كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور

فروشگاه سايت

تبليغات

آخرين ارسالي‌هاي بخش بحث آزاد

سخن از حمله به ايران تبليغات توخالي بيش نيست

اين يك بخش از موضوع سخن از حمله به ايران تبليغات توخالي بيش نيست است كه در انجمن بخش بحث آزاد مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعه‌ي بخشهای عمومی است: با اعتراف به مخدوش بودن وجهه آمريكا در جهان، بوش: سخن از حمله به ايران تبليغات توخالي بيش نيست خبرگزاري فارس: رئيس جمهوري آمريكا در مصاحبه با يكي از شبكه*هاي خبري عربي*زبان اعتراف كرد وجهه آمريكا مخدوش و گمانه*زني*ها در مورد حمله به ايران "تبليغات توخالي" است. به گزارش فارس، ...

بازگشت   انجمن های آموزشی پارس > بخشهای عمومی > بخش بحث آزاد

بخش بحث آزاد بخش بحث آزاد. تاپيک هاي اين قسمت با توجه به اينکه به فعاليت هاي اين سايت مربوط نميشود ، پس از مدتي پاک ميشوند و تاپيک هاي تازه نيز به دقت کنترل و اعمال مديريت ميشوند.

اطلاعيه‌هاي سايت

لطفاً پيش از فعاليت در سايت، قوانين سايت را مطالعه نماييد

كليه‌ي كاربراني كه توانايي مديريت هر يك از بخش‌هاي سايت را دارند، با كليك روي اين لينك به مديريت سايت اطلاع دهند

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع
قدیمی Thursday 18 October 2007, 03:10 AM   #1
عضو جديد

abolfazl141364 آواتار ها

سطح دانش: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 8
قابليت: 1 / 68
ميزان تجربه: 34%

قدرت اعتبار: 0 abolfazl141364 is on a distinguished road
پیش فرض سخن از حمله به ايران تبليغات توخالي بيش نيست

با اعتراف به مخدوش بودن وجهه آمريكا در جهان،

بوش: سخن از حمله به ايران تبليغات توخالي بيش نيست

خبرگزاري فارس: رئيس جمهوري آمريكا در مصاحبه با يكي از شبكه*هاي خبري عربي*زبان اعتراف كرد وجهه آمريكا مخدوش و گمانه*زني*ها در مورد حمله به ايران "تبليغات توخالي" است.

به گزارش فارس، جرج بوش در مصاحبه يك ساعته با شبكه خبري "العربيه" كه شب گذشته از اين شبكه پخش شد، گفت مصمم است مسئله هسته*اي ايران از طريق ديپلماتيك حل و فصل شود و از اين رو تلاش خواهد كرد تحريم*هاي تازه**اي اعمال كند كه ايران را به دست كشيدن از برنامه هسته*اي وادارد.
وي تاكيد كرد: «نظام ايران بايد درك كند كه من به اين فرض معتقدم كه نبايد به تمايلات خود براي غني*سازي ادامه دهند. در دفتر من نيز كساني خواهند بود كه از اعتقاد من تبعيت كنند.»
بوش مدعي شد: «در آمريكا نگراني*هاي جهاني درباره تمايلات ايران وجود دارد. اين مسئله حزبي نيست كه ميان يك حزب و حزب ديگر مطرح باشد.»
رئيس جمهوري آمريكا در ادامه گزارش*هاي مربوط به اين كه وي هم*اكنون نيز دستور آمادگي براي حمله نظامي عليه ايران در ماه ژانويه و يا فوريه را صادر كرده،* تكذيب كرده و گفت: «من آنها را تبليغات توخالي مي*خوانم. اين نوع شايعات سخن*چيني بيش نيست و سخن*چيني بي*اساس است.»
آمريكايي*ها و غربي*ها در كنار صهيونيست*ها در حالي تلاش دارند ايران را به پيگيري برنامه تسليحات هسته*اي متهم كنند كه آژانس بين*المللي انرژي اتمي در گزارش*هاي خود عدم انحراف اين برنامه را تاييد كرده* است.
بوش در اين مصاحبه نادر با اين شبكه ماهواره*اي عربي كه بخش*هايي از متن آن توسط كاخ سفيد انتشار يافته،* همچنين به تهران توصيه كرد نبايد انتظار داشته باشد جانشين وي رويكرد سازش*كارانه كنوني را ادامه دهد.
وي گفت: «من گفته*ام اگر آنها برنامه هسته*اي خود را تعليق كنند بر سر يك ميز خواهيم نشست. اما آنها تاكنون اين كار را نپذيرفته*اند.»
بوش با رد حمله به ايران خاطر نشان كرد: «شايعات بي*اساسي است كه تلاش دارند مردم را از شخصيت من و كشور من و يا موضع ما بترسانند. اما اينها تنها شايعات است.»
وي در اين مصاحبه كه روز پنجشنبه در دفتر رياست جمهوري در كاخ سفيد انجام شد اعتراف كرد مردم خاورميانه از او به عنوان فردي ضداسلامي و مرد جنگ*طلب ياد مي*كنند و افزود: «من درك مي*كنم وجهه كشورم مخدوش شده است. مي*فهمم مردم حرف*هايي درباره شخصيت من مي*زنند كه بايد بگويم درست نيست از اين رو خوشحال شدم تا با شبكه شما بطور مستقيم صحبت كنم و با مخاطبين شما درباره آنچه كه در قلبم درباره اين واقعيت مي*گذرد كه آمريكا كشور صلح است، سخن بگويم.»
رئيس جمهور آمريكا كه كمي پيش از كنفرانس آمريكايي-صهيونيستي سازش كه قرار است اواسط يا اواخر ماه نوامبر در "آناپليس" ايالت "مريلند" آمريكا برگزار شود، سخن مي*گفت درباره امكان آرامش در خاورميانه ابراز خوشبيني كرد.
وي تاكيد كرد: «من بسيار خوشبين هستم كه مي*توان به راهكار دو كشور دست يافت. اين فرصتي است كه مباحثات جدي درباره پيشبرد كار و راهكار دو كشور صورت گيرد.»
بوش از محمود عباس، رئيس تشكيلات خودگردان حمايت كرد و گفت: «راهبرد آمريكا اين است كه همه گروه*ها و جناح*ها را در كنار هم گرد آورد.»
بوش كه دولتش از مداخله كنندگان اصلي در منطقه و بخصوص لبنان است همچنين ابراز نگراني عميق خود را درباره دخالت سوريه در امور كشورهاي همسايه و انتخابات رياست جمهوري لبنان عنوان كرد.
View abolfazl141364's Photo Album abolfazl141364 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی Thursday 18 October 2007, 11:56 AM   #2
عضو ممتاز

mohagholami آواتار ها

سطح دانش: 14 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه در سایت: 0 / 331
قابليت: 77 / 3081
ميزان تجربه: 26%

قدرت اعتبار: 4 mohagholami is on a distinguished road

چه تبلیغات باشه چه توهم فقط یک نکته وجود داره اون هم اینه که آمریکا نمیترسه از اینکه به ایران حمله نظامی بکنه ، بنابر منابع معتبر در خود ایران همه بر این واقعیت مطلع هستند که نیروی هوائی در مدت کمتر از یک هفته به کلی متلاشی میشود و نیروی دریائی هم به همین وضع و فقط نیروی زمینی میتواند مدتی مقاومت بکند که اون هم ...
پس خیلی مضحک است که این خبر تبلیغاتی بودن حمله امریکا به ایران را به نحو دیگری جلوه بدهیم و از اون بهره برداری بکنیم
View mohagholami's Photo Album mohagholami آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
نيست , ايران , از , به , بيش , توخالي , تبليغات , حمله , سخن

ابزارهای موضوع