كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع کاربران حرفه ای adsl و شبکه جواب بدند؟ است كه در انجمن برنامه های اشتراک فایل مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش Internet است: با سلام من تا هفته دیگه adsl فعال میشه 2 تا سوال دارم 1. مودم adsl من پرسیدم وگفتن asus 602 هم سرعت وکارایش خوب هست و حدود قیمتش هم فکر کنم 48000 تومان است ایا این قیمت هست ؟ و کارایش خوب هست؟ 2. این سوالم خیلی مهم هست ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| برنامه های اشتراک فایل برنامه های اشتراک فایل |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| مدير آزمايشي بخش پلاگينها و SoftCam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | با سلام من تا هفته دیگه adsl فعال میشه 2 تا سوال دارم 1. مودم adsl من پرسیدم وگفتن asus 602 هم سرعت وکارایش خوب هست و حدود قیمتش هم فکر کنم 48000 تومان است ایا این قیمت هست ؟ و کارایش خوب هست؟ 2. این سوالم خیلی مهم هست من سرعت 128kb انتخاب کردم سوالم این هست که من دوستی در خانه بغلی ماست میخواهیم که با هم استفاده کنیم بدین ترتیب که من usb استفاده کنم واوبا lan من کارت شبکه ندارم 2 تا سوال اینجا پیش می اید1, این که قیمت کارت شبکه که من بخواهم بذارم چند هست ؟2. من اگر با usb کار کنم و او با ethernet ممکنه بتونه وارد کامپیوتر من بشه البته میدونم که سرعت هم کم میشه ولی او صبح ها خانه است ومن شب ها ومنظورم این هست که وقتی جفتمون کار میکنیم ممکنه بتونه وارد pc من بشه بخاطر این که ehernet هست , | ||
| |
| | #2 | |||||||||||
| مدير بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: June 24th, 2006
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 60 / 608 Thanks: 598
قدرت اعتبار: 4 | خوب كارت شبكه كه قيمتي نداره، اما چقدر مي خوا ي كابل بكشي؟ بعدم اگه اون بخواد استفاده كنه صبحها بايد سيستمت روشن باشه . در مورد وارد شدن به سيستمت هم اگه حرفه اي باشه ميتونه هم مونيتورت كنه هم به فايلها دسترسي پيدا كنه شما بايد server بشي و اون client و محدوديت واسه دسترسي ها بذاري | |||||||||||
| |
| | #3 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | اولاً برو مودم D-link بخر که ساپورت آن در ایران و در اینترنت خوب است و با نوع ADSL ایران سازگاری دارد و قیمت آن 38 هزار تومان است و شبکه هم میشه با هاش کرد و دوماً کارت شبکه 6 هزار تومن بیشتر نیست و برای شبکه از Lan استفاده کن و سوماً شما اگر دلت خواست بجز اینترنت که به اشتراک می گذاری میتوانی یکی از درایو هایت را هم به اشتراک بگذاری و یا اگر دلت نخواست به اشتراک نگذاری. سئوالی هست در خدمتیم.
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | |||||||||||
| |
| | #4 | |||||||||||
| مدير بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: June 24th, 2006
سطح دانش: 25 [ ![]() ]سابقه در سایت: 60 / 608 Thanks: 598
قدرت اعتبار: 4 | البته shared document هست و مي توني يك folder يا درايو را share كني تا به صورت مشترك از اون استفاده كنيد | |||||||||||
| |
| | #5 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 15th, 2006
سطح دانش: 56 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 832 / 1386 Thanks: 6,186
قدرت اعتبار: 10 | نقل قول:
![]()
__________________ هرگاه گرفتار شدی شکیبا باش امام علی (ع) | ||||||||||||
| |
| | #6 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: June 12th, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 98 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | دوست عزیز modem هایی که هم یک پورت USB دارن و هم یک LAN به این معنی نیست که شما می تونی همزمان از جفتشون استفاده کنی.دران واحد فقط یکیش کار میکنه برای اینکه Share کنی طوری که نیازی به روشن بودن سیستمت نباشه شما باید 1- کارت شبکه برای کامپیوتر خودت بگیری 2- یه HUB SWITCH ، چهار پورت 3- کابل به اندازه کافی 4- مودم ADSL ( مال خودم Dlink هستش مودم خوبیه تنها ایرادش اینکه با روشن خاموش شدن مودم یا رفتن برق ها Setting اش میپره ، دوباره باید Set کنم تنظیمات رو ولی با ASUS ها اصلا کار نکردم نمیدونم چطورین فقط میدونم اکثرا گارانتی ندارن ، اینم بگم این روزها بندرت پیش بیاد که زیاد برق ها بره ) شما میتونین این تجهیزات رو باهم بخرین یعنی شریکی بخرین. تنظیات و راه اندازی این شبکه رو نمی دونم میدونی یا نه ................................................................. | |||||||||||
| |
| | #7 | ||||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | نقل قول:
يك مدم بسيار خوب و سريع و با كارايي و امكانات بالا كه با هر نوع خط تلفن به خوبي كار ميكند : SMC 7901BRA2 ![]() تنظيمات حرفه اي ، فايروال سخت افزاري ، ساپورت ويندوز ويستا ، قابليت آپديت بايوس ، سرعت بالا ، داراي آداپتور و .... قيمت حدود 50 هزار تومان .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||||||
| |
| | #8 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 10th, 2007
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 207 Thanks: 31
قدرت اعتبار: 3 | ببين دوست من اگر مودم d-link dsl200 بخري خيلي با صرفه تره و با هر adsl هم کار ميکنه و ساپورت خوبي داره من چند روز يش يکي خريدم 35 هزار با 3 سال گارانتي و از طريق اينترنت و اين سايتي که ميدم البته مدلهاي ديگه اي هم داره 24 يا 48 ساعته هم بهت ميده www.shoper.ir | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| adsl |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد