كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع هر سوال ومشکل در مورد موبایل رو اینجا بگید است كه در انجمن ترفندهاي موبايل (Mobile) مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش موبایل (Mobile) است: سلام ببخشيد يك سوال دارم نرم افزار N95 type rm159 براي آپگريد چيست ؟...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| ترفندهاي موبايل (Mobile) در این بخش ترفندهای موبايل قرار میگیرد. |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #61 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: May 25th, 2006 محل سکونت: قم
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 110 Thanks: 13
قدرت اعتبار: 0 | سلام ببخشيد يك سوال دارم نرم افزار N95 type rm159 براي آپگريد چيست ؟ ویرایش توسط saleh : Saturday 22 March 2008 در ساعت 01:23 AM. | |||||||||||
| |
| | #62 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 10th, 2006 محل سکونت: behshahr
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 180 Thanks: 39
قدرت اعتبار: 4 | داداش اگه بخای خود نرم افزار رو از داخل گوشی پاک کنی میری تو منو. قسمت تولز. نوشته app managerاز اینجا نرم افزار رو پیدا و دیلیت میکنی. اگر از گوشی نتونستی رم رو با رم ریدر باز کن یه فایل hidden به نام system داره بازش کن appرو باز کن و فولدر اون نرم افزار رو پاک کن. و کد ریست. 1:#7780#* که تنظیمات کارخانه رو بر میگردونه. 2:#7370#* که کلا گوشی رو فرمت میکنه. کدی هم که میپرسه 12345 هست اگه عوضش نکرده باشی | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to moj20020 For This Useful Post: | metalstar666 (Sunday 23 March 2008)
|
| | #63 | |||||
| سرپرست بخش موبايل و مدير بخش پلاگين و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
در مورد اپدیت هر مدل از گوشیهای nokia نیز باید آخرین نرم افزار اپدیت کردن را از سایت رسمی نوکیا دانلود کنید سپس با استفاده از خطوط پر سرعت به اینترنت وصل شوید تا نرم افزار فوق الذکر آخرین اپدیت را به شما ارائه دهد در هین آپدیت نیز نباید دیسکانکت شوید چون احتمال خرابی گوشی وجود دارد کمترین حجم آپدیت firmware نیز در حدود 45 مگابایت می باشد بهمین دلیل به خطوط پر سرعت نیاز دارید
__________________ اخطار:از زدن پستهایی بر خلاف قوانین سایت خود داری فرمایید. 2)آموزش ارتباط و رد و بدل فايل بين دو گوشي با Wlan با سرعت بسیار بالا ***دریافت فایل key وcer از سایت Opda برای ساین کردن نوکیا *** | |||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to metalstar666 For This Useful Post: | amir66 (Sunday 23 March 2008),
POISON10000 (Friday 25 April 2008)
|
| | #64 | ||
| $user[forumbits] ![]() ![]() ![]() ![]() | سلام. من گوشی 6120 دارم (symbian series 60 third edition) و هر بار که گوشی رو ار کامپیوتر جدا می کنم و دکمه منو رو می زنم قفل می کنه safely remove هم می کنم ، منتظر پیغام ok گوشی هم می شم . بعد جدا می کنم. ممنون می شم راهنماییم بکنید. با تشکر.
__________________ Never Doubt That A Small Group Of Committed People Can CHANGE THE WORLD Indeed,It is The Only Thing That Ever Has Margaret Mead | ||
| |
| | #65 | ||
| سرپرست بخش موبايل و مدير بخش پلاگين و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | دوست خوبم فکر کنم اگر موبایلتون رو یک با فورمت نرم کنید مشکاتون حل بشه کد این فرمت هم تو همین تاپیک اومده البته یادتون باشه قبل از فرمت بک آپ از اطلاعات داخل گوشیتون بگیرین چون همه اطلاعاتتون پاک میشه
__________________ اخطار:از زدن پستهایی بر خلاف قوانین سایت خود داری فرمایید. 2)آموزش ارتباط و رد و بدل فايل بين دو گوشي با Wlan با سرعت بسیار بالا ***دریافت فایل key وcer از سایت Opda برای ساین کردن نوکیا *** | ||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to metalstar666 For This Useful Post: |
| برچسب ها |
| موبایل , مورد , هر , ومشکل , اینجا , بگید , در , رو , سوال |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد