كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اموزش هک جلسه شانزدهم است كه در انجمن شيوه هاي نوين هک مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي تالار هاي امنيتي است: اموزش هک جلسه شانزدهم من امروز می خوام تمام اموزش های هک رو که قول دادم براتون بزارم چون امتحانات شروع شده من دیگه نمیتونم اموزش ها رو بزارم به خاطر همین می خوام 16 جلسه رو یک روزه تمام کنم ولی بعد قول میدم بهترین اموزشهای ویندوز و اینترنت ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| شيوه هاي نوين هک جديد ترين شيوه ها . راه ها و ترفند ها براي هک کردن افراد. سايتها . سرور ها |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 19th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 72 / 725 Thanks: 75
قدرت اعتبار: 5 | اموزش هک جلسه شانزدهم من امروز می خوام تمام اموزش های هک رو که قول دادم براتون بزارم چون امتحانات شروع شده من دیگه نمیتونم اموزش ها رو بزارم به خاطر همین می خوام 16 جلسه رو یک روزه تمام کنم ولی بعد قول میدم بهترین اموزشهای ویندوز و اینترنت و... که هیچ جا ندیدید :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::: ◊ خلاصه پروتکل*های مرتبط با E-mail ۱- SMTP : قبلا با اين پورت آشنا شديم که روي پورت ۲۵ اجرا مي*شد. ما از اين پروتکل براي ارسال E-mail استفاده کرديم. اين پروتکل امروزه ديگه براي خوندن E-mail استفاده نمي*شه. ۲- POP3 : بحث امروز ماست. اين پروتکل را روي پورت ۱۱۰ بحث مي*کنيم و از آن براي خواندن E-mail هاي رسيده استفاده مي*کنيم. ۳- IMAP : اين پروتکل به عنوان جايگزيني براي پروتکل POP3 به*کار ميره. از نظر ساختاري کمي با پروتکل POP3 متفاوت است ولي کارش همان است و براي خواندن E-mail هاي رسيده به کار مي*رود. + Web-based Email: يک روش ديگه براي دسترسي به E-mail وجود دارد و آن استفاده از امکانات وب براي خواندن و فرستادن E-mail است. وقتي شما از خود سايت yahoo يا hotmail براي کار با E-mail استفاده مي*کنيد، در واقع همين روش را به کار مي*بريد. نکته قابل توجه آن است که اين روش کند*تر از استفاده مستقيم از پروتکل*هاست. ◊ پورت ۱۱۰ چيست؟ پورت ۱۱۰ براي پروتکل POP3 استفاده مي*شود. عبارت POP3 مخفف Post Office Protocol Version 3 است که اين پروتکل براي خواندن E-mail استفاده مي*شود. براي کار با اين پروتکل بايد آدرس POP Server مربوط به E-mail خود را بدانيد. براي اين*کار مي*توان از nslookup استفاده کرد و سطري که عبارت MX دارد را خواند (قبلا چگونگي کار را گفتم و الان ديگه توضيح نمي*دم). دقت کنيد که در مورد سايت*هاي کوچک، آدرس POP Server همان آدرس SMTP Server است ولي در سايت*هاي بزرگ (مثل ياهو* ) سرور*هاي مربوطه جداست ( يعني دو اسم مختلف دارد ). در مورد سايت ياهو POP Server در آدرس pop.mail.yahoo.com قرار دارد. ( من جديدا اين سرور رو تست نکردم، خودتون تست کنيد و مطمئن بشيد ). من امروز مي*خوام از E-mail هاي سايت noavar.com استفاده کنم که هم خيلي عاليه و هم ايرانيه! POP Server اين سايت در آدرس mail.noavar.com قرار دارد. ◊ پورت ۱۱۰ فرض کنيد که من در سرور mail.noavar.com يک اکانت به اسم araztest و پسورد mypass دارم. (شما هم اگه مي*خواهيد تست کنيد، يک اکانت براي خودتون در اين سايت باز کنيد). حالا مي*خوام با پورت ۱۱۰ صحبت کنم، بنابراين از يکي از دو دستور زير استفاده مي*کنم: telnet mail.noavar.com 110 nc -v mail.noavar.com 110 و جواب مي*شنوم: +OK POP3 server www.noavar.com ready دقت کنيد که اگه از تلنت استفاده کنيد،چيزهايي که شما تايپ مي*کنيد، ديده نمي*شود و نمي*تونيد از دکمه *Backspace* استفاده کنيد. حالا مي*خوام بگم که اسم اکانت من araztest است، پس مي*نويسم: user araztest و جواب مي*شنوم: +OK Please enter password for araztest حالا مي*خوام پسوردم رو بگم که اجازه صادر بشه! مي*نويسم: pass mypass و جواب مي*شنوم: +OK password for user araztest Accepted حالا مي*خوام بدونم که جمعا چندتا mail رسيده است و حجم کل چقدر است. مي*نويسم: stat و جواب مي*شنوم: +OK 2 25924 يعني براي من ۲ تا پيغام رسيده و حجم کل پيام*هاي رسيده، ۲۵۹۲۴ بايت است. حالا مي*خوام ليست پيام*ها رو داشته باشم، مي*نويسم: list و جواب مي*شنوم: +OK 1 70 2 24923 . اين يعني پيغام شماره يک (پيغام جديدتر) حجم ۷۰ بايت دارد و پيغام شماره دو حجم ۲۴۹۲۳ بايت دارد. حالا مي*خوام پيغام شماره ۱ را بخونم. مي*نويسم: retr 1 و جواب مي*شنوم: +OK 70 octets Message-ID: <875808060@www.noavar.com> From: "ali" X-Mailer: Noavar To: araztest@noavar.com MIME-Version: 1.0 Subject: salam Date: Thu, 13 Feb 2003 20 56salam, chetori? . حالا مي*خواهم اين پيغام ( شماره يک ) رو پاک کنم، مي*نويسم: dele 1 و جواب مي*شنوم: +OK Message 1 Marked for removal [ دقت کنيد که اين پيغام هنوز پاک نشده است و فقط علامت خورده که موقع خروج، پاک بشه. حالا ممکنه چندتا پيغام را مارک کنيد که حذف بشه ولي بعد بي*خيال! مي*شين. براي اينکه اين علامت*ها را حذف کنيد که موقع خروج ديگه پاک نشوند، مي*تونيد بنويسيد: rset و جواب مي*شنوم: +OK 1 70 ] حالا اگه بخواهم خارج بشم (و علامت*خورده*ها پاک بشن)، مي**نويسم: quit و جواب مي*شنوم: OK www.noavar.com signing of خوب دوستان اموزش ها رو تموم کردم و همتونو به خدای منان میسپارم در ضمن همانطور که گفتم برا هکر شدن باید زبان برنامه نویسی c یا سی پلاس پلاس رو یاد بگیرید که اقا کرازی گذاشت و tcp/ip رو یاد بگیرید و ..
__________________ یادت نره | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| هک , اموزش , جلسه , شانزدهم |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| اموزش هک جلسه پانزدهم | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 09:18 PM |
| اموزش هک جلسه سیزدهم | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 09:16 PM |
| اموزش هک جلسه دهم | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 09:13 PM |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه سوم) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 09:08 PM |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه اول) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 09:07 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد