كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع 3 کلمه بگید تا نفر بعدی باهاش جمله بسازه است كه در انجمن بخش بحث آزاد مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخشهای عمومی است: عشق من کارت گرفیک هست و ورقه ای از زونکن زندگی من را تشکیل میدهد. قیچی - اسپیکر - سنگ مرمر...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| بخش بحث آزاد بخش بحث آزاد. تاپيک هاي اين قسمت با توجه به اينکه به فعاليت هاي اين سايت مربوط نميشود ، پس از مدتي پاک ميشوند و تاپيک هاي تازه نيز به دقت کنترل و اعمال مديريت ميشوند. |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #21 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | عشق من کارت گرفیک هست و ورقه ای از زونکن زندگی من را تشکیل میدهد. ![]() قیچی - اسپیکر - سنگ مرمر ![]()
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
|
| | #22 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
من داشتم با قيچي كت احمدي نژاد رو پاره مي كردم كه يكدفعه از اسپير پخش شد كه ، رضا سنگ مرمر رو بكوب تو سرش ![]() Ako25 - ساعت - پنجره
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
|
| The Following 3 Users Say Thank You to ProgReza For This Useful Post: | Ako25 (Thursday 24 January 2008),
jafar-parsi (Thursday 24 January 2008),
Sarah (Friday 25 January 2008)
|
| | #23 | |||||||||||
| مدير آزمايشي بخش ميكس و مونتاژ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 7th, 2007
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 129 Thanks: 21
قدرت اعتبار: 3 | من ساعت 2 نصفه شب سر رایانه نشسته بودم Ako25 از پشت پنجره اومد گفت بسه بابات داره با سیم میاد کتکت بزنه! حاجی فیروز- قطبی- خاویر کلمنته | |||||||||||
|
| | #24 | |||||||||||
| ناظم سايت و مدير بخش گالري تصاوير و بخش IT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 9th, 2006
سطح دانش: 52 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 510 / 1276 Thanks: 121
قدرت اعتبار: 9 | | |||||||||||
|
| | #25 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | من در خانه در حال نصب Cpu بر روی مادربرد بودم که یه شغال را در شبکه چهار دیدم و در همان موقع برادرم در خانه داشت آموکسیلین میخورد ![]() ![]() بخاری برقی - دریچه جوب - ک ا ن د و م (ببخشید)
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
|
| | #26 | |||||||||||
| مدير آزمايشي بخش ميكس و مونتاژ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 7th, 2007
قدرت اعتبار: 3 | بخاری برقی خونمون خراب شده بود رفتم بدم سر کوچه درستش کنند دیدم تو دریچه جوب سر کوچمون یه ک.ا.ن.د.و.م افتاده از ترس بابام و سیم دویدم به سوی خونه!!!..... حداد عادل-هاشمی شاهرودی-قالیباف | |||||||||||
|
| | #27 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
همه غذاها رو تنهايي نخوري شيشه - مار - سبد
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
|
| | #28 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | یارو داشت شیشه میکشید که با بطری زدم توسرش که از دهنش جای کرم مار میریخت بیرون ، حالم به هم خورد همرو ریختم تو سبد ![]() ___________________ بیدار ،کی بورد ، نارگیل
__________________ Just turn off the lights Don't wanna see me die I look like I'm dead But when you look at me I am still alive با تمام وجود دوستت دارم ای همیشه بهترین من ![]() | ||
|
| | #29 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | نیمه های شب از خواب بیدار شدم نارگیل خوران رفتم به سوی کامپیوترم دیدم رو کی بورد سیم بابام برای کتک زدن منه..... شعبون بی مخ-سرهنگ نصیری-طیب | |||||||||||
|
| | #30 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | شعبون بی مخ گفت به 2hid بگو چرا همش با سیم میخواد سرهنگ نصیری و طیب رو بزنه؟
__________________ Just turn off the lights Don't wanna see me die I look like I'm dead But when you look at me I am still alive با تمام وجود دوستت دارم ای همیشه بهترین من ![]() | ||
|
| برچسب ها |
| نفر , کلمه , بگید , باهاش , بسازه , بعدی , تا , جمله |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| جوک و پیامک های باحال | nima_g | Nokia | 1206 | Friday 22 August 2008 11:01 PM |
| ..... ترين ها | خروس | بخش ادبيات | 0 | Sunday 24 June 2007 07:08 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد