كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع SKYNET for skystar3 است كه در انجمن نرمافزارها و Driver ها مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي SkyStar3 است: طفا skynet برای جهت turksat رو واسه دانلود بزارین...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #12 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 13th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 87 Thanks: 13
قدرت اعتبار: 0 | داشتم از خریدم پشیمان میشدم (خرید skystar3 ) اما با برنامه skynet که دوستمون wampire666 روی سایت گذاشت کلی امیدوار شدم بنظر من این کارت فعلآ مشگل نرم افزاری داره و هنوز بخوبی ساپورت نمیشه .از دوستان دیگه ای که برنامه ای برای این کارت دارند تقاضا میشه اون رو روی سایت قرار بدهند . | |||||||||||
| |
| | #13 | ||
| عضو جديد | من با این برنامه دوستمون wampire666 نتونستم از W6 چیزی دریافت کنم لطفا من را راهنمایی کنید. | ||
| |
| | #14 | ||||||||||||
| کاربر برنزی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 16th, 2006 محل سکونت: كرج
سطح دانش: 26 [ ![]() ]سابقه در سایت: 62 / 627 Thanks: 61
قدرت اعتبار: 3 | نقل قول:
سوالي بود در خدمتم
__________________ هميشه حرفي رو بزن که بتوني بنويسيش چيزي رو بنويس که بتوني پاش امضا کني چيزي رو امضا کن که بتوني پاش بايستي | ||||||||||||
| |
| | #15 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: September 23rd, 2006
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 37 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام : یکی لطف می کنه فرکانسای خفن w3 رو به من بده آخه من 5 تاشو دارم ولی زیاد دیتا نداره Help me ![]() | |||||||||||
| |
| | #16 | |||
| عضو جديد | نقل قول:
(در ضمن بگویم که من دیش ماهواره را در جهت W6 تنظیم کردم و با prog file graber در فرکانس11617000 دانلود آفلاین داشته ام{یعنی فکر کنم درایور و تنظیمات دیش و سیم درست باشد}) اگر زحمتی نیست 2 تا سوال هم داشتم 1- آیا این برنامه که شما لینکش را گذاشتید برروی SkyStar3 تست شده و کسی امتحانش کرده؟ 2- برنامه های راحت تری مثل skygabber چرا روی SS3 کار نمی کنه و پیام Device not Start را می دهد؟ و آیا ورژنی از skygabber برای SS3 وجود دارد؟ با تشکر فراوان | |||
| |
| | #17 | ||||||||||||
| کاربر برنزی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 16th, 2006 محل سکونت: كرج
سطح دانش: 26 [ ![]() ]سابقه در سایت: 62 / 627 Thanks: 61
قدرت اعتبار: 3 | نقل قول:
1 - اين برنامه رو خود من تست كردم چون حداقل تا حالا 10 تا ss3 بستم و روشون تست كردم 2- اصولا علاقه اي به اين برنامه ندارم و اطلاعاتم كامل نيست دوستان ديگه ميتونن راهنماييت كنن
__________________ هميشه حرفي رو بزن که بتوني بنويسيش چيزي رو بنويس که بتوني پاش امضا کني چيزي رو امضا کن که بتوني پاش بايستي | ||||||||||||
| |
| | #18 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: September 3rd, 2007
سطح دانش: 3 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 65 Thanks: 9
قدرت اعتبار: 0 | سلام خسته نباشید من از این اسکاینت استفاده می کنم می خواستم ببینم از چه اسکاینتی استفاده کنم تا فایل های سوخته کمتر باشه البته اینو یکجای دیگه هم مطرح کردم واقعا به کمک نیاز دارم هر کس اسکاینتی برای ss3 میشناسه که دارای ویژگیهای زیر باشه لطفا لینکش رو اینجا بزاره 1) سوختگی نداشته باشه (معمولا تا 99.؟ در صد میره و میسوزه وکامل نمیشه) 2)دیسیش پایین باشه 3)رولز خوب داشته باشه و بهینه باشه من خودم از این اسکاینت استفاره می کنم ولی مشکلام زیاده به مسائل زیر شک دارم: 1)مشکلی در کابل کشی ندارم و با برنامه prog dvb L:100 va Q:60 روی فرکانس 11299 2)این اسکاینت فوله نمی دونم سازگاری داره یا نه گذاشتم تا بقیه هم نظرشونو بدن؟ 3)شاید از رولز داخل اون باشه چوو آدرس های تکراری زیاد داره! هرکس یک رولز خوب سراغ داره لطف کنه لینکش رو بگذاره 4)دی سی من بالاست چکار کنم؟ ود آخر یک سوال دیگه اسکاینت بهتره یا نرم افزار ها مشابه برای دانلود آفلاین برای ss3 ؟ خوشحال میشم کمکم کنید http://www.speedyshare.com/189648653.html | |||||||||||
| |
| | #20 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 10th, 2006
سطح دانش: 5 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 102 Thanks: 23
قدرت اعتبار: 0 | دوستان ببخشيد كه دوباره پست ميدم ولي احتيلاج خفني بهش دارم اگه كسيبراي W6 رو داره يه جوون مردي در حق ما بكنه | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| skystar3 , skynet |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| SkyNet و آموزش آن | Morteza | دانلود آفلاین | 6 | Tuesday 12 June 2007 04:35 AM |
| مشکل dont send error با هر skynet | mohsenp910 | دانلود آفلاین | 8 | Sunday 4 March 2007 11:46 AM |
| رفقا کسی بلده با Skynet ilsat 1.5 کار کنه؟ | omid4000 | دانلود آفلاین | 3 | Sunday 18 February 2007 03:38 PM |
| معرفي نسخه*هاي مختلف skynet | كنجكاو | دانلود آفلاین | 3 | Monday 18 December 2006 11:45 AM |
| SkyNet برای کارت های VisionPluse | Morteza | دانلود آفلاین | 2 | Monday 25 September 2006 11:34 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد