كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع درخواست برنامه تغيير ip در اينترنت است كه در انجمن ابزار اینترنت مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش Internet است: با سلام دوستان خواهش ميکنم کمک کنيد من يه برنامه ميخام که بتونه آي پي منو عوض کنه البته برنامه hide ip platiniom v رو امتحان کردم ولي جواب نداد حالا از دوستان هر کس ميتونه کمک کنه ممنون...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| ابزار اینترنت ابزار اینترنت |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 10th, 2007
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 207 Thanks: 31
قدرت اعتبار: 3 | با سلام دوستان خواهش ميکنم کمک کنيد من يه برنامه ميخام که بتونه آي پي منو عوض کنه البته برنامه hide ip platiniom v رو امتحان کردم ولي جواب نداد حالا از دوستان هر کس ميتونه کمک کنه ممنون | |||||||||||
| |
| | #2 | ||
| عضو ![]() | فکنم بشه با IP changer عوض کرد یه سرچ کن ببین میتونی چیزی پبدا کنی ؟ ![]() یا اینو ترجمش کن ! http://whatismyipaddress.com/staticp...-my-ip-address | ||
| |
| | #3 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | چيزي پيدا نکردم هيچ لينکي از اين برنامه نداري | |||||||||||
| |
| | #5 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 16th, 2006
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 179 Thanks: 14
قدرت اعتبار: 4 | | |||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 3 | بله adsl دارم البته lan مال آسياتک | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| اينترنت , برنامه , تغيير , در , درخواست |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک | jamshid | موارد دیگر نیروی زمینی | 0 | Wednesday 18 July 2007 08:14 PM |
| نحوه راه اندازي Isp قسمت پنجم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Monday 12 March 2007 01:15 PM |
| نحوه راه اندازي يك Isp | Kamran1358 | سخت افزار | 1 | Friday 23 February 2007 10:06 PM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:23 AM |
| مفاهیم پایه*ای لینوکس | atn_1366 | مباحث لینوکس (Linux) | 0 | Wednesday 23 August 2006 02:15 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد