كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع ورژن جديد SkyGrabber به همراه Crack است كه در انجمن دانلود آفلاین مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي امكانات كارت ها است: SkyGrabber 2.7.4 Beta کد: Increased stability the SkyGrabber. Returned to old ProgDVBEngine. Added new PidScaner param - wait time. Fixed show tray icon for Win XP. Log files created in separate folder. بخاطر پراکنده نشدن مطلب - این تاپیک فقط برای معرفی skygrabber های جدید بکار گرفته میشود...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| دانلود آفلاین دانلود فایل با سرعت بالا بدون اتصال به اینترنت |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| همکار قدیمی ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: September 19th, 2006
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 368 Thanks: 55
قدرت اعتبار: 3 | SkyGrabber 2.7.4 Beta کد: Increased stability the SkyGrabber. Returned to old ProgDVBEngine. Added new PidScaner param - wait time. Fixed show tray icon for Win XP. Log files created in separate folder. بخاطر پراکنده نشدن مطلب - این تاپیک فقط برای معرفی skygrabber های جدید بکار گرفته میشود | |||||||||||
| |
| | #2 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | SkyGrabber 2.7.5 Beta کد: Updated ProgDVBEngine. Changed icon for zip arhive. Log files write in separate folder. Fixed some bugs | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to RezaSat For This Useful Post: | man_88 (Monday 26 November 2007)
|
| | #3 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 26th, 2005
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 46 Thanks: 3
قدرت اعتبار: 0 | سلام من وقتی skygrabberرااجرا میکنم ارور میده ارورشم اینه creat b2c2 filter mpeg2 fileلطفا راهنمایی کنید با تشکر در ضمن کارت من vision plusبا برد قرمز هستش | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | برای ویژن پلاس تنظیمات را بصورت شکل زیر تغییر دهید : Main--Option- | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 20th, 2006 محل سکونت: USA
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 353 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 4 | من هم موافق پراکنده نشدن مطلب هستم كه در سا يت رعايت نميشه SkyGrabber v2.7.5+patch ![]() Version 2.7.5 - Updated ProgDVBEngine ( used latest version ) - Changed icon for zip arhive - Log files write in separate folder - Fixed some bugs البته ميبخشيد لينك بهتر از اين گيرم نيومد . 10 قسمت همشو دانلود كنيد . 10 قسمت در يك فلدر بريزيد . پارت 1 باز كنيد وSFX انتخاب كنيد وبعد اينستال (بابرنامه WINRAR http://skygrabber.mylivepage.com/file/index زبان فارسي براي برنامه http://www.savefile.com/files/250881
__________________ فقط به خاطرتو ![]() (\__/) (='.'=) (")o(") Attention ButtonAttention ButtonAttention ButtonAttention Button http://tech.groups.yahoo.com/group/o...litedownloader ویرایش توسط aminarian : Monday 13 November 2006 در ساعت 02:25 PM. | |||||||||||
| |
| | #7 | ||||||||||||
| عضو ممتاز ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 20th, 2006 محل سکونت: USA
سطح دانش: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 353 Thanks: 4
قدرت اعتبار: 4 | نقل قول: ![]()
__________________ فقط به خاطرتو ![]() (\__/) (='.'=) (")o(") Attention ButtonAttention ButtonAttention ButtonAttention Button http://tech.groups.yahoo.com/group/o...litedownloader | ||||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to aminarian For This Useful Post: | irandvb (Tuesday 14 November 2006)
|
| | #9 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: December 27th, 2005
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 37 Thanks: 6
قدرت اعتبار: 0 | SkyGraber Hami Soft اين برنامه تلفيقي از برنامه هاي دانلود آفلاين Skynet & Manna & Sky Graber & File Graber مي باشد كه داراي ويژگي هاي منحصر به فردي است كه آن را از ديگر برنامه هاي دانلود آفلاين متمايز مي سازد. قالب كلي اين برنامه مربوط به Sky Graber مي باشد كه در آن كد فايل برنامه هاي Skynet و Manna نيز گنجانده شده است.بديهي است اين برنامه مي تواند بطور مجزا جايگزين مناسبي براي skynet ، manna ، file graber و ... باشد. كسي خبري نداره؟ | |||||||||||
| |
| | #10 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 10th, 2006
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | من يك ماهواره متابس دارم و مي وام اونو اپگريد نم لفا يكي مرات راهنماي كنه. در ضمن من براي اولين بارم است كه به ان سايت اومدم. | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| crack , skygrabber , همراه , ورژن , به , جديد |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| مروري بر مهمترين تنظيمات Internet Explorer | jamy | بخش Internet | 0 | Thursday 2 August 2007 12:49 PM |
| تصوير ايرانيان در كتابهاى درسى عرب-بخوانید | mybox1631 | بخش وبگردی (فقط مطالب مفید وبلاگها) | 0 | Tuesday 8 May 2007 01:48 PM |
| متافيزيك از نظر ارسطو | monia | متافيزيك | 1 | Monday 16 April 2007 07:36 AM |
| Microsoft Word | AKBAR H.Y | نرم افزار | 0 | Saturday 3 June 2006 06:50 PM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد