كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع به خدا دسته خودم نبود،به عشق محمدرضا فروتن دست به این کار زدم است كه در انجمن اخبار هک مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي تالار هاي امنيتي است: به گزارش آژانس خبری پرشین هک،وب سایت ایران اکتور توسط فردی با نام مستعار Actor هک و دیفیس شد. هکر صفحه مربوط به خود را در لینک زیر قرار داده است که هنوز قابل مشاهده میباشد: http://iranactor.com/actor.html نوشته های این هکر در این صفحه خواندنی است: "سلام به همه هنر ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اخبار هک سایت هایی رو که هک می کنید رو می تونید در این بخش معرفی کنید |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 21st, 2007
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 218 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 2 | به گزارش آژانس خبری پرشین هک،وب سایت ایران اکتور توسط فردی با نام مستعار Actor هک و دیفیس شد. هکر صفحه مربوط به خود را در لینک زیر قرار داده است که هنوز قابل مشاهده میباشد: نوشته های این هکر در این صفحه خواندنی است: "سلام به همه هنر پيشه هاي گل نوروز 87 رو به همتون تبريک ميگم به خصوص آقاي محمد رضا فروتن و خوشحال ميشم باهاتون آشنا بشم راه ديگه براي آشنا شدن شما به جز هک سايت به فکرم نرسيد به هر حال اگه با اين کارم ناراحتتون کردم همين جا از همه شما معذرت ميخوام..." لینک اثبات هک شدن این وبسایت: | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to پرشین هک For This Useful Post: | ProgReza (Friday 9 May 2008)
|
| برچسب ها |
| فروتن , محمدرضا , نبود،به , کار , این , به , خودم , خدا , دست , دسته , زدم , عشق |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| نوکیا N95 | Ako25 | Nokia | 2 | Monday 30 June 2008 09:01 PM |
| فضايل و سيره فردى امام حسن عسكرى (ع) | Ako25 | دانستنیها | 0 | Sunday 27 April 2008 04:11 PM |
| مشكل ما در فهم قرآن (كنكاشي در زبان قرآن) | Ako25 | دانستنیها | 0 | Sunday 27 April 2008 04:05 PM |
| Nokia 8800 | Ako25 | Nokia | 0 | Saturday 26 April 2008 12:58 PM |
| گناه من حمایت از احمدی*نژاد در انتخابات بود | Ako25 | اجتماعی و سیاسی | 0 | Friday 25 April 2008 10:58 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد