كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع گول ویدیو جدید پاریس هیلتون را نخورید،ارزش دیدن و دردسر ندارد! است كه در انجمن اخبار هک مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي تالار هاي امنيتي است: به گزارش آژانس خبری پرشین هک، ویروس جدیدی در اینترنت پخش شده است که به محض ورود به کامپیوتر و باز شدن مسنجر، این ویروس برای تمام اد لیست شما ارسال میشود. این ویروس شما را وسوسه میکند که برای دیدن ویدیو جدید پاریس هیلتون روی لینک ارسال شده کلیک ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| اخبار هک سایت هایی رو که هک می کنید رو می تونید در این بخش معرفی کنید |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 21st, 2007
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 218 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 2 | به گزارش آژانس خبری پرشین هک، ویروس جدیدی در اینترنت پخش شده است که به محض ورود به کامپیوتر و باز شدن مسنجر، این ویروس برای تمام اد لیست شما ارسال میشود. این ویروس شما را وسوسه میکند که برای دیدن ویدیو جدید پاریس هیلتون روی لینک ارسال شده کلیک کنید. متن ویروس به شکل زیر میباشد New speacial Paris Hilton video http://goto... از زدن لینک وب سایت به دلیل اشتباه شما و کلیک روی آن معذوریم. پاریس ویتنی هیلتون (به انگلیسی: Paris Hilton) متولد ۱۷ فوریه ۱۹۸۱ در آمریکاست.او یک هنرپیشه،نویسنده،خواننده و مدل آمریکایی است . او وارث ریچارد هیلتون صاحب هتل های هیلتون میباشد. با دقت بیشتر در باز کردن لینکهای ارسال شده برای شما در مسنجر و به روز کردن ویروس کش ،از ویروسی شدن رایانه خود و دیگران تا حد زیادی جلوگیری میکنید. | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| سرپرست بخش DVB Card ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 24th, 2006
سطح دانش: 35 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 170 / 853 Thanks: 311
قدرت اعتبار: 4 | من ویروسی شده بودم ...
__________________ فروم من !!! راه اندازی شد دعوت از تمامی دوستان محفل ما روشن است http://p30-offline.com/ Full Plugins (كاملترين پک Plugin برای بازكردن كانالها در DVB) اسکاینت مخصوص کارت خود را با تنظیمات سریع دانلود کنید ![]() | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| نخورید،ارزش , ندارد , هیلتون , ویدیو , گول , پاریس , جدید , دیدن , دردسر , را |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| نوکیا N95 | Ako25 | Nokia | 2 | Monday 30 June 2008 09:01 PM |
| فضايل و سيره فردى امام حسن عسكرى (ع) | Ako25 | دانستنیها | 0 | Sunday 27 April 2008 04:11 PM |
| مشكل ما در فهم قرآن (كنكاشي در زبان قرآن) | Ako25 | دانستنیها | 0 | Sunday 27 April 2008 04:05 PM |
| شرايط اجابت دعا از ديدگاه روايات | Ako25 | دانستنیها | 0 | Saturday 26 April 2008 11:25 PM |
| گناه من حمایت از احمدی*نژاد در انتخابات بود | Ako25 | اجتماعی و سیاسی | 0 | Friday 25 April 2008 10:58 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد