لازم است؟ آيا بايد نرم افزاري نصب کنم که گوشي من ندارد؟....) متشکرم | |||||||||||
| |
| | #30 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 21st, 2007
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 40 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | جناب آقایx19977این مشکل به فریمور شما بر میگرده شما می تونید فریمور خودتونو اپدیت کنید تا مشکلتون حل بشه روشهای اپدیت کردن فریمور هم توی همین سایت هستش | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to aminshabneshin For This Useful Post: | x19977 (Sunday 18 February 2007)
|
| برچسب ها |
| موبایل , مورد , هر , ومشکل , اینجا , بگید , در , رو , سوال |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد