كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع هر سوال ومشکل در مورد موبایل رو اینجا بگید است كه در انجمن ترفندهاي موبايل (Mobile) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش موبایل (Mobile) است: با سلام خدمت اساتید محترم این بخش ! دوستان غرض از مزاحمت می خواستم بگم که گوشی بنده تا دیشب به خوبی و خوشی کار می کرد ولی امروز وقتی از خواب بیدار شدم دیدم گوشی ام دیگر روشن نمی شود راستی گوشی ام نو است و حدوداً 1 ماه ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| ترفندهاي موبايل (Mobile) در این بخش ترفندهای موبايل قرار میگیرد. |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #41 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 4th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 15 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | با سلام خدمت اساتید محترم این بخش ! دوستان غرض از مزاحمت می خواستم بگم که گوشی بنده تا دیشب به خوبی و خوشی کار می کرد ولی امروز وقتی از خواب بیدار شدم دیدم گوشی ام دیگر روشن نمی شود راستی گوشی ام نو است و حدوداً 1 ماه هست که آنرا خریداری کرد ه ام و جز گوشیهای سریال اصلی هم است با این حال باطری و سیم کارت را نیز در گوشی دوستانم آزمایش کردم هر دوی آنها نیز سالم بودند راستی یک سوال داشتم من باطری گوشی ام را در صورتی شارژ می کردم تاباطری به طور کامل خالی شود تا جاییکه گوشی ام به طور کامل خاموش می شد آیا به نظر شما این روش شارژباطری باعث خرابی گوشی ام شده است یا نه چیز دیگری باعث خرابی شده است لطفاً کسی راهنمایی کند چگونه می توانم این مشکل را حل کنم بدون اینکه گوشی ام را دست تعمیرکار بسپارم و اگر بخواهم آنرا تعمیر کنم به نظر شما چقدر خرج یا هزینه بر می دارد . ناگفته نماند که بنده در گوشی ام حدود 20 نرم افزار هم نصب کردم . باتشکر از راهنماییهای ارزشمندتان. | |||||||||||
| |
| | #43 | |||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
| |||
| |
| | #44 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | salam agha goshi 3660 daram harchand 1 bar hey dahanish ghat mishe eshkal sakht afzari nist chon neshon dadamesh. komakam konid lotfan?hamed | ||
| |
| | #45 | ||
| عضو ![]() | با سلام به شما و خسته نبا شید من گوشیم پی910 هستش قبلنا وقتی کسی تماس می گرفت درشو که باز میکردم حالت انسور فعال میشد و میتونستم جواب بدم یه بار ریستش کردم حالا هر کی تماس میگیره اول باید درشو باز کنم بعد روی انسور کلیک کنم تا بتونم جواب بدم میشه بگید چه جوری میشه برش گردونم به حالت اول؟؟؟؟؟؟؟ یعنی واسه جواب دادن فقط درشو باز کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم از هر کی میپرسم نمی دونه. | ||
| |
| | #47 | |||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
| |||
| |
| | #48 | ||
| عضو ![]() | ممنون که جواب دادید ولی مشکل من حل نشد اگه خبری گرفتید حتما بگید خدایش گیر افتادم با این پی 910 | ||
| |
| | #49 | ||
| عضو ![]() | کسی نیست به ما بگه چه جوری گوشیمو تنظیم کنم که وقتی کسی زنگ میزنه با باز کردن درش بتونم پاسخ بدم؟؟؟؟؟؟؟؟ گوشیم پی 910 هست | ||
| |
| | #50 | |||||||||||
| مدیر بخش پزشکی و موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006 محل سکونت: مشهد
سطح دانش: 21 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 501 Thanks: 264
قدرت اعتبار: 4 | با عرض سلام ایا میشه کدهایی که شرکتای خارجی رو گوشی ها میزارن رو باز کرد ؟ کسی اطلاعی داره ؟ منظورم بعضی شرکتهای خارجی که خط رو همراه گوشی واگذار میکنن کدروگوشی میگذارن .این گوش هارو میشه کدشونو باز کرد یا نه | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| موبایل , مورد , هر , ومشکل , اینجا , بگید , در , رو , سوال |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد