كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع هشدار امنیتی: درسایت shanic.com ثبت نام نکنید است كه در انجمن اخبار امنيتي مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش Internet است: این مطلب از سایت زهرا نقل شده است. * همین الان یه ایمیل برام اومده بود که ممکنه برای خیلی از شماهام اومده باشه. لطفا به هیچ عنوان به این ایمیل پاسخ ندید و در این سایت ثبت نام نکنید! این سایت میگه کد ملی و کدپستی ۱۰ رقمی تون ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
نوشته ها: 723
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 58 / 584 Thanks: 2,857
Thanked 1,295 Times in 537 Posts
قدرت اعتبار: 4 |
این مطلب از سایت زهرا نقل شده است. * همین الان یه ایمیل برام اومده بود که ممکنه برای خیلی از شماهام اومده باشه. لطفا به هیچ عنوان به این ایمیل پاسخ ندید و در این سایت ثبت نام نکنید! این سایت میگه کد ملی و کدپستی ۱۰ رقمی تون رو وارد کنین تا یه لپتاپ بهتون جایزه بده! توجه کنین که اطلاعاتی مثل کد ملی و کد پستی، جزء اطلاعات محرمانه شما حساب میشند و به همین راحتی نباید در سایتهایی که اعتمادی بهشون نیست وارد کنید! (مثلا در آینده شما میتونین با کدملی تون رای بدید). حواستون باشه که با پر کردن فرمهای این چنینی، امکان هر نوع سوء استفاده از مشخصات هویتی شما توسط افرادی که اصلا نمی شناسید و نمیدونین چه هدفی دارند، خواهد بود. حواستون باشه ممکنه طوری عمل کنن که به اسم خودتون تموم بشه! مشخص نیست این سایت چه هدفی داره که مشغول جمع آوری کدملی و کد پستی ایرانیان داخل کشور هست. پس اگه ایمیلی دریافت کردین که حاوی عبارات زیر بود، بهش ترتیب اثر ندید و حتی به عنوان Spam گزارش کنید. مطمئن باشید که هیچ کس تا حالا از این روشها لپتاپی دریافت نکرده. این توصیه رو حتما به دوستانتون هم بکنید. متن ایمیل حاوی جملات زیر هستش: (( اگر مایلید یک دستگاه رایانه همراه رایگان دریافت کنید، فرم زیر را پر کنید این بخش فقط برای ایرانیان داخل کشور است که دارای کدملی و کد پستی ایران هستند اگر خارج ایران هستید این آدرس را برای دوستان داخل ایران ارسال کنید، سپاسگزاریم لازم به یادآوری است که هیچ هزینه ای بابت حق عضویت در این سایت دریافت نمی شود و عضویت کاملا رایگان است فقط کافیست پنج عضو جدید توسط شما به سایت این شرکت معرفی شوند و به عضویت سایت درآیند. پس از پنج مرحله تکرار یک دستگاه رایانه به آدرس کد پستی شما ارسال خواهد شد در زمان تحویل رایانه همراه شما، ارایه کارت ملی الزامی است و اطلاعات شما با اطلاعات ثبت شده در این سایت تطبیق داده خواهد شد پس فقط در پر کردن فرم دقت کنید پس از تکمیل فرم عضویت، سایت بطور خودکار نامه ای به پست الکترونیکی شما ارسال خواهد کرد که شامل شماره عضویت، رمز عبور و آدرس تحت وب شما خواهد بود لطفا برای معرفی دوستان خود به این سایت از آدرس تحت وب مخصوص خود که برای شما ارسال می شود استفاده کنید لطفا فرم زیر را با دقت و با استفاده از حروف لاتین پر کنید و بعد لینک زیر: Shanic.com-Iranian Members-Free Laptop-Free Domain-Free Hosting-Free SSL-Free Submission-Free Traffic-Free Credit Card )) * whois میگه که این سایت در شهر union در ایالت نیوجرسی آمریکا هاست شده. همین طور یه سرچی در مورد این شرکت مثلا مشاوره ای زدم به این لینک رسیدم. کسی میتونه تحقیق کنه آیا شرکت مشاوره ای به این اسم و آدرس داریم و هدفش چیه؟! لینک منبع : هشدار: در این سایت ثبت نام نکنید | زهرا | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| shaniccom , نکنید , نام , هشدار , امنیتی , ثبت , درسایت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| موبايل يا دستگاه بازي رايگان با ثبت نام رايگان و بدون نياز به پول | online_2007 | بخش گفتگوی آزاد | 0 | Saturday 7 July 2007 08:53 PM |
| نامهای نامتجانس ایرانی( حتما ببینید ) | Rapbaz | گوناگون | 10 | Monday 18 June 2007 11:36 PM |
| نحوه راه اندازي Isp قسمت پنجم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Monday 12 March 2007 01:15 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد