كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور

فروشگاه سايت

تبليغات

آخرين ارسالي‌هاي بخش پزشکي، بهداشتي، آرايشي

صفحه کلید کامپیوتر خود را تمیز کنید تا اغلب باکتریها را بردارید یا غیرفعال سازید

اين يك بخش از موضوع صفحه کلید کامپیوتر خود را تمیز کنید تا اغلب باکتریها را بردارید یا غیرفعال سازید است كه در انجمن بخش پزشکي، بهداشتي، آرايشي مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعه‌ي بخشهای عمومی است: بر اساس یک مطالعه جدید که در کنترل عفونت و شناخت اپیدمی بیمارستانی توسط William Rutala و همکاران در دانشگاه کارولینای شمالیUNC منتشر شده است. بهتر است ” تمیز کردن صفح کلید کامپیوتر” را به کارهای روزمره خود اضافه کنید. به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، یک تیم ...

 

بازگشت   انجمن های آموزشی پارس > بخشهای عمومی > بخش پزشکي، بهداشتي، آرايشي


اطلاعيه‌هاي سايت

 

لطفاً پيش از فعاليت در سايت، قوانين سايت را مطالعه نماييد

كليه‌ي كاربراني كه توانايي مديريت هر يك از بخش‌هاي سايت را دارند، با كليك روي اين لينك به مديريت سايت اطلاع دهند


پاسخ

 

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Friday 1 August 2008, 11:14 AM   #1
مدیر بخش پزشکی و موسیقی
 
ghasem آواتار ها
 

تاریخ عضویت: May 15th, 2006
محل سکونت: مشهد
نوشته ها: 522

سطح دانش: 21 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 501
قابليت: 174 / 4597
ميزان تجربه: 7%

Thanks: 264
Thanked 381 Times in 243 Posts
قدرت اعتبار: 4 ghasem is on a distinguished road
پیش فرض صفحه کلید کامپیوتر خود را تمیز کنید تا اغلب باکتریها را بردارید یا غیرفعال سازید

بر اساس یک مطالعه جدید که در کنترل عفونت و شناخت اپیدمی بیمارستانی توسط William Rutala و همکاران در دانشگاه کارولینای شمالیUNC منتشر شده است. بهتر است ” تمیز کردن صفح کلید کامپیوتر” را به کارهای روزمره خود اضافه کنید.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، یک تیم ۲۵ صفحه کلید کامپیوتر را از سیستم مراقبت سلامت UNC برای باکتری تست کرد. پژوهشگران همچنین همچنین باکتری را بر چند کامپیوتر قابل حمل قرار داده و برداشتن آن باکتری ها را با ضد عفونی کننده های مختلف آزمودند. صفحه کلیدها منزلگاه چند گونه از باکتری بود و تمیز کردن به کاهش میکروب کمک خواهد کرد.
اطلاعات ما بیانگر این است که آلودگی میکروبی صفحه کلیدها رایج است و صفحه کلیدها ممکن است به صورت موفقیت آمیزی با گند زداها ضد عفونی شوند.
بر روی صفحه کلیدها چه بود؟
محققان ۲۵ صفحه کلید کامپیوتر را از بخش مراقبت های ویژه، بخش مراقبت های ویژه قلب و ریه، و شش واحد پرستاری که بیماران مراقبت های کوتاه مدت دریافت می کردند آزمایش کردند.
این تیم ۲ و یا تعدا بیشتری از میکروارگانیسم را در تمام این صفحه کلیدها پیدا کرد. بعنوان نمونه تمامی این صفحه کلیدها برای یک گونه از باکتری استاف (coagulase negative staph)، که شایعترین علت عفونت خونی در بیماران بستری است مثبت بود . دیفتروئیدها در ۸۰% از صفحه کلیدها مثبت بود. بیماران با نقض سیستم ایمنی ایدز و دیگر بیماران بستری در بیمارستان ضعیف هستند و در خطر شدید برای عفونت های ناشی از دیفتروئید هستند.
به یاد داشته باشید که این صفحه کلیدها از یک بیمارستان آمده است. منزل یا دفتر شما ممکن است چنین ترتیبی را نداشته باشد. هرچند که مطالعه دیگری که در فوریه بوسیله محققان دیگر منتشر شد نشان دهنده باکتری های گوناگون در محل کار معلمان ، حسابداران، بانکداران، و دیگر حرف بود.
تمیز کردن صفحه کلید
Rutala و همکاران بر تعداد معینی از صفحه کلید کامپیوترهای قابل حمل ( لب تاب ) چند گونه از باکتریها از جمله سودوموناس ، استاف اورئوس، انتروکوک های مقاوم به وانکومیسن را به طور دستی قرار دادند .
آنها بعد از ۴۵ دقیقه ، با استفاده از ضد عفونی کننده های متنوعی تلاش به حذف آن باکتری ها از صفحه کلیدها نمودند.
پاک کننده ها شامل حوله های کاغذی مرطوب شده با آب استریل، الکل، یا کلرین بود.محققان همچنین ضد عفونی کننده های مالشی که به وسیله شرکت ها گوناگون ساخته شده شامل کلاروکس و مترکس بود را آزمایش کردند.
تمامی ضد عفونی کننده ها، بخوبی آب استریل شاهد، در برداشتن و غیر فعال کردن بیش از ۹۵% از باکتری های آزمایش شده بر روی صفحه کلیدها موثر بودند .
ضد عفونی کننده های مالشی تجارتی برای ۴۸ ساعت موثر بودند ، اما حوله کاغذی نمناک با الکل یا آب استریل اثرات مفید طولانی مدتی را نشان ندادند.
توصیه محققان
صفحه کلید کامپیوترهای بیمارستانی بایستی روزانه ضد عفونی شوند یا وقتی که واضحا چرک شده یا اگر آنها با خون آلوده شوند.
مطالعه آنها شامل توصیه تمیز کردن برای کامپیوترهای غیر بیمارستانی نبود . اما در یک بررسی، وی متوجه شد که افراد ممکن است بخواهند صفحه کلید کامپیوتر هایی را که قبلا فرد دیگری از آن استفاده کرده را ضد عفونی کنند.
این عمل ممکن ممکن است به پیشگیری از گسترش عفونت در فصل سرد مانند آنفلوانزا کمک کند. در نتیحه دانشمندان توصیه کردند که اگر از کامپیوتر بطور مشترک استفاده می کنید حتما صفحه کلید را بطور مرتب تمیز کنید.
صفحه کلیدهای مورد استفاده این مطالعه ۳۰۰ مرحله تمیز شدند و هیچ صدمه ای ندیدند. البته اگر شما قصد دارید که صفحه کلید کامپیوتر خود را تمیز کنید حتما دستورالعمل سازنده آن را مورد توجه قرار دهید.
__________________

فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و
مومیایی به خـاک سپارند تـا ذره ذره
بدنم خـاک ایـران را تشکیل دهد. کوروش بزرگ
View ghasem's Photo Album ghasem آفلاين است   پاسخ با نقل قول
The Following 2 Users Say Thank You to ghasem For This Useful Post:
Ako25 (Friday 1 August 2008), Safi (Friday 1 August 2008)
پاسخ

برچسب ها
یا , کلید , کنید , کامپیوتر , اغلب , باکتریها , بردارید , تمیز , تا , خود , را , سازید , صفحه , غیرفعال

ابزارهای موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال


موضوعات مشابه

موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
جوک و پیامک های باحال nima_g Nokia 1206 Friday 22 August 2008 11:01 PM
..:: \ مجــله پزشكي و سلامت / ::.. Barat بخش پزشکي، بهداشتي، آرايشي 444 Saturday 15 December 2007 02:38 PM
ميلاد منجي عالم بشريت حضرت مهدي (عج) مبارك Barat بخش بحث آزاد 4 Tuesday 28 August 2007 10:27 PM
پشتیبان*گیری از اطلاعات در لینوکس atn_1366 مباحث لینوکس (Linux) 0 Wednesday 23 August 2006 02:25 AM
افزایش امنیت به میزان 80 درصد AKBAR H.Y ترفند های امنیتی 3 Saturday 3 June 2006 08:08 PM


اکنون ساعت 05:09 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.

Skin developed by: ParsDVB


نقل مطالب سايت با ذکر منبع (http://drdvb.com) و نام نويسنده مجاز است. مسئوليت پستها بر عهده نويسنده آن است و سايت parsdvb به هيچ عنوان در قبال نوشته‌های ديگران مسئوليتی ندارد.
 

تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد

website monitoring service check web page

    

100
Search 2

parsdvb satdw skynet skynet جدید skystar3 tps.bin vplug vplug جدید vpnمجانی zeeaflam آموزش لب گرفتن استارست اموزش لب گرفتن انتخاب رشته مجازي ترانه ی مادری ثبت نام فيات ثبت نام فیات حسین استیری دانلود نرم افزار ویروس ساز دانلود ويروس ساز رضایا ساسي مانكن ساسی مانکن سریال ترانه ی مادری عکس دختر عکس لب عکس لب گرفتن فركانس شبكه هاي استاني فركانس ماهواره فرکانس فرکانس شبکه های استانی فرکانس ماهواره فرکانسهای ماهواره فيات فيات سينا فیات فیات سینا لب لب گرفتن مجله تپش منصور حیدری مولتی ویژن همسر خسرو شكيبايي همسر خسرو شکیبایی پخش افتتاحیه المپیک پخش المپیک پخش زنده ماهواره پوریا شکیبایی کانالهای پخش المپیک یاسر محمودی ... powered by Search 2
Google
جستجو در گوگل جستجو درانجمنهای آموزشی پارس