كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع علت بختک چیست؟ است كه در انجمن بخش پزشکي، بهداشتي، آرايشي مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخشهای عمومی است: دوستای عزیز همه حتما می دونید که این پدیده(بختک) چیه برای اونایی که نمی دونن بگم ! این اتفاقی هست که توی خواب می افته و انسان از حرف زدن و تکون دادن خودش ناتوان می مونه ویه حالت خفگی یا فلج بهش دست می ده که هر کاری می ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 20th, 2006 محل سکونت: Shiraz
سطح دانش: 20 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 48 / 483 Thanks: 51
قدرت اعتبار: 3 | دوستای عزیز همه حتما می دونید که این پدیده(بختک) چیه برای اونایی که نمی دونن بگم ! این اتفاقی هست که توی خواب می افته و انسان از حرف زدن و تکون دادن خودش ناتوان می مونه ویه حالت خفگی یا فلج بهش دست می ده که هر کاری می کنه نمی تونه تکون بخوره درآخر هم از خواب می پره ولی داغون می شه ........از قدیم بهش گفتن بختک........ حالا به نظر شما علت این پدیده چیه کسی می دونه بگه ما هم بدونیم ؟ آیا اصلا دلیل علمی داره یا نه ؟ همه شرکت کنند و نظر بدن ممنون!
__________________ Time sure does fly so be cautious... Obey the rules everywhere as you do in this forum. | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو فعال تاریخ عضویت: March 1st, 2007 محل سکونت: Iran
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 138 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 3 | سوالِ جالبيه. شما باعث شديد كه من در موردِ چيزي كه مدت*ها ست سوالِ خودم هم بوده جست*وجو كنم، و اين رو در ويكي*پديا پيدا كردم: Sleep paralysis - Wikipedia, the free encyclopedia نوشته كه از نظرِ دانشمندان بختك يا فلجِ خواب (sleep paralysis) به علتِ پريدن از خواب در حالتيه كه بدن در خوابِ "حركتِ سريعِ چشم" (REM= Rapid Eye Movement) به سر مي*بره، كه عميق*ترين بخشِ خوابِ انسانه. در خوابِ "حركتِ سريعِ چشم" بدن كاري مي*كنه كه فرد نتونه هيچ حركتي انجام بده و چيزهايي كه خواب مي*بينه رو واقعاً اجرا نكنه. وقتي شخص در اين وضعيت ناگهان از خواب بپره، مغز هوشياره ولي بدن هنوز فلجه. يك چيزِ جالب: نوشته كه در فرهنگِ اسلامي اين پديده رو به جن ربط مي*دن. من تا حالا نشنيده بودم. | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| چیست؟ , بختک , علت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| توضیح تازه ایران در مورد علت لغو سفر احمدی نژاد | mybox1631 | اخبار و مطالب روز | 6 | Friday 30 March 2007 10:48 PM |
| علت تجمع زياد چربي ها در ناحيه شكمي | Peyman | بخش پزشکي، بهداشتي، آرايشي | 0 | Tuesday 13 March 2007 09:21 PM |
| مطالب آموزشی و خبر | 007 | ترفندهاي كامپيوتر | 683 | Sunday 21 January 2007 12:36 AM |
| كامپيوتر من موقع دانلود ريست ميكنه علت چيه؟ | ehsan8118 | سخت افزار | 2 | Thursday 2 November 2006 12:01 PM |
| علت غیر فعال شدن dvbviewer دربعضی سیستم ها | mybox1631 | DVB Viewer | 0 | Sunday 9 July 2006 08:36 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد