كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع دانلود آفلاین در ویندوز ویستا است كه در انجمن دانلود آفلاین مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي امكانات كارت ها است: دوستان عزیز کسی اطلاعاتی تو این زمینه یعنی دانلود آفلاین در ویندوز ویستا داره من اکثر برنامه ها را تست کردم کار نمی کنند .... حتی progdvb هم جواب نمی دهد ..... skynet - skygrabber , ...... را تست کردم اصلا سیگنال وجود ندارد کارت dvb را پیدا نمی کنه ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| دانلود آفلاین دانلود فایل با سرعت بالا بدون اتصال به اینترنت |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 20th, 2006 محل سکونت: Shiraz
سطح دانش: 20 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 48 / 483 Thanks: 51
قدرت اعتبار: 3 | دوستان عزیز کسی اطلاعاتی تو این زمینه یعنی دانلود آفلاین در ویندوز ویستا داره من اکثر برنامه ها را تست کردم کار نمی کنند .... حتی progdvb هم جواب نمی دهد ..... skynet - skygrabber , ...... را تست کردم اصلا سیگنال وجود ندارد کارت dvb را پیدا نمی کنه دوستان اگر کسی اطلاعاتی داره لطف کنه در اختیار ما هم بذاره ممنون
__________________ Time sure does fly so be cautious... Obey the rules everywhere as you do in this forum. | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
| کاربر برنزی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 16th, 2006 محل سکونت: كرج
سطح دانش: 26 [ ![]() ]سابقه در سایت: 62 / 627 Thanks: 61
قدرت اعتبار: 3 | دوست عزيز نگفتي كارتت چيه ؟
__________________ هميشه حرفي رو بزن که بتوني بنويسيش چيزي رو بنويس که بتوني پاش امضا کني چيزي رو امضا کن که بتوني پاش بايستي | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: May 8th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | اگه كارتت اسكاي استار 2.6d است بايد درايور 4.4.1 بتا را نصب كني تا همه برنامه هايت جواب بدهند | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 20th, 2006 محل سکونت: Shiraz
قدرت اعتبار: 3 | کارتم skystar 2 هستش ممنون تست میکنم خبر میدم
__________________ Time sure does fly so be cautious... Obey the rules everywhere as you do in this forum. | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| مدیر بخش پزشکی و موسیقی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006 محل سکونت: مشهد
سطح دانش: 21 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 501 Thanks: 264
قدرت اعتبار: 4 | منم همین مشکل رو دارم اما گویا برای ویندوز ویستا هنوز درایور ss2 نیومده درایور 4.4.1 بتا رو هم نصب کردم ولی جواب نداد | |||||||||||
| |
| | #7 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | درسته درایو 4.4.1 بتا هم نصب کردم دیگه اصلا به خوبی اون موقع جواب نمی ده ، چه خواسته مشکل دانلود آفلاینش حل بشه نمی دونم شاید باید صبر کرد .......... حالا یه عکس براتون می ذارم ببنید قبلا درایور من تو بخش network قسمت device manager بود ولی الان اومده بخش video and sound چرا؟ آیا این طوری درست هست شاید هم اشتباه نصب شده ، نمی دونم کسی می تونه راهنمایی کنه برنامه ها را که باز می کنم برای پخش کانال ها مثل dvb viewer که کار نمی کنه فقط mytheater کار می کنه که اونم هر کانالی که می خواد بیاره سال می کشه ........... راهنمایی please!!!!!!!! ![]()
| |
| | #8 | |||||||||||
| کاربر برنزی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 16th, 2006 محل سکونت: كرج
سطح دانش: 26 [ ![]() ]سابقه در سایت: 62 / 627 Thanks: 61
قدرت اعتبار: 3 | دوست عزيز اين اسكاي نتو تست كن من با اين رو ويستا جواب گرفتم البته با درايور 4.4.0 كلا درايورهاي بتا اسمشون روشه ديگه ممكنه رو بعضي از سيستمها جواب ندن
__________________ هميشه حرفي رو بزن که بتوني بنويسيش چيزي رو بنويس که بتوني پاش امضا کني چيزي رو امضا کن که بتوني پاش بايستي | |||||||||||
| |
| | #9 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | دوست عزیز این اسکای نت کار نمی کنه ....... روز فایل skynet که double click می کنم باز نمی شه ..........
| |
| | #10 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: August 2nd, 2006
سطح دانش: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 152 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 3 | دوستان عزيز در لينک زير يک شرکت جديد سيستم دانلود آفلاين خوبي را درارد راه اندازي ميکند و در حال عضو گيري است من که عضو شدم بهتر است شما هم عضو شويدفکر کنم بد نيست چون هر شب باسرعت 3 مگابايت دانلود دارد .:: دانلود فیلم و نرم افزار و آموزش ::. | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| ویندوز , ویستا , آفلاین , دانلود , در |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| اخبار تلفن همراه | nima_g | Nokia | 27 | Friday 6 July 2007 04:56 PM |
| اخبار - News | Swastika | اخبار جهان (بین الملل) | 114 | Sunday 24 June 2007 09:34 PM |
| شبكه هاي اختصاصي مجازي (vpn) | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 1 | Tuesday 23 January 2007 01:25 AM |
| آنچه از گوگل نمي*دانيد...... | hamed_fbi | فناوری اطلاعات (IT) | 0 | Tuesday 5 December 2006 07:13 PM |
| شبکه اترنت (Ethernet) چيست؟ | atn_1366 | ساخت شبکه NetWork | 0 | Wednesday 26 July 2006 11:25 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد