كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع بابا ایوالله به skystar3 است كه در انجمن SkyStar3 مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي انواع کارت های DVB است: دوست عزیز امید 79 منهم ss2 دارم وازورژن های قدیمی است وحدود 5سال پیش خریدم . والان تمام کانال هارو بدون اشکال دریافت میکنم . افلاین هم زیاد دانلود کردم اشکال کارت ازسیستم ویا تنظیمات اون هست...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #31 | |||||||||||
| مدیر بخش پزشکی و موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006 محل سکونت: مشهد
سطح دانش: 21 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 501 Thanks: 264
قدرت اعتبار: 4 | دوست عزیز امید 79 منهم ss2 دارم وازورژن های قدیمی است وحدود 5سال پیش خریدم . والان تمام کانال هارو بدون اشکال دریافت میکنم . افلاین هم زیاد دانلود کردم اشکال کارت ازسیستم ویا تنظیمات اون هست | |||||||||||
| |
| | #32 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: July 30th, 2006 محل سکونت: AHWAZ,TEHRAN
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 98 Thanks: 3
قدرت اعتبار: 0 | سلام برای من فرکانس های بالای 12000 رو براحتی میگیره و هیچ مشکلی تا به حال باهاش نداشتم و من از بازار رضا گرفتم حدود 70 | |||||||||||
| |
| | #33 | ||||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: May 28th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 18 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
قیمتش هم از اسکای 2 ارزون تره قیمت اسکای 3 60 تومان کسی هم ندیدم تا حالا خریده باشه از اسکای 2 نمیشه گذشت چون اصلا نه خراب میشه نه به تعمییر کشیده میشه | ||||||||||||
| |
| | #34 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: March 27th, 2007
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 87 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | man ba visionplus ke 2sale pish gereftam be behtarin soorat ham tasvir cap mikonam ham off mikonam. | |||||||||||
| |
| | #35 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: September 7th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | با سلام من هم اسکای استار 3 دارم ولی به گو خوردن افتادم با چه نرم افزاری دانلود میکنی همه را اگه لینکشو بزاری ممنون میشم با تشک مهدی از ساری | |||||||||||
| |
| | #36 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 23rd, 2007
قدرت اعتبار: 0 | سلام من vplog نصب کردم همه اش پیام میده v_keys.db is empty و شبکه ها باز نمی کنه باید چکارش کنم. | |||||||||||
| |
| | #37 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
آخرين آپديت در آدرس زير را دانلود كنيد و بعد از خارج كردن از حالت زيپ تمامي فايلهاي داخل فولدر FULL TPS 29-11-2007 را كپي كنيد در فولدر Plugins و براي باز كردن كانال ها ابتدا روي كانال France 5 چند ثانيه صبر كنيد تا باز بشه و بعد مي توانيد مابقي آنها را تماشا كنيد : TPS.bin و سافتکم جدید { آپديت تمامي فايلها } ---------------------------------------------------------------
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to ProgReza For This Useful Post: | metalstar666 (Friday 22 February 2008)
|
| | #38 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: February 22nd, 2008
قدرت اعتبار: 0 | ba arze salam .man har tori ke progdvb ro nasb mikonam va hatbird ro add mikonam vaghti mikham chanal ha ro scan konam quality ro 1% mizane va level ro 52% .chand bar ham windows ro avaz kardam ,dorost nashode.halam gereftast.komakam kon | |||||||||||
| |
| | #39 | |||||
| سرپرست بخش موبايل و مدير بخش پلاگين و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
از الفاظ رکیک هم استفاده نکنید احساساتتون رو با ادب تر هم میتونین ابراز کنین
__________________ اخطار:از زدن پستهایی بر خلاف قوانین سایت خود داری فرمایید. 2)آموزش ارتباط و رد و بدل فايل بين دو گوشي با Wlan با سرعت بسیار بالا ***دریافت فایل key وcer از سایت Opda برای ساین کردن نوکیا *** | |||||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to metalstar666 For This Useful Post: | jafar-parsi (Friday 22 February 2008),
POISON10000 (Friday 22 February 2008),
ProgReza (Saturday 23 February 2008)
|
| | #40 | ||||||||||||
| مدير بخش SkyStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 18th, 2007
سطح دانش: 16 [ ]سابقه در سایت: 0 / 385 Thanks: 527
قدرت اعتبار: 2 | نقل قول:
در ضمن دوستان حتما فارسی تایپ کنید!!!
__________________ | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to jafar-parsi For This Useful Post: | ProgReza (Saturday 23 February 2008)
|
| برچسب ها |
| skystar3 |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| اخبار - News | Swastika | اخبار جهان (بین الملل) | 114 | Sunday 24 June 2007 09:34 PM |
| مقاله ای در مورد کدهای مخفی موبایل | Rapbaz | ترفندهاي موبايل (Mobile) | 2 | Friday 23 March 2007 02:46 PM |
| نحوه راه اندازي Isp قسمت سوم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Sunday 11 March 2007 04:30 PM |
| انتظار کاربران خانگی برای ویستا به*سر رسید | vista | سیستم های عامل | 3 | Saturday 24 February 2007 11:05 AM |
| آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 10:52 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد