كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل در باز شدن وب سایت است كه در انجمن مشكلات کاربران مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي انتقادات و پيشنهادات است: آقا مشکل از سرویس دهنده ها نیست سایت مشکل اساسی با اپرا داره به ورجنش نیست اصلا سرور جدید سایت مشکل داره هر چند وقت یکبار هم این مشکل پیدا میشه اما ایندفعه خیلی بیشتر فقط با اکسپلور باز میشه ورجن 6 که سر جهازی ویندوزه 7 هم که نصب ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| مشكلات کاربران در اين قسمت كاربران محترم هر مشكلي كه با سايت دارند مطرح ميكنند. |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #21 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 26th, 2005
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 142 Thanks: 23
قدرت اعتبار: 4 | آقا مشکل از سرویس دهنده ها نیست سایت مشکل اساسی با اپرا داره به ورجنش نیست اصلا سرور جدید سایت مشکل داره هر چند وقت یکبار هم این مشکل پیدا میشه اما ایندفعه خیلی بیشتر فقط با اکسپلور باز میشه ورجن 6 که سر جهازی ویندوزه 7 هم که نصب نمیشه اگه بخواهیم با 6 هم کار کنیم که کلی فضای رم رو اشغال میکنه خلاصه که وقتی میخواهیم بیام تو سایت اجدادمون میاد جلو چشامون | |||||||||||
| |
| | #22 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
اتفاقاً به ISP ربط داره چون ISP های دولتی و نیمه دولتی وقتی نمیتونند سایتی را هک کنند یا ف.ی.ل.ت.ر کنند کاری می کنند که شما به سختی وارد سایت بشین.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) ویرایش توسط ناظم ارشد : Wednesday 23 January 2008 در ساعت 09:21 PM. دلیل: از نوشتن کلمات حساس در پستها خودداری کنید . | ||||||||||||
| |
| | #23 | |||||||||||
| مدير بخش SkyStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 18th, 2007
سطح دانش: 16 [ ]سابقه در سایت: 0 / 385 Thanks: 527
قدرت اعتبار: 2 | اقا انصافا speed سایت خوبه نسبت به سرور قبلی , من خودم از Dial-up استفاده میکنم من در حدود 10 باری که وارد سایت میشم(در روز) مشکلی نیست!! *لازمه نظر سنجی بزارن*
__________________ | |||||||||||
| |
| | #24 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
قدرت اعتبار: 10 | مشکل از Isp های کاربران است که به وسیله آن به اینترنت وصل میشوند و به سایت می آیند.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| | #25 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 2nd, 2007
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 129 Thanks: 18
قدرت اعتبار: 2 | من این مشکل رو دارم و فقط صبح اخر شب می تونم وارد سایت شم از جند اینترنت هوشمند هم استفاده می کنم | |||||||||||
| |
| | #26 | ||||||||||||
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | ||||||||||||
| |
| | #27 | ||
| $user[forumbits] ![]() ![]() ![]() ![]() | من که واقعا در عذابم ... . البته با همه مشکلات واقعا اینجارو خیلی دوست دارم | ||
| |
| | #28 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | كاربران محترم توجه كنند : در حال حاظر سايت با سرعت بسيار بالا كار مي كنه ، من از ADSL و ماهواره اي و حتي Dial-up براي ورود به سايت استفاده كردم و همگي در حد نرمال مي باشد . اگر شما از Dial-up استفاده مي كنيد ، براي افزايش سرعت به اين نكات توجه كنيد : از شبكه هوشمند كه بدون يوزر و پسورد كانكت مي شود استفاده كنيد مثل اينها : 9092304141 9092303020 9092302010 و يا براي ديدن شماره هاي ديگر به اين سايت مراجعه كنيد : شماره تلفن براي اتصال به شبكه هوشمند -------------------------------------------------------- از مرورگر Mozilla Firefox استفاده كنيد ، اين مرورگر قويترين و سريعترين مرورگر در جهان مي باشد ، براي دانلود روي لينك زير كليك كنيد : دانلود Mozilla Firefox v2.0.0.11 Final با حجم 5.7MB ----------------------------------------------------------------------- براي سريعتر و بهتر كار كردن مرورگر شما بايد فلش پلير مخصوص مرورگرها را نصب كنيد : ( Adobe Flash Player v9.0.115.0 Final ( Internet Explorer & AOL Adobe Flash Player v9.0.115.0 Final ( Firefox, Mozilla, Netscape & Opera ) 1.4MB
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| | #29 | ||||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: December 26th, 2005
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 142 Thanks: 23
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول:
من با vpn هم که وصل میشم بدتر میشه اصلا دیگه باز نمیشه میشه شما بگی از چه کارتی و کدوم isp سرو یس میگیرد ممنون میشم اینترنت هوشمند هم که قیمت تموم شدش دو برابر کارتهای موجود میشه | ||||||||||||
| |
| | #30 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 16th, 2005
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 61 / 617 Thanks: 33
قدرت اعتبار: 10 | مشكل باز شدن سايت حل شد. ذكر اين نكته ضروريه كه كاربران محترم بايستي كماكان با آدرس https://parsdvb.com/forum وارد سايت شوند.
__________________ همت بلند دار كه مردان روزگار، از همت بلند به جايي رسيده*اند ... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| web |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| کم فروشی پهنای باند برای سایت های خبری مشکل آفرین شده است | Ako25 | اخبار و مطالب روز | 0 | Thursday 22 November 2007 12:57 PM |
| دامنه نامعلوم ف ی ل ت ر ینگ | beh_bek | فناوری اطلاعات (IT) | 6 | Monday 5 February 2007 04:16 PM |
| قوانين سايت و فروم | Admin | قوانين سايت | 0 | Thursday 13 April 2006 02:01 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد