كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع برنامه دانلود آفلاین برای SkyStar3 است كه در انجمن نرمافزارها و Driver ها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي SkyStar3 است: با توجه به اینکه کارت SkyStar3 یک کارت جدید است و برنامه های دانلود آفلاین برروی آن جواب نمی دهد از مدیر بخش و اعضا تقاضا دارم که این پست را با قرار دادن برنامه های مربوطه فعال کنند. برای مثال برنامه هایی مانند SkyGrabber و OpenSky که برنامه های ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو جديد | با توجه به اینکه کارت SkyStar3 یک کارت جدید است و برنامه های دانلود آفلاین برروی آن جواب نمی دهد از مدیر بخش و اعضا تقاضا دارم که این پست را با قرار دادن برنامه های مربوطه فعال کنند. برای مثال برنامه هایی مانند SkyGrabber و OpenSky که برنامه های محبوبی هستند و تقاضا دارم اگر کسی آدرسی از این برنامه ها که برروی SS3 جواب دهد را داشته باشد در اینجا قرار دهد. با تشکر شیراز و آب رکنی و این باد خوش نسیم عیبش مکن که خال رخ هفت کشور است... روز شیراز مبارک | ||
| |
| | #2 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: April 10th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 15 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | کی گفته جواب نمیده ؟ برنامه sky garaber رو که نصب کردی بورو تو ستینگ برنامه و سخت افزار (کارت DVB(رو از sky star 2 به نام اصلی این کارت یعنی Giantech تغییر بده !!! | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: March 14th, 2007
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 148 Thanks: 16
قدرت اعتبار: 3 | | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: September 3rd, 2007
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 65 Thanks: 9
قدرت اعتبار: 0 | سلام خسته نباشید من از این اسکاینت استفاده می کنم می خواستم ببینم از چه اسکاینتی استفاده کنم تا فایل های سوخته کمتر باشه البته اینو یکجای دیگه هم مطرح کردم واقعا به کمک نیاز دارم هر کس اسکاینتی برای ss3 میشناسه که دارای ویژگیهای زیر باشه لطفا لینکش رو اینجا بزاره 1) سوختگی نداشته باشه (معمولا تا 99.؟ در صد میره و میسوزه وکامل نمیشه) 2)دیسیش پایین باشه 3)رولز خوب داشته باشه و بهینه باشه من خودم از این اسکاینت استفاره می کنم ولی مشکلام زیاده به مسائل زیر شک دارم: 1)مشکلی در کابل کشی ندارم و با برنامه prog dvb L:100 va Q:60 روی فرکانس 11299 2)این اسکاینت فوله نمی دونم سازگاری داره یا نه گذاشتم تا بقیه هم نظرشونو بدن؟ 3)شاید از رولز داخل اون باشه چوو آدرس های تکراری زیاد داره! هرکس یک رولز خوب سراغ داره لطف کنه لینکش رو بگذاره 4)دی سی من بالاست چکار کنم؟ ود آخر یک سوال دیگه اسکاینت بهتره یا نرم افزار ها مشابه برای دانلود آفلاین برای ss3 ؟ خوشحال میشم کمکم کنید http://www.speedyshare.com/189648653.html | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| skystar3 |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| بررسی تخصصی Sony Ericsson P990 | nima_g | Sony Ericsson | 2 | Saturday 5 May 2007 04:21 PM |
| نحوه راه اندازي Isp قسمت پنجم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Monday 12 March 2007 01:15 PM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:23 AM |
| مفاهیم پایه*ای لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:15 AM |
| افزایش امنیت به میزان 80 درصد | AKBAR H.Y | ترفند های امنیتی | 3 | Saturday 3 June 2006 08:08 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد