كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع معایب Skystar3 ؟؟ است كه در انجمن SkyStar3 مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي انواع کارت های DVB است: نقل قول: نوشته اصلی توسط Ebru_lovers هر كاري كه بگين كردم ولي اصلا سيگنال نمي ده . ويندوز - درايور - كابل - ديش - lnb - پروگ جديد هيچ كدوم فايده ندارن جاشو با يه ss3 ديگه عوض كردم اون كار كرد ولي مال من كار نكرد كمككككككككككككككككككك اگر ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #51 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: January 15th, 2007
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 87 Thanks: 8
قدرت اعتبار: 0 | اگر تنظیمات نرم افزاری و سخت افز اری درست باشد! حتما کارت شما خراب شده است باید به تعمیر کار مراجعه کنید | |||||||||||
| |
| | #52 | ||||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 3rd, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | نقل قول:
| ||||||||||||
| |
| | #53 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: February 3rd, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 18 Thanks: 12
قدرت اعتبار: 0 | ايا ss3 بخرم يا نه سيستمم بالا است.رم 1 سي پي يو 5 | |||||||||||
| |
| | #54 | ||||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: April 11th, 2007
سطح دانش: 2 [ ]سابقه در سایت: 0 / 25 Thanks: 2
دوست عزیز شما که از اینترنت انلاین ss3 استفاده کرده اید لطف کنید راه و روش تنظیمات را آموزش دهید. ممنون میشم اگه برام به این آدرس(dieengineer@gmail.com) آموزش بفرستی. با تشکر | ||||||||||||
| |
| | #55 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: March 22nd, 2007 محل سکونت: Shiraz
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 112 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | سلام مss3خريدم تو بعضي از كانالاي Tpsمثل مولتي ويژنا قطع و وصل ميشه مشكل از تنظيم ديش نيست چون تو ريسيور درست كار ميكنه آيا Ss3با بعضي از فركانس ها مشكل داره مثل 11662 | |||||||||||
| |
| | #56 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: March 22nd, 2007 محل سکونت: Shiraz
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 112 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | سلام مss3خريدم تو بعضي از كانالاي Tpsمثل مولتي ويژنا قطع و وصل ميشه مشكل از تنظيم ديش نيست چون تو ريسيور درست كار ميكنه آيا Ss3با بعضي از فركانس ها مشكل داره مثل 11662 | |||||||||||
| |
| | #57 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: September 17th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام، من چند روزی هست که ss3 استفاده می کنم، کیفیت تصویر و سرعتش خیلی خوبه و با تصویر یک رسیور با کیفیت بالا قابل مقایسه هست، حتی موقع capture کردن افت کیفیت نداره و کند نمی شه. در ضمن داغ شدنش هم در حد قابل قبوله و زیاد نیست، حتی بعد از ساعتها کار کردن افت کیفیت نداره. اما مشکل کوچیکی داره که برای من هم در عرض 5 روز گذشته 3-4 بار پیش آمده، اونم اینکه موقعی که کانالها پشت سر هم عوض می کنم، progDVB هنگ می کنه به این شکل که سیگنال هست ولی تصویر نیست! که فقط با restart کردن سیستم درست می شه. تازه سیستم من خیلی در پیت و قدیمیه! CPU P4 1700 RAM SD 256MB VGA Radeon 7000 64MB Windows XP Professional SP2 Updated Non-original DirectX 9.0c Feb 2007 Updated ProgDVB 4.75 Standard Edition | |||||||||||
| |
| | #58 | ||||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 27th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 2 Thanks: 0
| ||||||||||||
| |
| | #59 | ||
| عضو | سلام به بروبچ من فكر نميكنم اين skystar3 اصل باشه 1- سايتي كه واردش ميشي سايت اصلي نيست 2- چرا براي ويندوز ويستا درايور رو نساختن؟؟؟ 3- با توجه به تجربه بچه ها تاحالا اصلا خوب جواب نداده 4- همين skystar2 هم قلابيش تو بازار فراوونه واي به حال skystar3 چرا يك تاپيك مخصوص نطر سنجي نميسازيد تا راي بگيريم ببينيم كدوم بهتره؟؟؟ | ||
| |
| | #60 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | بسیاری از این اسکای استارها 3 که وارد ایران شده است چینی است و بدلیل آنکه چیپستهای آن بد برنامه ریزی می شود خوب کار نمیکند | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| skystar3 , معایب , ؟؟ |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| بررسی مزایا و معایب مرورگرهای معروف دنیا | shaabani | ترفند های اینترنت اکسپلورر | 1 | Sunday 8 April 2007 09:28 PM |
| Tps تا کی ؟؟ | dexon | كدها و SoftCam ها | 1 | Tuesday 3 April 2007 09:58 PM |
| skystar3 streamreader | blackhat2020 | دانلود آفلاین | 1 | Wednesday 21 March 2007 09:58 AM |
| بررسی مزایا و معایب مرورگرهای معروف دنیا | nonosh | ترفندهاي كامپيوتر | 0 | Wednesday 24 January 2007 06:56 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد