كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع هر سوال ومشکل در مورد موبایل رو اینجا بگید است كه در انجمن ترفندهاي موبايل (Mobile) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش موبایل (Mobile) است: aminshabneshin عزيز, سلام! ظاهرا برنامه update فريمورشاملnokia N90 نميشود.چه دراين انجمن وچه درسايتnokia گوشيN90 درليست نيست. باتوجه به توصيه nima_g بايدگوشيم رافرمت کنم.البته من تا بحال چنين کاري نکرده ام.ازشماونيماي عزيزوياديگردوستان تقاضادارم چنانچه روش مطمئني براي فرمت اين گوشي سراغ داريد بنده راراهنمايي بفرماييد. باتشکرفراوان...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| ترفندهاي موبايل (Mobile) در این بخش ترفندهای موبايل قرار میگیرد. |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #31 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 28th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 15 Thanks: 72
قدرت اعتبار: 0 | aminshabneshin عزيز, سلام! ظاهرا برنامه update فريمورشاملnokia N90 نميشود.چه دراين انجمن وچه درسايتnokia گوشيN90 درليست نيست. باتوجه به توصيه nima_g بايدگوشيم رافرمت کنم.البته من تا بحال چنين کاري نکرده ام.ازشماونيماي عزيزوياديگردوستان تقاضادارم چنانچه روش مطمئني براي فرمت اين گوشي سراغ داريد بنده راراهنمايي بفرماييد. باتشکرفراوان | |||||||||||
| |
| | #32 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 5th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | من به تازگی یک گوشی 7610 خریدم بعضی مواقی خود به خود موقع انجام کاری خاموش و روشن میشود فلش هم کردم جواب نداد | |||||||||||
| |
| | #33 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | Salam Agha In Code *#746025625# Dar Goshi Haye Nokia Model Paeen Be Mahze Inke # Ra Mizanim Minevise "stopping Sim Clock Allowed" In Raste Ke 3 Daghige Raygan Mishe Yana? Ama Dar Goshi Haye Saumsung Ghadimi Badaz Zadan # Bayad Dogme Sabz Ra Bezanim Ke 1 Chize Dighari Minevisad ? In Che Joria Hastesh Mamnoon Bye. | ||
| |
| | #34 | |||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
| |||
| |
| | #35 | ||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نه کار نمی کنه!!!! به امید این کد صحبت نکنی!!!!!!! به هیچ عنوان کار نمی کنه!! | ||
| |
| | #36 | |||
| |||
| |
| | #38 | |||
آپدیت firmware گوشی n90 هم آمده. | |||
| |
| | #40 | ||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | شما باید در یکی از سایت هایی که خدمات sms میدهند ثبت نام کنید. البته هیچ کدام مجانی نیست. برخی از این خدماتی که این سایت ها ارائه می دهند: امکان ارسال SMS به خارج از کشور ارسال SMS از طريق Email بر روی موبايل ارسال SMS از طريق Yahoo Messenger بر روی موبايل امكان ارسال پيام از موبايل به Yahoo Messenger امكان ارسال Email از طريق موبايل امكان ارسال پيام به زبانهاي مختلف از جمله فارسی امکان ارسال عکس همراه پيام | ||
| |
| برچسب ها |
| موبایل , مورد , هر , ومشکل , اینجا , بگید , در , رو , سوال |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد