كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع معایب Skystar3 ؟؟ است كه در انجمن SkyStar3 مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي انواع کارت های DVB است: نقل قول: نوشته اصلی توسط danial_cartio بابا این چه کارت تکبتیه منم دارم ابته نه داغ میشه نه سیگنالش میره فقط تا حالا 10 تا windows عوض کردم که یه بار network نصب میشه یه بار نصب نمیشه !!!! کارت ss2 واقعان عالی بود ولی این از visionplus هم آشغال ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | ||||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: March 14th, 2007
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 148 Thanks: 16
قدرت اعتبار: 3 | نقل قول:
network آن بسیار راحت نصب می شود. هیچکس تا حالا این مشکل را نداشته. | ||||||||||||
| |
| | #12 | ||||||||||||
1- دانلود آفلانش حرف نداره. من حودم فایل 100 مگی هم گرفتم 2-به هیچ وجه حیلی داغ نمی کنه. یک کمی داغ میشه اینم در تمام کارت هایی که silicon tuner هستند امری است طبیعی. 3- من 3 ماه این کارت را روی کامپیوترک دارم و تا حالا هرگز مشکل غیر فعال شدن progdvb را ندیده ام. به هر حال یک وینوز جدید نصب کن مشکلت حل می شه | ||||||||||||
| |
| | #13 | ||||||||||||
این کارت در 4 مرحله در sound ,video and game controler نصب می شود. و بسیار راحت و آسان نصب می گردد. حتما یک جایی داری اشتبا می کنی. | ||||||||||||
| |
| | #14 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | | |||||||||||
| |
| | #15 | ||||||||||||
عزیزم هنگام نصب این کارت را بعنوان یک کارت شبکه در قسمت networkd adaptors نصب می کند. و یک برنامه نیز جهت کار با اینترنت online نصب می شود که در آن mac address کارت قرار داده می شود. این کارت حتما امکان اینترنت را دارد. | ||||||||||||
| |
| | #16 | ||||||||||||
این کارت بسیار راحت نصب می شود. و پس از نصب کامل در قسمت Netword adaptors به صورت یک کارت شبکه هم نصب می گردد که این برای اینترنت آنلاین است.لطفا اگر می حواهید انتقاد کنید با دلیل بیان کنید تا دیگران بتوانند از نوشته شما استفاده کنند. هدف از راه اندازی اینگونه مباحث آموزش و آموختن است. | ||||||||||||
| |
| | #17 | ||||||||||||
این کارت 100% اصلی است و می شه بگید که از چه کارتی تقلب شده ؟ آخر تا قبل از این کارت که skystar3 نبوده که حالا بخواهد این تقلبي اش باشه من 4 تا lnb دارم و هیچ مشکلی ندارم. احتمالا در تنظیم lnb ها اشتباه می کنی. | ||||||||||||
| |
| | #18 | ||||||||||||
چه اشکالی با درایو و progdvb داری ؟ | ||||||||||||
| |
| | #19 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: April 10th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 15 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | چه DVB Player هایی بغیر از ProgDVB از SS3 پشتیبانی می کنن ؟ من با برنامه DVB Viewer امتحان کردم نمیشناسه مشکل از چیه ؟ تازه تو برنامه ProgDVB 4.85 وقتی کانال عوض میکنی همش هنگ میکنه و باید سیستم رو ریست کنم تا دوباره بیاد مشکل از کارته یا ProgDVB ؟ ![]() | |||||||||||
| |
| | #20 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 26th, 2005
سطح دانش: 50 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 496 / 1241 Thanks: 325
قدرت اعتبار: 10 | دوستان عزیز هر کارتی که جدید می اید مشکل دارد امید وارم تو ورژن جدید نرم افزار درایور کارت تمام مشکلات ان هم ok شود فکر کنم انایی که skystar2 وقتی تازه اومده بود یادشون بیاد چقدر مشکل داشت و کمکم مشکلات ان Ok شد . امید وارم این کارت هم این گونه باشه
__________________ آنچه وحشتناک است ارتفاع نیست. افتادن از ارتفاع است ![]() ..هیچ چیز آن گونه نیست که به نظر می رسد.. ![]() ----------------------------------------------------------- .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => آموزش ساخت وبلاگ در سایت => وبلاگ سایت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to jamy For This Useful Post: | skf23 (Tuesday 27 November 2007)
|
| برچسب ها |
| skystar3 , معایب , ؟؟ |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| بررسی مزایا و معایب مرورگرهای معروف دنیا | shaabani | ترفند های اینترنت اکسپلورر | 1 | Sunday 8 April 2007 09:28 PM |
| Tps تا کی ؟؟ | dexon | كدها و SoftCam ها | 1 | Tuesday 3 April 2007 09:58 PM |
| skystar3 streamreader | blackhat2020 | دانلود آفلاین | 1 | Wednesday 21 March 2007 09:58 AM |
| بررسی مزایا و معایب مرورگرهای معروف دنیا | nonosh | ترفندهاي كامپيوتر | 0 | Wednesday 24 January 2007 06:56 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد