كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع معایب Skystar3 ؟؟ است كه در انجمن SkyStar3 مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي انواع کارت های DVB است: سلاممن یک SKYSTAR3 خریدم ولی عیبای زیادی داره اولا که دانلود آفلاینش زیاد جالب نیست یعنی فایل های حجیم نمیاره (لطفا نگین از توی skynet می شه حجم فایل های درخواستی رو بالا برد چون هر کاری کردم فایل بالا تر از 2m نگرفت) ثانیا هر 2-3 روز یک بار ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: September 23rd, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 37 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلاممن یک SKYSTAR3 خریدم ولی عیبای زیادی داره اولا که دانلود آفلاینش زیاد جالب نیست یعنی فایل های حجیم نمیاره (لطفا نگین از توی skynet می شه حجم فایل های درخواستی رو بالا برد چون هر کاری کردم فایل بالا تر از 2m نگرفت)![]() ثانیا هر 2-3 روز یک بار درایورش غیر فعال می شه و progdvb اجرا نمیشه ( اشکال از prog نیست چون اینجور مواقع skynet و mana هم اجرا نمیشن ) و باید دست کاریش کنم تا دوباره راه بیفته و در آخر به شدت داغ میشه که من براش فن گذاشتم درضمن این فقط مشکل من نیست 3نفر دیگه از دوستام هم دقیقا همین مشکل دارن:0145: اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم ![]() | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: May 6th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | منم تازه يه SkyStar3 گرفتم مشكلش اينه كه به شدت داغ ميشه در ضمن رو يه سيستم كه نصب كردم اصلا ويندوز بالا نيومد رو يه سيستم ديگه هم كه طرف قبلا خودش Vision داشته نصب كردم ولي اصلا سيگنال نداره حتي درايورش هم كامل نصبه ولي اصلا تصوير نميده ولي همون vision خوب كار ميكنه درنتيجه مشكل نمي تونه از ديش و اجزاش باشه حالا من بايد چه كنم؟؟؟؟ | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: April 11th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 8 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | salam manam moshkel daram choon aslan internet onlinesh kar nemikone aslan data driver bara internete online nadare age kasi midooone komak kone vali aslan dagh nemikone! bye | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: December 19th, 2006
قدرت اعتبار: 0 | من هم اصلا" سیگنال ندارم.drive ش هم چندین بار نصب کردم فایده نداشت.چندین بار windows عوض کردم بازم نشد.اصلا" کارت منو بعنوان network نمشناسه بلکه توی sound,video and game control میشناسه.اسم کارت رو چه جوری باید فهمید که چیه؟ توی network که چیزی ننوشته. | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: April 25th, 2007
قدرت اعتبار: 0 | من هم یک موقع دارم یک موقع ندارم راستی کسی میدونه که چطور با اسکای استار 3 با اپن اسکای دانلود آفلاین داشته باشیم اگر میدو نید کاملا راهنمائی کنید | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: May 18th, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 46 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | دوستاني كه سيگنالشون در SkyStar3 قطع ميشه، من هم اين مشكل رو داشتم و راه حلشو پيدا كردم: به احتمال زياد شما يك كارت DVB ديگه روي همون سيستم نصب كرده بوديد كه درايور اون هنوز روي ويندوزتون نصبه. كافيه درايور اون كارت رو كاملاً Remove كنيد تا SkyStar3 به خوبي كار كنه. اگر اين كار رو كرديد و جواب نداد، ويندوز بريزيد درست ميشه. موفق باشيد. | |||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: April 10th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 15 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | بابا این چه کارت تکبتیه منم دارم ابته نه داغ میشه نه سیگنالش میره فقط تا حالا 10 تا windows عوض کردم که یه بار network نصب میشه یه بار نصب نمیشه !!!! کارت ss2 واقعان عالی بود ولی این از visionplus هم آشغال تره ![]() | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: May 3rd, 2007
قدرت اعتبار: 0 | من خریدم پشیمون شدم احتمال زیاد تقلبیه بهمون انداختن توی سایت دیگه فهمیدم اصلا کشور سازندش معلوم نیست ولی تعریف کرده بود که خیلی خوب کوپیش کردن و طرف کارش بیسته من با سویچر سه ال ام بی نتونستم تمام کانالهای سه تا ال ام بی رو بگیرم | |||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: April 12th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 8 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | دوستان من هم اسکای استار 3 دارم . با درایو و progdvb کلی مشکل دارم ولی در جواب ab123 باید بگم که من با اسکای نت فایل های حجیم و کلی فیلم دانلود کردم و از از اینترنت ماهواره ای یا همون آنلاین هم استفاده کردم و هیچ مشکلی هم پیدا نکردم | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| skystar3 , معایب , ؟؟ |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| بررسی مزایا و معایب مرورگرهای معروف دنیا | shaabani | ترفند های اینترنت اکسپلورر | 1 | Sunday 8 April 2007 09:28 PM |
| Tps تا کی ؟؟ | dexon | كدها و SoftCam ها | 1 | Tuesday 3 April 2007 09:58 PM |
| skystar3 streamreader | blackhat2020 | دانلود آفلاین | 1 | Wednesday 21 March 2007 09:58 AM |
| بررسی مزایا و معایب مرورگرهای معروف دنیا | nonosh | ترفندهاي كامپيوتر | 0 | Wednesday 24 January 2007 06:56 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد