كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع معایب Skystar3 ؟؟ است كه در انجمن SkyStar3 مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي انواع کارت های DVB است: نقل قول: نوشته اصلی توسط paradox با سلام . عزیز من با یک دی وی بیه Q-BOX تست کردم موردی از بابت سیگنال یا دیش وجود نداره . جهت هم هاتبرد هستش . سوالات من ایناست .1 اگه کارت خرابه پس چرا کاملا نصب میشه توسط ویندوز 2. بازم اگه ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #91 | ||||||||||||
| مدير بخش SkyStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 18th, 2007
سطح دانش: 16 [ ]سابقه در سایت: 0 / 385 Thanks: 527
قدرت اعتبار: 2 | نقل قول:
کارت به راحتی نصب میشه!!ماهواره هم انتخاب میشه ولی سیگنال نداره! دوست عزیز این کارت سطح سیگنالی که نمایش میده با کابل یا بدون کابل درست نیست نباید روی اون حساب کنید!! شما باید تیونر کارت را تعویض کنید تازه اگه گیر بیارید!!به شما پیشنهاد میکنم skystar2 بگیر از این کارت خودت را خلاص کن!!
__________________ | ||||||||||||
| |
| | #92 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 13th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 15 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | دوستان منم با این کارت مشکل داشتند ![]() آقا نگیرید خواهش میکنم ازتون | |||||||||||
| |
| | #93 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 14th, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام دوستان ...من هم اولا باهاش مشكل داشتم مثلا تو xp sp2 پراگ دي وي بي هنگ ميكرد ولي با اپديت درايور و نصب جديد ترين نسخه پراگ دي وي بي همه مشكلات حل شده..... در كل من ازش راضي هستم كيفيت تصاويرش هم از sky star2 بهتره........ | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| skystar3 , معایب , ؟؟ |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| بررسی مزایا و معایب مرورگرهای معروف دنیا | shaabani | ترفند های اینترنت اکسپلورر | 1 | Sunday 8 April 2007 09:28 PM |
| Tps تا کی ؟؟ | dexon | كدها و SoftCam ها | 1 | Tuesday 3 April 2007 09:58 PM |
| skystar3 streamreader | blackhat2020 | دانلود آفلاین | 1 | Wednesday 21 March 2007 09:58 AM |
| بررسی مزایا و معایب مرورگرهای معروف دنیا | nonosh | ترفندهاي كامپيوتر | 0 | Wednesday 24 January 2007 06:56 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد