كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع 3 کلمه بگید تا نفر بعدی باهاش جمله بسازه است كه در انجمن بخش بحث آزاد مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخشهای عمومی است: این تاپیک فقط جنبه سرگرمی داره . همین خوب . حالا شروع میکنیم . به این طریق من 3 کلمه میگم و نفر بعدی باید با این 3 کلمه جمله بسازه . وقتی جمله رو ساخت 3 کلمه میگه تا نفر بعدی باش جمله بسازه . اینم سه کلمه از ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| بخش بحث آزاد بخش بحث آزاد. تاپيک هاي اين قسمت با توجه به اينکه به فعاليت هاي اين سايت مربوط نميشود ، پس از مدتي پاک ميشوند و تاپيک هاي تازه نيز به دقت کنترل و اعمال مديريت ميشوند. |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| مديربخش كامپيوتر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 6th, 2007
سطح دانش: 17 [ ]سابقه در سایت: 0 / 403 Thanks: 205
قدرت اعتبار: 3 | این تاپیک فقط جنبه سرگرمی داره . همین خوب . حالا شروع میکنیم . به این طریق من 3 کلمه میگم و نفر بعدی باید با این 3 کلمه جمله بسازه . وقتی جمله رو ساخت 3 کلمه میگه تا نفر بعدی باش جمله بسازه . اینم سه کلمه از طرف من : توپ....چاقو....همسایه خوب من یه جمله گفتم خوب حالا نوبت شماست آره دیگه بابا با توام یه جمله بگو تا همه سرگرم بشیم............ | |||||||||||
|
| | #2 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: November 4th, 2006
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 63 Thanks: 15
قدرت اعتبار: 0 | همسایه توپ مرا با چاقو پاره کرد. ایران-خودرو سازها -دولت | |||||||||||
|
| | #3 | ||
| عضو جديد | | ||
|
| | #4 | |||||||||||
| مديربخش كامپيوتر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 6th, 2007
سطح دانش: 17 [ ]سابقه در سایت: 0 / 403 Thanks: 205
قدرت اعتبار: 3 | دوستان مثل اینکه فقط دنبال باز کردن شبکه های ماهواره ای هستند بابا یکم هم تفریح کنید در ضمن این تاپیک فقط جنبه سرگرمی داره . همین خواهشن از جمله هایی که باعث بستن این تاپیک بشه پرهیز کنید با تشکر از دوستان | |||||||||||
|
| | #5 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 6th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | ازطرفی گرانی دهن مردم راسرویس کردوازطرفی فدراسیون:1041: | |||||||||||
|
| | #6 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 6th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | سیرابی-احمدی نزاد-انرزی هسته ای | |||||||||||
|
| | #7 | ||
| عضو جديد | موقعی که میرید کله پزی سیرابی بخوری اصلا به فکر آقای احمدی نژاد و انرژی هسته نباش و خودتم قاتی سیاست نکن تا صبحونه بهت بچسبه. در ضمن خورزوخان جان جدا وارد مسایل اینچنینی نشو که باعث بسته شدن این قسمت نشه. بقیه رو هم تشویق کنید بیان تو ی این قسمت . اینم کلمه های من خنده - سریالهای نوروزی - تعطیلات اجباری زمستانی ![]() | ||
|
| | #8 | |||
| عضو جديد | نقل قول:
یک سوال هم ازت دارم اگه زحمتی نیست بهم بگو چطوری میتونم آواتار برای خودم بزارم. مرسی. ![]() | |||
|
| | #9 | |||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
فردوسی پور - خیار شور - رضا زاده | |||
|
| | #10 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | فردوسی پور تو کانال 3 رضازاده را مثل خیارشور فروخت. ![]() ![]() ![]() ویندوز - آسفالت - ایران
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Ako25 For This Useful Post: | jafar-parsi (Wednesday 23 January 2008),
KING SKY (Tuesday 22 January 2008),
ProgReza (Tuesday 22 January 2008)
|
| برچسب ها |
| نفر , کلمه , بگید , باهاش , بسازه , بعدی , تا , جمله |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| جوک و پیامک های باحال | nima_g | Nokia | 1206 | Friday 22 August 2008 11:01 PM |
| ..... ترين ها | خروس | بخش ادبيات | 0 | Sunday 24 June 2007 07:08 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد