كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع مشکل با Skynet است كه در انجمن دانلود آفلاین مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي امكانات كارت ها است: سلام. من یه مشکلی دارم و اونم اینه که وقتی که فایلهای با حجم زیاد (حدود بیشتر از 50 مگا بایت) دانلود میکنم، اکثر این فایلها تا 99% یا 99.95% دانلود میشه و هنگامی که میخواد به 100% برسه یکهو دانلود متوقف میشه و فایلها ناقص دانلود میشه و به ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| دانلود آفلاین دانلود فایل با سرعت بالا بدون اتصال به اینترنت |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 11th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 11 Thanks: 2
قدرت اعتبار: 0 | سلام. من یه مشکلی دارم و اونم اینه که وقتی که فایلهای با حجم زیاد (حدود بیشتر از 50 مگا بایت) دانلود میکنم، اکثر این فایلها تا 99% یا 99.95% دانلود میشه و هنگامی که میخواد به 100% برسه یکهو دانلود متوقف میشه و فایلها ناقص دانلود میشه و به پوشه Temp ریخته میشه. مشکل از کجاست؟ | |||||||||||
|
| | #2 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 23rd, 2006
سطح دانش: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 140 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 4 | مشکل خاصی نیست چون همه ی این فایل ها قابل استفاده هستند اما برای حل مشکل سعی کن از ورژن 093 این برنامه استفاده کنی از مموری حداقل 512 استفاده کن باسیستم موقع افلاین کار نکن اگر مقدار دیسی زیادی داری سعی کن سیگنالت رو ثابت نگه داری تا نوسان نداشته باشه برای این کار باید ساعت ال ان بی رو دقیق تر تنظیم کنی از کابل مناسب استفاده کن از ال ان بی استفاده کن که مقدار نویز کمتری داشته باشه در برنامه اسکای نت فقط پید های فعال را وارد کن در مورد فایل های بزرگ هارد شما به صورت ntfs فرمت شده باشد بهتر است البته مقدار دی سی در فرکانس های مختلف در زمان های مختلف متفاوت است و فکر کنم بعد از دانلود ناقص فایل ها به طور پیش فرض باید به پوشه ی incomplit ریخته شود البته این مکان در فایل سکای نت که در برنامه هست به همراه مقدار حد اقل در صد و حجم این فایل ها قابل تعریف است موفق باشید | |||||||||||
|
| | #3 | |||||||||||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 19th, 2006
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 368 Thanks: 55
قدرت اعتبار: 3 | جناب Reza-sony بارها دراینمورد بحث شده - لطفا ابتدا جستجو کنید و تاپیک تکراری باز نکنید بطور مثال : از این واضحتر : دانلود تا 99% مياد اما به 100 نميرسه تاپیک قفل شد! | |||||||||||
|
| برچسب ها |
| skynet , مشکل , با |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد