كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع بابا ایوالله به skystar3 است كه در انجمن SkyStar3 مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي انواع کارت های DVB است: کارت skystar 3 من دقیقا مثل عکس هایی است که در تبلغات و در سایت گذاشته شده و خیلی با هاش حال می کنم. و از خریدم کاملا راضی هستم. هر کس سوال داره بپرسه جواب می دهم. من به پیشنهاد یکی از دوستان خریدم حالا دارم لذتشو می برم. ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: March 19th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 21 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | کارت skystar 3 من دقیقا مثل عکس هایی است که در تبلغات و در سایت گذاشته شده و خیلی با هاش حال می کنم. و از خریدم کاملا راضی هستم. هر کس سوال داره بپرسه جواب می دهم. من به پیشنهاد یکی از دوستان خریدم حالا دارم لذتشو می برم. راحت نصب می شه کانالها را مثل آینه نشان می ده. بدون شطرنجی شدن و نویز کپجر می کنه. دانلود آفلاینش مرگ نداره.( من روی w3 دارم دانلود می کنم ) خدایش دیگه از یک کارت DVB هر چی بخوای داره. | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: February 15th, 2007
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 52 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | Shoma ke enghadr az cartet hal mikoni,mishe ye lotfi koni begi chejoori mishe az in card tooye barnameye OPENSKY ke baraye internete online hast estefade kard va oon ro be barname shenasoond.(khodam ham skystar3 daram)v | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 20th, 2006 محل سکونت: Shiraz
سطح دانش: 20 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 48 / 483 Thanks: 51
قدرت اعتبار: 3 | 68000 هست فکر کنم
__________________ Time sure does fly so be cautious... Obey the rules everywhere as you do in this forum. | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 18th, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 46 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | aghayan be dade man binava beresin man mikham sky star 3 bekharam vali be meidane vali asr ham raftam va aksaran migan nadarin chon man ye kam ghiafam ghalat andaze fekr mikonan man basiji hastam mishe kasi ye sky star3 bara man bekhare va bara man befreste man pooleho ba hazineye peikesh midam | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: March 27th, 2007
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 28 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: March 27th, 2007
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 28 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | | |||||||||||
| |
| | #10 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: April 12th, 2007
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 28 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 0 | سلام من برای نصب skystar3نیاز به راهنمایی دارم و پیش نیاز های نصب را بهم بگو متشکرم و در صورت تمایل شماره تماس را به ایمیل من بفرست ******* ویرایش توسط bxit : Saturday 5 May 2007 در ساعت 01:56 PM. دلیل: خلاف قوانین | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| skystar3 |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| اخبار - News | Swastika | اخبار جهان (بین الملل) | 114 | Sunday 24 June 2007 09:34 PM |
| مقاله ای در مورد کدهای مخفی موبایل | Rapbaz | ترفندهاي موبايل (Mobile) | 2 | Friday 23 March 2007 02:46 PM |
| نحوه راه اندازي Isp قسمت سوم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Sunday 11 March 2007 04:30 PM |
| انتظار کاربران خانگی برای ویستا به*سر رسید | vista | سیستم های عامل | 3 | Saturday 24 February 2007 11:05 AM |
| آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:52 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد