كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع آموزش نصب Skystar3 است كه در انجمن آموزشها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي SkyStar3 است: فايل پيوست زير، نصب كارت SkyStar3 را به صورت كامل و مرحله به مرحله آموزش داده است توضيح: فايل زير توسط برنامه*ي Adobe Acrobat قابل مشاهده است....
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: March 14th, 2007
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 148 Thanks: 16
قدرت اعتبار: 3 | فايل پيوست زير، نصب كارت SkyStar3 را به صورت كامل و مرحله به مرحله آموزش داده است ![]() توضيح: فايل زير توسط برنامه*ي Adobe Acrobat قابل مشاهده است.
| |||||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 13th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 87 Thanks: 13
قدرت اعتبار: 0 | سلام برss3 عزیز من اخیرآ با خرید یکعددکارت sky star3 به جمع dvb دارها پیوستم و مبتدی ام مشگل با تصب دارم من بیشتر مقالات رو خوانده ام و همه را موبمو اجرا کردم. مشگل به این صورت هست که برای بار اول بعداز نصب برنامه progdvb بخوبی سرچ میکندو کانالها را بدون فریز نشان میده اما بعداز خاموش کردن کامپیوتر ویا ریست کردن اون برنامه دیگه بالا نمیاد و خطای ویندوز میده البته با چند بار refrash درایورهای برنامه در divice manager بکار میافته ولی بعد از خاموش کردن دوباره همان آش و همان کاسه وجود داره. بنظرم رسید ویندوز را فرمت کنم ولی بدلیل آپدیت های زیادی که روی آن دارم حیفم آمد دوست عزیز چه پیشنهادی برای من دارید؟ | |||||||||||
| |
| | #3 | ||||||||||||
| کاربر نقرهای تاریخ عضویت: March 22nd, 2006 محل سکونت: karaj
سطح دانش: 27 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 66 / 662 Thanks: 40
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
__________________ روزهای هفته به 24 زبان یک دیش چند LNB Attention Button برای دانلود آهنگ روی لینک کلیک راست کنید سپس گزینه save Target as را بزنید my web | ||||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: March 21st, 2007
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 85 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | دوست عزيز شما قسمت time shifting در برنامه جديد را disable قرار دهيد وروي همان درايو كه پروگ ورزن يعني 79 است نصب نمائيد ديگر error يا كم آوردن بافر به شما نمي دهد باي | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 13th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 87 Thanks: 13
قدرت اعتبار: 0 | عزیزان با تشکر از حسن همکاری شما مشگل من که در پست 2 عنوان شد بعد ار کلی آزمایش ورژن های مختلف DVBprog با تعویض ویندوز حل شد. | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: July 4th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 18 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام دوستان ، من یک ss3 خریدم و وقتی از رسیور بهش ورودی میدم سیگنال میده ، اما می خوام مستقیم به آنتن وصل بشه ، اما وقتی این کار رو می کنم اصلا سیگنان نمیده . در ضمن از سوئیچ هم استفاده نمی کنم . در progdvb کارتم رو genianet شناخته . | |||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: July 4th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 18 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام ، وقتی از رسیور به کارت ss3 ورودی می دم سیگنال داره ولی مستقیم سیگنال نمی ده ، چند بار هم درایور نصب کردم ، واقعا ً داره اذیت میکنه ، یکی به دادم برسه چون همش باید رسیور روشن باشه | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| skystar3 |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| آموزش نصب suse | mohsen_britney000 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Friday 9 February 2007 10:19 PM |
| آموزش نصب لینوکس بخش 1 | Peyman | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 18 October 2006 10:52 PM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:23 AM |
| آموزش نصب ردهت 9 | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:11 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد