كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع يك عكس متحرك جالب براي سنجش عملكرد مغز شما و ميزان Iq است كه در انجمن گوناگون مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخشهای عمومی است: متن پایین رو سازندگان این عکس نوشتند اما نمی دونم تا چه حد می تونه علمی و درست باشه: تو عکس پایین اگه چرخش دختر رو در جهت عقربه های ساعت ببینید از نیمکره ی راست مغزتان استفاده می کنید و اگه برعکس ببینید از نیمکره ی چپ مغزتان استفاده ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: March 17th, 2007
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 169 Thanks: 24
قدرت اعتبار: 3 | متن پایین رو سازندگان این عکس نوشتند اما نمی دونم تا چه حد می تونه علمی و درست باشه: تو عکس پایین اگه چرخش دختر رو در جهت عقربه های ساعت ببینید از نیمکره ی راست مغزتان استفاده می کنید و اگه برعکس ببینید از نیمکره ی چپ مغزتان استفاده می کنید. اگه به اختیار خودتون بتونید جهت چرخش دختر رو عوض کنید از IQ بالایی برخوردارید.) )(منبع سایت فروم پرشين تولز) ![]() ترجيحا براي ديدن عكس از firefox استقاده كني | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 | یعنی می خوای بگی که من iq بالایی دارم ![]()
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: March 17th, 2007
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 169 Thanks: 24
قدرت اعتبار: 3 | | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | به راحتی می شه این کار رو کرد . جهتش چرخش رو میشه از هر دو طرف دید . راه حلش اینطوریه (البته من اینطور استدلال کردم) پایی که بالاست رو اگر پای راستش حساب کنید داره به سمت عقربه های ساعت (سمت راست) می تابه و اگر پای چپش حساب کنید داره خلاف عقربه های ساعت (به سمت چپ) می تابه . | |||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 18th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 73 / 734 Thanks: 201
قدرت اعتبار: 5 | من یه پلتیک زدم برای اینکه فسفر نسوزونم. حالا بهتون یاد میدم اول به جهت چرخش دقت کنید بعد با دکمه وسط موس صفحه را پایین بالا کنید بعد میبینید که دختر تو عکس برعکس میچرخه. حالا من از کدوم نیمکرم استفاده کردم؟ Iq م چنده مردین خان؟
__________________ هرگز از نرسيدن به آرزويت غصه مخور زيرا خداوند در فکر چيز هاي خوبتر براي توست. خوشبختی لذت مشترکی است که حاصل یاری بی چشمداشت به دیگران است ------------------------------------------------------------------------ | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
| مدیر بخش پزشکی و موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006 محل سکونت: مشهد
سطح دانش: 21 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 501 Thanks: 264
قدرت اعتبار: 4 | من هنوز نفهمیدم به کجای این هلو باید نگاه کنم ؟ این قضیه بالا پایین کردن اقا خروس چیه ؟ ![]() | |||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 20th, 2006 محل سکونت: Tehran
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 206 Thanks: 11
قدرت اعتبار: 3 | والا من که نفهميدم...چي به چيه ! اما چه ربطي داره ! محور دوران رو اگه رو به بالا يا پايين بگيري راست گرد و چپ گرد ميشه !!! جل الخالق !* حالا داستان چيه ؟! | |||||||||||
| |
| | #10 | |||||||||||
| مدیر بخش پزشکی و موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006 محل سکونت: مشهد
سطح دانش: 21 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 501 Thanks: 264
قدرت اعتبار: 4 | ببین اقا خروس پوزیشن رو اگه عوض کنی واز نمای اینفریور بررسی کنی قول میدم که هردو لب ونیمکره مغزت وسیستم سمپا وپاراسمپات فعال بشه | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| ميزان , متحرك , مغز , يك , براي , جالب , سنجش , شما , عكس , عملكرد |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد