كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اموزش هک حرفه ای (جلسه پنجم) است كه در انجمن شيوه هاي نوين هک مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي تالار هاي امنيتي است: اموزش هک حرفه ای (جلسه پنجم) اموزش هک پنجم امید وارم از پست ها و اموزشهایی که میزارم خوشتون بیاد :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::: جلسه پنجم """"""""""" به نام خدا ............ تقسيم بندی آدرس*های ip آدرس*های ip به ۵ کلاس تقسيم*بندی می*شوند که A تا E نام* دارند ولی از اين ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| شيوه هاي نوين هک جديد ترين شيوه ها . راه ها و ترفند ها براي هک کردن افراد. سايتها . سرور ها |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 19th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 72 / 725 Thanks: 75
قدرت اعتبار: 5 | اموزش هک حرفه ای (جلسه پنجم) اموزش هک پنجم امید وارم از پست ها و اموزشهایی که میزارم خوشتون بیاد :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::: جلسه پنجم """"""""""" به نام خدا ............ تقسيم بندی آدرس*های ip آدرس*های ip به ۵ کلاس تقسيم*بندی می*شوند که A تا E نام* دارند ولی از اين بين سه کلاس اول (يعنی C,B,A) کاربرد عملی دارند که آنها را شرح می*دهيم: ۱- کلاس A: اگر ip را به*صورت ***.yyy.yyy.yyy در نظر بگيريد، اين کلاس تمام ipهايی را شامل می*شود که *** بين ۱ تا ۱۲۶ است. اين کلاس ويژه backbone های بزرگ اينترنتی است و در هنگام ثبت domain برای گرفتن ip از آنها استفاده می*شود. بنابراين اکثر سايت*ها چنين ipهايی دارند. اين کلاس را 8/ هم می*گويند. ۲- کلاس B: اين کلاس تمام ipهايی را شامل می*شود که *** بين ۱۲۸ و ۱۹۱ است. اين کلاس هم از جمله کلاس*های پرکاربرد است. اين کلاس را 16/ هم می*گويند. ۳- کلاس C: اين اين کلاس تمام ipهای را شامل می*شود که *** بين ۱۹۲ و ۲۲۳ است. اين کلاس معمولا به ISP هايی که خدمات dial-up ارائه می*دهند، تعلق می*گيرد (اين جمله چندان مستند نيست.). بنابراين اگر به*صورت dial-up به اينترنت متصل شويد، چنين ip می*گيريد. اين کلاس را 24/ هم می*گويند. سوالی که پيش می*آيد اين است که *** چرا نه در کلاس A و نه در B، عدد ۱۲۷ را شامل نمی*شود؟ جواب اين* است که ۱۲۷ برای کامپيوتر خودمان رزرو شده است. مثلا 127.0.0.1 معمولا يعنی localhost يعنی خودمان. ◊ به*دست آوردن ip خودتان بعد از اتصال به اينترنت برای اين*کار راههای متفاوتی وجود دارد: ۱- راحت*ترين راه استفاده از دستور ipconfig است. من با تايپ کردن آن به نتايج زير رسيدم: Windows 2000 IP Configuration PPP adapter neda: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 217.66.198.116 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.255 Default Gateway . . . . . . . . . : 217.66.198.116 که آدرس ip تان را می*توانيد در سطر Ip Address ببينيد. (مسئله ************ را فعلا ناديده بگيريد) ۲- بعد از اتصال به اينترنت حداقل يک صفحه باز کنيد و بعد دستور netstat -n را در command prompt تايپ کنيد. من با تايپ اين دستور به نتايج زير رسيدم: Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 217.66.198.116:2469 64.58.76.177:80 ESTABLISHED TCP 217.66.198.116:2471 66.163.175.130:80 ESTABLISHED TCP 217.66.198.116:2473 212.73.194.143:80 ESTABLISHED TCP 217.66.198.116:2474 212.73.194.143:80 ESTABLISHED TCP 217.66.198.116:2476 212.73.194.136:80 SYN_SENT ستونی که زير عبارت Local Address قرار دارد، ip من در آن اتصال است. بنابراين ip من در آن اتصال 217.66.198.116 بوده است. ◊ ادامه مبحث Footprinting برای سرورها قبلا بحث را با روش پيدا کردن ip سرورها (سايت*ها) شروع کرديم. حالا کمی در مورد whois می*آموزيم. لازم به ذکر است که هنوز درمورد FootPrinting کلاينت*ها صحبتی نکرده و نمی*کنم. ◊ Whois چيست؟ تعريف کلی برای whois نمی*توان ارائه داد ولی فعلا منظور ما از Whois همان کسب اطلاعات در مورد يک سايت است. (قبلا با نوع خاصی از whois برای تبديل domain به ip آشنا شده*ايد). کاری که امروز می*خواهم انجام دهم کسب اطلاعات در مورد يک شماره ip و يا يک domain (مثلا irib.com ) خاص است. برای کسب اين اطلاعات بايد به اينترنت وصل شده و به*طريقی به يک سری سايت*های خاص که وظيفه ثبت domain , ... را دارند متصل شده و اطلاعات را از آنها درخواست کنم. اين سايت*های خاص database (بانک*های اطلاعاتی) ويژه اين وظايف را دارند. برای کسب اين اطلاعات از سايت*ها روش*های زير را می*توان به*کار برد: ۱- اگر از طريق سيستم عامل يونيکس يا لينوکس به اينترنت وصل شده*ايد، دستوری به اسم whois در آنها وجود دارد. و يا می*توانيد از نرم*افزارهای خاصی که برای اين سيستم*عامل*ها وجود دارد (مثل Xwhois ) استفاده کنيد. ولی فعلا بحث روی ويندوز است و اين دستور در ويندوز وجود ندارد. ۲- برای whois کردن در ويندوز نرم*افزارهای زيادی وجود دارد (که به زودی نوشتن يک whois متوسط را در زبان C ياد خواهم داد.) از مشهورترين اين نرم*افزارها Netscan tools و SamSpade است. ولی از اينها هم فعلا صرف نظر می*کنم تا شما بيشتر با جزئيات اين* کار آشنا شويد. ۳- روشی که ما در اين جلسه به کار می*بريم، استفاده از سايت*هايی است که اين جستجو را برای ما انجام می*دهند. بحث را شروع می*کنم:
__________________ یادت نره | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| هک , پنجم , اموزش , ای , جلسه , حرفه |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه سوم) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 09:08 PM |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه دوم) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 09:07 PM |
| اموزش هک حرفه ای (جلسه اول) | jamshid | شيوه هاي نوين هک | 0 | Friday 6 June 2008 09:07 PM |
| دانلود کنید >> Canopus Procoder 3.0 قویترین و حرفه ای ترین مبدل | Safi | میکس و مونتاژ فیلم | 4 | Friday 11 April 2008 09:03 PM |
| اموزش نکات سکای نت حرفه ای و مبتدی | OliverArabicAhwaz | دانلود آفلاین | 5 | Wednesday 20 September 2006 11:27 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد