كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع نوار زرد است كه در انجمن تروجان ها و ويروس هاي جديد مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي تالار هاي امنيتي است: با سلام دوستان من یه ویروس از کامپیوترهای دانشگاه گرفتم که یک نوار زرد رنگ بالای صفحه میاد و با refresh میره و بعد یه مدت دوباره میاد. در ضمن در folder option هم دیگه نمیتونم فایل های hidden رو کنترل کنم. به جز فرمت کردن کل هارد چه کار ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| تروجان ها و ويروس هاي جديد در اين تالار در مورد تروان هاي جديد نحو ه ي عملکرد و کارايي آن ها صحبت مي شود |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: August 23rd, 2008
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | با سلام دوستان من یه ویروس از کامپیوترهای دانشگاه گرفتم که یک نوار زرد رنگ بالای صفحه میاد و با refresh میره و بعد یه مدت دوباره میاد. در ضمن در folder option هم دیگه نمیتونم فایل های hidden رو کنترل کنم. به جز فرمت کردن کل هارد چه کار میشه کرد . antivirus ها هم جواب نمیده | |||||||||||
| |
| | #2 | |||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
اگه واقعا برات فرمت نکردن هارد اهمیت داره شما می تونی هارد رو باز کنی و با یک سیستم سالم که آنتی ویروس خوب و به روز شده داره ار ویروس پاک کنی ، بعد اگر ویندوز خوب کار نکرد یک بار ویندوز رو ویندوزنصب کن ( از اینجا اختیاری می تونی انتخاب کنی )و یا از اطلاعاتت پشتیبان تهیه کن و دوباره ویندوز نصب کن . ویادت باشه داشتن یه آنتی ویروس بد همیشه بهتر ازنداشتنه آنتی ویروسه
__________________ درویش | |||
| |
| The Following 3 Users Say Thank You to hadi_dey For This Useful Post: | Ako25 (Saturday 23 August 2008),
ardavan_ss (Saturday 23 August 2008),
Safi (Saturday 23 August 2008)
|
| | #3 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 28th, 2006
سطح دانش: 12 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 299 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 3 |
با درود ویندوزتو عوض کن!! nod32 رو اپدیت کن بعدش!! مشکلت حل میشه!! با ارزی موفقیت برات | |||||||||||
| |
| The Following 4 Users Say Thank You to arianz For This Useful Post: | Ako25 (Saturday 23 August 2008),
ardavan_ss (Saturday 23 August 2008),
lover (Saturday 23 August 2008),
Safi (Saturday 23 August 2008)
|
| برچسب ها |
| نوار , زرد |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| گوشيهاي جديد موتورلا | arashf | Motorola | 8 | Saturday 2 August 2008 07:02 PM |
| بیوگرافی استاد شجریان | momeni | گوناگون | 1 | Wednesday 25 July 2007 05:13 PM |
| آموزش ساخت نوار چسب در Photoshop | Search | برنامه Photoshop و آموزشهاي آن | 1 | Tuesday 17 July 2007 07:09 PM |
| زردترین تندیس زرد دنیا تقدیم به «شب شیشه ای»! | monia | گوناگون | 3 | Monday 14 May 2007 07:58 PM |
| آموزش SQLserver ........ | 007 | معرفي نرم افزارهاي كاربردي | 5 | Friday 1 September 2006 02:50 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد