كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اموزش هک جلسه یازدهم است كه در انجمن شيوه هاي نوين هک مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي تالار هاي امنيتي است: اموزش هک جلسه یازدهم من امروز می خوام تمام اموزش های هک رو که قول دادم براتون بزارم چون امتحانات شروع شده من دیگه نمیتونم اموزش ها رو بزارم به خاطر همین می خوام 16 جلسه رو یک روزه تمام کنم ولی بعد قول میدم بهترین اموزشهای ویندوز و اینترنت ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| شيوه هاي نوين هک جديد ترين شيوه ها . راه ها و ترفند ها براي هک کردن افراد. سايتها . سرور ها |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 19th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 72 / 725 Thanks: 75
قدرت اعتبار: 5 | اموزش هک جلسه یازدهم من امروز می خوام تمام اموزش های هک رو که قول دادم براتون بزارم چون امتحانات شروع شده من دیگه نمیتونم اموزش ها رو بزارم به خاطر همین می خوام 16 جلسه رو یک روزه تمام کنم ولی بعد قول میدم بهترین اموزشهای ویندوز و اینترنت و... که هیچ جا ندیدید :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::: ◊ ادامه بحث NMapWin در درس قبلی با قسمتهايی از کاربرد اين نرم*افزار آشنا شديد، حالا ادامه بحث ◊ بررسی برگه Options از قسمت Option Folder اين برگه خود ۲ بخش دارد: بخش Options : - Fragmentation : اگر بخواهيم در اسکنينگ*هايی از نوع Null, Xmas, FIN, SYN تا حدودی تغييرات اعمال کنيم تا حداقل خطر را برای ما داشته باشند، می*توان اين گزينه را انتخاب کرد. ولی بايد توجه داشت که گاهی با انتخاب اين گزينه اسکنينگ موفقيت آميز نخواهد بود. - Get Idented Info : اگر بخواهيم اسکنينگ از نوع connect صورت دهيم، با انتخاب اين گزينه گاه اطلاعات ذی*قيمتی برای ما به ارمغان می*آورد. - Resolve All : در حالت پيش*فرض، اين نرم*افزار روی ip هايی که up هستند، عمل Reverse Whois را انجام می*دهد (يعنی از روی ip، به دنبال اسم DNS مربوطه می*گردد). اگر Resolve All را انتخاب کرده باشيم، روی همه ip ها، چه up و چه down عمل Reverse Whois انجام خواهد شد. - Don't Resolve : هرگز Reverse Whois نخواهد کرد. - OS Detection : از جمله مهم*ترين گزينه*های اين نرم*افزار است که اگر انتخاب*شده باشد، برنامه سعی می*کند که سيستم*عامل کامپيوتر مقابل را حدس بزند. - Random Host : به صورت تصادفی ip هايی را تست می*کند، و هرگز هم به پايان نمی*رسد. بخش Debug : - Debug : اگر مارک شده باشد، نتايج ديباگ مرحله به مرحله در خروجی نشان داده می*شود. - Verbose : اگر انتخاب*شده باشد، پيشرفت کار را نشان می*دهد. - Very Verbose : پيشرفت کار را با نهايت جزئيات نشان می*دهد. ◊ بررسی برگه Timing از قسمت Option Folder اين برگه خود ۲ بخش دارد: بخش Throttle : در اين بخش هرچه گزينه*های بالاتر را انتخاب کنيد، کار کندتر و دقيق*تر است و احتمال detection (لو رفتن) شما کمتر است و هرچه پايين تر برعکس. به نظر می*رسد، Normal بهترين انتخاب باشد. بخش Timeouts : - Host Timeout : حداکثر زمانی را مشخص می*کند که برای يک ip می*تواند صرف شود. - Max RTT : حداکثر زمانی را مشخص می*کند که برای يک probe می*تواند صرف شود. پيش*فرض، 9000 است (يعنی ۹ ثانيه) - Min RTT : برای هر probe حداقل به اين اندازه صبر می*کند. - Initial RTT : اين گزينه خصوصا در ip هايی که فايروال دارند، مفيد است. - Parallelism : اگر در مورد acw_spscan دقت کرده* باشيد، اين برنامه هر بار فقط يک پورت را پروب می*کند و نه بيشتر ( به همين خاطر است که اول اسم آن simple دارد ). ولی محصولات واقعی بايد همزمان تعدادی پورت را تست کنند. در اين قسمت می*توان حداکثر تعداد پورت*هايی که می*تواند همزمان پروب شوند را مشخص می*کنيم. - Scan Delay : بين هر اسکن، حداقل به اين ميزان صبر می*کند. ◊ بررسی برگه Files از قسمت Option Folder اين برگه خود ۲ بخش دارد: بخش Input : برای اينکه روند کارها را سريع*تر کنيم، می*توان از اين بخش استفاده کرد. در اين حالت ورودی از يک فايل خوانده می*شود. بخش Output : اين قسمت برای آن است که نتايج را در يک فايل ذخيره کنيم. اين فايل می*تواند به*صورت Normal (متنی معمولی)، Grep (که الان ديگه به*کار نميره)، XML و يا All (هر سه مورد) باشد. ◊ بررسی برگه Service از قسمت Option Folder فرض کنيد می*خواهيد اول هر هفته فلان ip رو تست کنيد و کارهايی از اين*دست... اين برگه برای همين*جور کارهاست (ميشه گفت يک نوع اتوماسيون) ◊ بررسی برگه Win32 از قسمت Option Folder اين برگه دو بخش دارد به نام*های Options , Commands که فقط Options رو بررسی می*کنم: - No Pcap : وقتی که NMapWin را نصب می*کنيم، Pcap هم نصب می*شود ( که فقط روی سيستم*های ويندوز ۲۰۰۰ و xp می*تواند نصب شود) و کارها را برعهده می*گيرد. اگر بخواهيم که از آن استفاده نشود و به*جای آن از Raw Socket استفاده شود، اين گزينه را مارک می*کنيم. - No IP HLP Api : مثل بالايی فقط اينکه بين ارسال هر پکت، ۱۵ ثانيه منتظر می*ماند. - No Raw Sockets : با انتخاب آن Raw Socket به*کار نمی*رود. - Force Raw Socket : باعث می*شود که فقط Raw Socket به*کار رود. - Win Trace : برای سيستم*های Win32 کمی اطلاعات بيشتری به*دست می*دهد.
__________________ یادت نره | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| هک , یازدهم , اموزش , جلسه |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| اموزش هک جلسه دهم | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 09:13 PM |
| اموزش هک جلسه نهم | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 09:12 PM |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه پنجم) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 09:10 PM |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه سوم) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 09:08 PM |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه اول) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 09:07 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد