كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع بابا ایوالله به skystar3 است كه در انجمن SkyStar3 مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي انواع کارت های DVB است: من خودم كارتم اسكاي استار 3 نيست اما يك مشكل كوچك در نصب ورژن هاي مختلف پروگ دي وي بي دارم ورژن هاي قديمي كه اين كارت را از اول پشتيباني نميكنن ورژن هاي جديد هم اسكاي استار 3 يو اس بي را با اسكاي استار 2 قرار دادن وقتي ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | ||
| ناظم سابق سايت | من خودم كارتم اسكاي استار 3 نيست اما يك مشكل كوچك در نصب ورژن هاي مختلف پروگ دي وي بي دارم ورژن هاي قديمي كه اين كارت را از اول پشتيباني نميكنن ورژن هاي جديد هم اسكاي استار 3 يو اس بي را با اسكاي استار 2 قرار دادن وقتي براي كارت اسكاي استار3 اينترنال پروگ دي وي بي را نصب ميكني اين كارت را نميشناسه اما در پكيج نصب اين كارت پروگ دي وي بي به طور خودكار نصب ميشه و راحت كار ميكنه! آيا فقط با فايل ديوايس مشكل حل ميشه؟ ProgDVB\Modules\SkyStar3.Device لطفاً توضيح بدهيد | ||
| |
| | #13 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: June 12th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 98 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | ممنون میشم بگین توی تهران از کجا میتونم Dvb بخرم ، با اونایی که کار میکردم دیگه نمیارن تو بازارم پایتخت و ایران رفتم هیچکی نمیده !! میگه ندارم . کسی هست راهنمایی کنه ؟ | |||||||||||
| |
| | #14 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: March 14th, 2007
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 40 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | | |||||||||||
| |
| | #15 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: April 29th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام من حامد 95000 تومان میتونم یه کارت خوب sky star 3 vasaton بگیرم email & id man toye yahoo حل !!!!!!!!!!!!!!! byebye ] ویرایش توسط bxit : Friday 4 May 2007 در ساعت 01:15 AM. دلیل: قرار دادن id و اسم سایت خلاف قوانین هست | |||||||||||
| |
| | #16 | ||
| عضو جديد | بروبچ ... من با 50،60 تومن يه چيز خر ميتونم بگيرم كه هم با دانلود آفلاين مشگل نداشته باشه هم كيفيتش خوب باشه ؟ ... از كجا بگيرم؟ ... مثل اينكه تو بازار رضا و پايتخت و اونجور جاها ندارن ... | ||
| |
| | #17 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: September 23rd, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 37 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلاممن قبلا ss2داشتم که فروختمش و یک ss3 خریدم ولی الان از نظر دانلود آفلاین خیلی ضعیف تره یه جورایی اصلا قابل مقایسه نیست تو باز کردن progdvb خیلی وقتا قفل میکنه و باید درایورش دوباره نسب بشه در کل واقا اعصابم خورد کرده چون از هیچ لحاظ خوب کار نمی کنه من واقا موندم چیکار کنم اگه کسی من و راهنمایی کنه ممنونش می شم mer30 ![]() | |||||||||||
| |
| | #18 | ||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() | با سلام خدمت همه دوستان من كارت SkyStar2 دارم ولي همانطور كه مي دونيد فركانسهاي بالاي 12000رو نمي گيره مثل كانال PMC و ... ميخواستم بدونم آيا كارت SkyStar3 اين فركانسها رو دريافت ميكنه.؟ با تشكر از همه | ||
| |
| | #19 | |||||||||||
| مدير آزمايشي ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: April 16th, 2006
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 356 Thanks: 73
قدرت اعتبار: 4 | مال من ویژن پلاس است از هر نظر راحتم چه دانلود آفلاین و هر چیز دیگه..... تازه مال من قدیمیه!!! | |||||||||||
| |
| | #20 | |||||||||||
| ناظم ارشد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 15th, 2005 محل سکونت: ParsDVB
سطح دانش: 32 [ ![]() ]سابقه در سایت: 79 / 796 Thanks: 111
قدرت اعتبار: 5 |
__________________ بخشهاي مختلف سايت قوانين سايت ---> اينجا:0190: بخش DVB سايت --->اينجا بخش Plugins & Softcam سايت --->اينجا بخش دانلود آفلاين مديريت شده سايت ---> اينجا بخش ريسورهاي مختلف سايت ---> اينجا بخش فركانس و خبرهاي كانالهاي ماهواره ---> اينجا Attention ButtonAttention Buttonهرگونه توهین کاربر یا مدیر به دیگری = اخراج شدن از سایتAttention ButtonAttention Buttonاگه پستی زدم که لیاقت تشکر داشته بجای تشکر این چندتا والپیپر زیبا رو دانلود کنید : http://rapidshare.com/files/10426387...k_You_Dear.rar for thanks me please download it | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| skystar3 |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| اخبار - News | Swastika | اخبار جهان (بین الملل) | 114 | Sunday 24 June 2007 09:34 PM |
| مقاله ای در مورد کدهای مخفی موبایل | Rapbaz | ترفندهاي موبايل (Mobile) | 2 | Friday 23 March 2007 02:46 PM |
| نحوه راه اندازي Isp قسمت سوم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Sunday 11 March 2007 04:30 PM |
| انتظار کاربران خانگی برای ویستا به*سر رسید | vista | سیستم های عامل | 3 | Saturday 24 February 2007 11:05 AM |
| آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:52 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد