كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشكل در هنگام Recorder است كه در انجمن سوالات و مشكلات كاربران مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي SkyStar3 است: سلام من يك كارت dvbskystar3 دارم اين كارت در هنگام Recorder بعد 27 دقيقه تراگست روي تصوير بصورت پشت سرهم ميده و بايد حتما از برنامه ProgDVB خارج شوم و دوباره مراحل Recorder رو تكرار كنم به عبارتي هر 27 دقيقه ارتباط قطع و پس از ريست كردن عادي ميشه ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 5th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام من يك كارت dvbskystar3 دارم اين كارت در هنگام Recorder بعد 27 دقيقه تراگست روي تصوير بصورت پشت سرهم ميده و بايد حتما از برنامه ProgDVB خارج شوم و دوباره مراحل Recorder رو تكرار كنم به عبارتي هر 27 دقيقه ارتباط قطع و پس از ريست كردن عادي ميشه . 1- حجم فايلها با گرافيك 544x576 حدود 350 -400 MB در 27 دقيقه ميشه 2- ProgDVB همراه خود كارت skystar3 3- براي كارت بعلت حرارت بالا فن گذاشتم گفتم شايد بعلت داغ شدن اينطوري ميشه اما جواب نداد. 4- از كدك يا گراف هاي تصوير همراه خود نرم افزار كارت و همچنين انواع ديگر استفاده كردم اماه جواب نداد 5- مشخصات سيستم RAM 512- گرافيك 256 - هارد 320 - Microsoft windows XP - CPU 2.4 GHZ Full لطفا راهنماي كنيد كه چيكار بايد بكنم با تشكر . Ishmael ![]() | |||||||||||
| |
| | #2 | ||||||||||||
| مدير بخش SkyStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 18th, 2007
سطح دانش: 16 [ ]سابقه در سایت: 0 / 385 Thanks: 527
قدرت اعتبار: 2 | نقل قول:
شما تا جای ممکن باید کارت رو خنک نگه دارید. شما یه سری به این قسمت بزن.. به خدا نگو مشکلاتم بزرگه .... به مشکلاتت بگو خدام بزرگه
__________________ | ||||||||||||
| |
| برچسب ها |
| skystar3 |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| حل مشكل بچ اتو آپديت استارست x5 | niayesh81 | آرشیو | 1 | Wednesday 9 May 2007 07:47 PM |
| رفع مشكل غير فعال شدن تاريخ بازگشت در System Restore | Magic-Power | مباحث ویندوز (Windows) | 0 | Tuesday 19 December 2006 04:11 PM |
| عیب یابی و ترمیم کامپیوتر در 9 مرحله | tuning317 | ترفندهاي كامپيوتر | 0 | Wednesday 25 October 2006 04:28 PM |
| مشكل رمهاي كينگ مكس با مادربورد گيگا | Shahani | سخت افزار | 1 | Monday 16 October 2006 03:13 PM |
| كامپيوتر خود را قفل كنيد؟ | 007 | سخت افزار | 1 | Friday 1 September 2006 04:01 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد