كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اشعاری که دنباله یا شاعر آنها را بلد نیستیم است كه در انجمن بخش ادبيات مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخشهای عمومی است: دوستان اگه شعری مد نظرشونه که نصفه یا ناقص بلدن یا شاعرش نمی دونن کیه اینجا مطرح کنن تا بقیه دوستان کمک کنند...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مدير سابق بخش دانشجويان و بخش ادبيات ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006 محل سکونت: خرابات
سطح دانش: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 65 / 657 Thanks: 212
قدرت اعتبار: 4 | دوستان اگه شعری مد نظرشونه که نصفه یا ناقص بلدن یا شاعرش نمی دونن کیه اینجا مطرح کنن تا بقیه دوستان کمک کنند
__________________ . . . . . تاریخچه قوانین مکانیک به بزرگانی همچون ارشمیدس ، گالیله ،کپلر و نیوتن بازمی گردد که هیچ رشته ایی چنین تاریخ پر افتخاری نداشته و نخواهد داشت و به تعبیر لئوناردو داوینچی ؛ مکانیک ، بهشت ریاضیات است ---------------------------------------------------------- همیشه دو درس را در زندگی خود به یاد داشته باشید 1- جسارت در بیان عقیده 2- جرأت در پذیرش اشتباه | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| مدير سابق بخش دانشجويان و بخش ادبيات ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006 محل سکونت: خرابات
قدرت اعتبار: 4 | چند بیت شعر هست که به مناظره ی بلبل و کلاغ مربوط میشه که کلاغ شروع میکنه بلبلی که توی قفس هستو مسخره میکنه و بلبل در جوابش میگه این هنره منه که منو تو قفس انداخته و اگه من هم مثل تو سیاه و زشت و بی هنر بودم الان آزاد بودم
__________________ . . . . . تاریخچه قوانین مکانیک به بزرگانی همچون ارشمیدس ، گالیله ،کپلر و نیوتن بازمی گردد که هیچ رشته ایی چنین تاریخ پر افتخاری نداشته و نخواهد داشت و به تعبیر لئوناردو داوینچی ؛ مکانیک ، بهشت ریاضیات است ---------------------------------------------------------- همیشه دو درس را در زندگی خود به یاد داشته باشید 1- جسارت در بیان عقیده 2- جرأت در پذیرش اشتباه | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to sk1382 For This Useful Post: | خروس (Saturday 15 September 2007)
|
| | #3 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 18th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 73 / 734 Thanks: 201
قدرت اعتبار: 5 | Sk جان فعاليتت تو بخش ادبيات حرف نداره. خسته نباشي. آقا من دنباله اين شعر معروف از ناصر خسرو ميگردم كه شروعش اينه : روزي ز سر سنگ عقابي به هوا خاست-------- بهر طلب طعمه پر و بال بياراست بر راستي بال نظر كرد و چنين گفت -------- كه امروز جهان زير پر ماست . . . باقيشو نميدونم ![]()
__________________ هرگز از نرسيدن به آرزويت غصه مخور زيرا خداوند در فکر چيز هاي خوبتر براي توست. خوشبختی لذت مشترکی است که حاصل یاری بی چشمداشت به دیگران است ------------------------------------------------------------------------ | |||||||||||
| |
| | #4 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خاست واندر طلب طعمه پر و بال بیاراست ![]() بر راستی بال نظر کرد و چنین گفت: «امروز همه روی جهان زیر پر ماست، بـر اوج فلک چون بپرم -از نظـر تــیز- می*بینم اگر ذره*ای اندر ته دریاست گر بر سر خـاشاک یکی پشّه بجنبد جنبیدن آن پشّه عیان در نظر ماست.» بسیار منی کـرد و ز تقدیر نترسید بنگر که از این چرخ جفا پیشه چه برخاست : ناگـه ز کـمینگاه، یکی سـخت کمانی، تیری ز قضای بد بگشاد بر او راست، بـر بـال عـقاب آمـد آن تیر جـگر دوز وز ابر مر او را بسوی خاک فرو کاست، بر خـاک بیفتاد و بغلـتید چو ماهی وانگاه پر خویش گشاد از چپ و از راست، گفتا: «عجب است! این که ز چوبی و ز آهن! این تیزی و تندیّ و پریدن ز کجا خاست؟!» چون نیک نگه کرد و پر خویش بر او دید گفتا: «ز که نالیم که از ماست که بر ماست.»
__________________ . . . . . تاریخچه قوانین مکانیک به بزرگانی همچون ارشمیدس ، گالیله ،کپلر و نیوتن بازمی گردد که هیچ رشته ایی چنین تاریخ پر افتخاری نداشته و نخواهد داشت و به تعبیر لئوناردو داوینچی ؛ مکانیک ، بهشت ریاضیات است ---------------------------------------------------------- همیشه دو درس را در زندگی خود به یاد داشته باشید 1- جسارت در بیان عقیده 2- جرأت در پذیرش اشتباه ویرایش توسط sk1382 : Saturday 15 September 2007 در ساعت 06:50 PM. دلیل: اصلاح عکس | ||||||||||||
| |
| | #5 | ||
| عضو جديد ![]() ![]() ![]() ![]() | من دنبال یک شعر می گردم از بابا طاهر که نصفه نیمه اونو بلدم کسی اگه این شعرو بلده کامل بنویسدش ابریق می مرا شکستی ربی........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من می میخورم تو میکنی بد مستی ......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||
| |
| | #6 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
یه روز خیام کوزه ی شرابش رو به دست می گیره میره کنار رودخونه شروع میکنه به خوردن وقتی که مست مست بوده پاش میخوره به کوزه ی شراب و کلی ناراحت میشه خلاصه چون مست بوده شروع میکنه به شکایت از دست خدا و میگه ابریق می مرا شکستی ربی ................... بر من در عیش ببستی ربی من می میخورم و تو می کنی بد مستی .................... خاکم به دهن مگر که مستی ربی خدا هم قهرش میگیره چهره ی خیام را سیاه می کنه صورتش میشه مثل زغال خیام هم به غلط کردن میافته و بازم به خدا میگه ناکرده گنه در جهان کیست؟ بگو ..................... آن کس که گنه نکرد چون زیست بگو من بد میکنم و تو بد مجازات دهی؟ ................... پس فرق میان من و تو چیست بگو خدا هم میبخشه خیام رو و چهره ی خیام رو هم درست میکنه
__________________ . . . . . تاریخچه قوانین مکانیک به بزرگانی همچون ارشمیدس ، گالیله ،کپلر و نیوتن بازمی گردد که هیچ رشته ایی چنین تاریخ پر افتخاری نداشته و نخواهد داشت و به تعبیر لئوناردو داوینچی ؛ مکانیک ، بهشت ریاضیات است ---------------------------------------------------------- همیشه دو درس را در زندگی خود به یاد داشته باشید 1- جسارت در بیان عقیده 2- جرأت در پذیرش اشتباه | ||||||||||||
| |
| The Following 2 Users Say Thank You to sk1382 For This Useful Post: | pariz.boys (Tuesday 4 December 2007),
pooyaN (Monday 3 December 2007)
|
| | #7 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: June 6th, 2006
سطح دانش: 18 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 430 Thanks: 43
قدرت اعتبار: 4 | کارت درسته sk1382 و واقعا مدیر لایقی هستی. ![]()
__________________ از بوعلی سینا پرسیدند چرا به دربار نمیروی؟ فرمود:گمان دارم در ناشناسی بیشتر در امان باشم. | |||||||||||
| |
| | #8 | ||
| عضو جديد ![]() ![]() ![]() ![]() | ممنون که سوال منو جواب دادین
__________________ ![]() پرسپولیس زلزله محبوب هر چی دله ![]() اگه یک بار روی دکمه تنکس بزنی خوشحال میشم ![]() ![]() ![]() کاری داشتین در خدمتم | ||
| |
| برچسب ها |
| نیستیم , یا , که , آنها , اشعاری , بلد , دنباله , را , شاعر |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد