كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع هر سوال ومشکل در مورد موبایل رو اینجا بگید است كه در انجمن ترفندهاي موبايل (Mobile) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش موبایل (Mobile) است: گوشی n 95 هست...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| ترفندهاي موبايل (Mobile) در این بخش ترفندهای موبايل قرار میگیرد. |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #52 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | من يه 3250 دارمو يه ايران سل.مي خوام ازش استفاده كنمو با كامپيوتر به اينترنت وصل بشم . 1-ميشه؟ 2-چطوري؟
__________________ عادت کن که عادت نکنی | ||
| |
| | #53 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 21st, 2007
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 40 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | ببین شما باید مطمئن بشید که درایور گوشیتون نصبه بعد اون وقت به control panel بریدوnetwork connction رو باز کنید سپس سمت چپ create a new connction رو بزنید بعد از اون در صفحه جدید nextرو بزنید بازم next روبزنید در صفحه جدید گزینه دوم را انتخاب ودوباره next ودوباره next در صفحه باز شدهnokia 3250 usb modem رو انتخاب وnext ودوباره next در این قسمت phone number رو #99* بده و next هارو ادامه بده تا conectionساخته بشه سپس کابل گوشیرو نصب و با این کانکشن به اینترنت وصل شو (((((((((((((البته باید بدونی که یوزر و پاسورد خالی هستن)))))))))))))))))) امیدوارم که توضیحات من کامل باشه | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to aminshabneshin For This Useful Post: | nonosh (Monday 10 September 2007)
|
| | #54 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 21st, 2007
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 40 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | عزیزم البته باید بدونی که ممکنه این مدل اینترنت پرهزینه باشه چون هر کیلو بایت دیتا که ارسال یا گرفته میشه قیمت اون 15ریال هستش پس اول یه سری به سایت ایرانسل بزن وتعرفه های جدید این شرکتو ببین | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to aminshabneshin For This Useful Post: | nonosh (Tuesday 11 September 2007)
|
| | #55 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 31 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | من یه سیم کارت دارم که سوخته و در حافظه سیم کارت یه سزی شماره تلفن ذخیره کردم، می خواستم ببینم آیا می شه به شماره ها درسترسی داشته باشم ؟! اگه میشه، چطوری این کار و باید انجام بدم !!؟ | |||||||||||
| |
| | #56 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: February 20th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | با عرض سلام به همگي دوستان و مديران محترم بخشها من احتياج فوري به کمک در مورد اين مطلب دارم ممنون ميشم اگر کسي اطلاعات يا روشي براي حل اين مشکل دارد من مطلع سازد . من گوشی N73 دارم در قسمت مربوط به رمزگزاري برای مموري جانبی گوشي که Minisd مي باشد گزاشته ام که متاسفنه فراموش کردم و بدون اين رمز امکان فرمت در خارج از گوشی برای رم وجود ندارد و راهی برای از بین بردنش پیدا نکرده ام ویرایش توسط sors : Saturday 1 March 2008 در ساعت 01:56 AM. | |||||||||||
| |
| | #57 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: February 20th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | با عرض سلام به مديران محترم و دوستان گوشی من N73 می باشد و در قسمت مربوط به حافظه جانبی که mini sd می باشد این امکان را دارد که رمز گزاری نمائیم و این امکان حتی باعث این شده است که این حافظه قابل شناسائی برای کامپيوتر نیز نباشد ، و با فرمت حافظه توسط گوشی نیز این رمز از بین نمی رود و این حافظه فقط قابل استفاده در همین گوشی می باشد متاسفانه این رمز را فراموش کردم و خیلی مومنون و متشکر می باشم از کليه دوستان و مدیران که من را در حل اين مسئله ياري کنند . ویرایش توسط sors : Saturday 1 March 2008 در ساعت 01:34 AM. | |||||||||||
| |
| | #58 | |||||||||||
| مدير بخش گالري تصاوير ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 12th, 2007
سطح دانش: 26 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 63 / 638 Thanks: 442
قدرت اعتبار: 3 | سلام به همه مي خواستم ببينم مي شه زبون ان 73 (زبون كل گوشي رو)فارسي كرد؟ مرسي | |||||||||||
| |
| | #59 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 10th, 2006 محل سکونت: behshahr
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 180 Thanks: 39
قدرت اعتبار: 4 | سلام. در مورد گوشی 73 فارسی نداره ولی واسه اس ام اس نر افزاری هست که بشه اینکار رو انجام داد. و اون رم که پسورد گذاشتی . رم ریدر رم رو با پسورد نمیشناسه باید با گوشی پسوردشو ور داری بعد بزازیش تو رم ریدر. اگرم پسوردش رو یادت رفت یه سخت افزار کوچیک هست که بهش میگن قفل شکن. رم رو میزاری توش بعد وصلش میکنی به Usbرمزشو میشکونه ولی بعدش باید فرمت بشه. | |||||||||||
| |
| | #60 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: February 13th, 2007
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 70 Thanks: 31
قدرت اعتبار: 0 | با عرض سلام میبخشید من گوشید70دارم برنامه اشتباهی به مموری خود گوشی ریختم میخاستم راهنمایی کنید برای پاک کردن ان از گوشی ...کد ریست ان هم لطف کنید تنظیم کارخانه چه جوری میرود ممنون ازشما لطفاراهنمایی کنید | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| موبایل , مورد , هر , ومشکل , اینجا , بگید , در , رو , سوال |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد