كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع معایب Skystar3 ؟؟ است كه در انجمن SkyStar3 مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي انواع کارت های DVB است: خیلی این کارت جالبه هر روز یک مشکل جدید که با قبلی فرق داره مشکلاتی که تا حالا داشتیم(من تو سایت دیدم) 1- وقتی اجرا میشه errorمیده 2-سیگنال داره ولی شبکه ها رو نمییاره 3-به شدت داغ میشه 4- سیگنالش خود به خود میره 5- بعضا روی سیتم ها نسب ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #41 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: September 23rd, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 37 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | خیلی این کارت جالبه هر روز یک مشکل جدید که با قبلی فرق داره مشکلاتی که تا حالا داشتیم(من تو سایت دیدم) 1- وقتی اجرا میشه errorمیده 2-سیگنال داره ولی شبکه ها رو نمییاره 3-به شدت داغ میشه 4- سیگنالش خود به خود میره 5- بعضا روی سیتم ها نسب نمیشن 6-خیلی از برنامه های جانبی ss3رو نمیشناسن 7- این یکی که جدید Horisontal میگیره ولیVertical نمیگیره 8-... ولی من فکر میکنم باید صبر کنیم درایور جدیدش بیاد شاید این مشکلات بر طرف بشه | |||||||||||
| |
| | #42 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 14th, 2006
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 28 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 0 | کارتی رو که طراحش نتونسه حدس بزنه فن لازم داره باید انداخت آشغالدونی و دیگه اینکه اگه مشکلش با یه درایور حل می شد مطمئنا تا حالا براش درایور جدید داده بودن دیگه اینکه بعیدم نیست کاره مهندسای وطنی باشه | |||||||||||
| |
| | #43 | ||||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: March 14th, 2007
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 148 Thanks: 16
قدرت اعتبار: 3 | نقل قول:
من این کارت را تا کنون به حداقل 20 تا از دوستان و آشناها پیشنهاد کردم و همگی راضی هستند و هیچکدام این مشکلات را ندارند. خیلی راحت نصب میشه و اگر سویچ را درست تنظیم کنیم با قدرت زیادی و سرعت عالی تمامی کانالها را سرچ می کند. کمی داغ می شه که این به خاطر استفاده از تکنولوژی سیلیکون تیونر است که قبلا مفصل توضیح دادم. و امریطبیعی است و هیچ مشکلی با horisontal نداره. و به شما پیشنهاد می کنم در اولین فرصت یک Skystar3 بگیرید و خودتان امتحان کنید. مطمئن هستم خوشتان می آید. | ||||||||||||
| |
| | #44 | ||||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: March 14th, 2007
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 148 Thanks: 16
قدرت اعتبار: 3 | نقل قول:
اگر این کارت فن ندارد پس حتما لازم نداشته. و این کارت هیچ مشکلی ندارد که بخواهد با درایور حل شود. به امید روزی که مهندسین وطنی بتوانند کارتی با این کیفیت طراحی کنند. | ||||||||||||
| |
| | #46 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 27th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام من هم کارت SS3 گرفتم، چند مشکل عمده دارم: اول اینکه بعضی مواقع ویندوز کارت را میشناسه و با برنامه Progdvb میشه اونو نگاه کرد و در بعضی مواقع نمیشناسه(تا حالا چندتا ویندوز عوض کردم). در این حالت برنامه DVBdream پیغام میده کارت DVB موجود نیست و برنامه Progdvb هنگ میکنه و باید سیستم را ریستارت نمود. دوم اینکه روی بعضی از کانالها که میری سیگنال نمیده و حتی بعد از اون کانالهایی را هم که قبلا نشون میداد نشون نمیده( چه در برنامه Progdvb و چه DVBdream) و باید سیستم را ریستارت کرد تا دوباره سیگنالش بیاد. سوم موقع کپچر تصاویر یک خط نویز آبی پررنگ وسط صفحه و نویزهای آبی کم رنگ در بقیه صفحه به صورت عمودی ظاهر میشه و کیفیت تصاویر را خراب میکنه( ضمن اینکه حجم تصاویر ضبط شده خیلی زیاده!). چهارم اینکه صدا و تصویر همزمان نیستش و صدا حدود 40 ثانیه از تصویر عقبتره. از شما بچه های وارد و باحال و از مدیران درخواست میکنم منو راهنمایی کنید. ممنون | |||||||||||
| |
| | #47 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: April 11th, 2007
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 25 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | سلاممن حدود 4 ماه پيش يه SS3 خريدم و در هر موردي بگي ازش كار كشيدمكانالها كه هيچ حرفي توشون نيست البته اگه ديشتون درست تنظيم بشهدانلود آفلاين هم با برنامه خودش (fılegrabber) خيلي بهتره و من تا 150 مگ رو گرفتماينترنت آنلاين رو هم آزمايش كردم و مشكلي نداشتدر مورد ويندوز هم مديا سنتر رو توصيه ميكنمدر ضمن كساني كه ميگن با ورژن هاي جديد progdvb مشكل دارن و موقع لود كانال هنگ ميكنن بايد cpu رو ببرن بالا چون در ورژن هاي جديد كانال اينفو رو صفحه مياد كه cpu بالا ميخواد | |||||||||||
| |
| | #48 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | من يه چند وقتي از ss3 استفاده نكردم حالا كه ميخوام استفاده كنم سيگنالش بالا نمي ياد و روي 1 و 52 ميمونه مثله اينكه كابل قطع باشه . من همه چيز رو بررسي كردم همه درستن و حتي با يه سيستم ديگه هم امتخان كردم حتي تو يه سيستم ديگه كه ss3 داشت آزمايش كردو مال اون كار ميكنه ولي وفتي ماله منو ميزني سر جاي اون سيگنال نميده (من به اين نتيجه رسيدم كه مشكل از كارت منه) اگه كسي بلد يه كمكي بكنه مرسي | |||||||||||
| |
| | #50 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | هر كاري كه بگين كردم ولي اصلا سيگنال نمي ده . ويندوز - درايور - كابل - ديش - lnb - پروگ جديد هيچ كدوم فايده ندارن جاشو با يه ss3 ديگه عوض كردم اون كار كرد ولي مال من كار نكرد كمككككككككككككككككككك | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| skystar3 , معایب , ؟؟ |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| بررسی مزایا و معایب مرورگرهای معروف دنیا | shaabani | ترفند های اینترنت اکسپلورر | 1 | Sunday 8 April 2007 09:28 PM |
| Tps تا کی ؟؟ | dexon | كدها و SoftCam ها | 1 | Tuesday 3 April 2007 09:58 PM |
| skystar3 streamreader | blackhat2020 | دانلود آفلاین | 1 | Wednesday 21 March 2007 09:58 AM |
| بررسی مزایا و معایب مرورگرهای معروف دنیا | nonosh | ترفندهاي كامپيوتر | 0 | Wednesday 24 January 2007 06:56 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد