كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع بهترين مدير ParsDVB در سال 86 را انتخاب كنيد است كه در انجمن بخش بحث آزاد مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخشهای عمومی است: به نفر اول تا سوم هدیه میدهند؟:d...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| بخش بحث آزاد بخش بحث آزاد. تاپيک هاي اين قسمت با توجه به اينکه به فعاليت هاي اين سايت مربوط نميشود ، پس از مدتي پاک ميشوند و تاپيک هاي تازه نيز به دقت کنترل و اعمال مديريت ميشوند. |
| اطلاعيههاي سايت |
|
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترين مدير - ناظم و يا سرپرست را انتخاب كنيد | |||
| Admin | | 3 | 11.54% |
| jamy | | 0 | 0% |
| Barat | | 1 | 3.85% |
| bxit | | 0 | 0% |
| Swastika | | 0 | 0% |
| SALAM HAMSHAHRI | | 1 | 3.85% |
| ناظم ارشد | | 0 | 0% |
| Ako25 | | 3 | 11.54% |
| Raminmetal | | 1 | 3.85% |
| Search | | 1 | 3.85% |
| srsa | | 0 | 0% |
| absat | | 0 | 0% |
| aliashoury | | 0 | 0% |
| arshamclip | | 1 | 3.85% |
| cactus | | 0 | 0% |
| EDSL | | 0 | 0% |
| jafar-parsi | | 0 | 0% |
| lover | | 0 | 0% |
| m.e | | 0 | 0% |
| mahmoud_box2 | | 0 | 0% |
| mehdi_asgarpour | | 1 | 3.85% |
| mohammadamin | | 0 | 0% |
| morteza61 | | 0 | 0% |
| Rabinson | | 0 | 0% |
| Safi | | 0 | 0% |
| snazio | | 0 | 0% |
| Magic-Power | | 0 | 0% |
| monia | | 0 | 0% |
| ProgReza | | 14 | 53.85% |
| رأی دهندگان: 26. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | به نفر اول تا سوم هدیه میدهند؟:d
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| | #12 | |||||||||||
| مدير بخش DVB، پريميوم ايكس و Starsat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 24th, 2006 محل سکونت: شهرک غرب
سطح دانش: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 276 Thanks: 308
قدرت اعتبار: 3 | سلام سال نو بر همگی مبارک واقعاً این فوروم یکی از شلوغ تریت و فعال ترین فورومهاست این را واقعاً عرض می کنم چون بچه ها با تمام وجودشان سنگ تمام گذاشتن و هرکی هر مشکلی داشت مطرح می کرد و همه در پی حل اون مشکل بودند امیدوارم امسال هم همگی دست در دست هم بدهیم تاسا لی پر از کمک به یکدیگر داشته باشیم راستی از مدیران کل سایت ونیز prog reza هم تشکر می کنم که به من خیلی کمنک کردند و صادقانه هر مشکلی داشتم حل کردند باشد من هم بتوانم گرهی از مشکلات شما باز کنم @@@ | |||||||||||
| |
| | #13 | |||||||||||
| مدير بخش DVB، پريميوم ايكس و Starsat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 24th, 2006 محل سکونت: شهرک غرب
قدرت اعتبار: 3 |
سلام هیچ کس نیست رای بده بابا خیلی با مرام هستین!!! @@@ | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to arshamclip For This Useful Post: | Ako25 (Saturday 24 May 2008)
|
| | #14 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | دیگه فکر کنم 1 ماه بس هست دیگه وقتشه مدیران کل نتیجه را اعلام کنند و ...
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to Ako25 For This Useful Post: | ProgReza (Friday 18 April 2008)
|
| | #15 | |||||||||||
| مدير ميکس و مونتاژو بخش اخبار ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 20th, 2006
سطح دانش: 24 [ ]سابقه در سایت: 58 / 584 Thanks: 2,857
قدرت اعتبار: 4 | ______________________ سلام به همه دوستان عزیز. راستش انتخاب یه خرده سخته برای همین منم هنوز تو این نظر سنجی شرکت نکرده بودم . به نظر من با کمک همه دوستان هست که این سایت تا حالا تونسته به این جایگاه برسه . امیدواریم بتدریج با رفع مشکل ف@ی@ل@ت@ر@ی@ن@گ این سایت همچنان به فعالیتش با قدرت ادامه بده . موفق باشید. | |||||||||||
| |
| | #16 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | نقل قول:
تمام رای ها از طرف خود مدیران بوده و هیچ کس دیگه ای از اعضا که عضو های جدید و نیمه فعال هستند در این رای گیری رای ندادند این بود تشکر از مدیران زحمت کش parsdvb بابا واقعاً ای ول ما توقعی هم نداریم وظیفه ماست که برای هم نوع خود کمک کنیم واین موارد نمی توانند ما را از کاری که می کنیم دلسرد بکنه @@@ | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| parsdvb , بهترين مدير |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| كمك از مديران با حال parsdvb | entezar2 | اینترنت ماهوارهای | 2 | Friday 5 September 2008 09:53 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد