كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع راهنمایی در مورد ساخت Boot cd در norton ghost 12.0 است كه در انجمن پشتیبان اطلاعات مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي نرم افزارهای کاربردی است: با عرض سلام از مدیران و کاربرانی که در زمینه ساختن boot disc در نرم افزار norton ghost12.0 اطلاعاتی دارند خواشمندم تا من و احتمالا سایر دوستان علاقه مند را راهنمایی نمایند . نظر خود من هنگام ساخت نرم افزار آدرس cd boot norton ghost 12.0 را می خواهد هر ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| پشتیبان اطلاعات پشتیبان اطلاعات |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #1 | ||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() |
با عرض سلام از مدیران و کاربرانی که در زمینه ساختن boot disc در نرم افزار norton ghost12.0 اطلاعاتی دارند خواشمندم تا من و احتمالا سایر دوستان علاقه مند را راهنمایی نمایند . نظر خود من هنگام ساخت نرم افزار آدرس cd boot norton ghost 12.0 را می خواهد هر چه می گردم به در بسته می خورم . خود سایت نرم افزار هم اشاره بهcd خود برنامه دارد و از آنجا که نسخه های ما معمولا از روی cd-های کینگ و اسیستنت و .. می باشد احتمالا مشکل از ناقصی برمامه های ماست . با این حال اگر کسی نسخه کاملی داره و یا می دونه که چطور می شود آن را بدست آورد خواهشا آن را در سایت قرار دهد .( البته بجر خرید نسخه اورجینال
__________________ درویش | ||
| |
| | #2 | ||
| $user[forumbits] ![]() ![]() ![]() ![]() | در كل من هم با ورژن هاي جديد همين مشكل و مشكلات ديگرو داشتم ، اما ... به اينجا يه سر بزنيد ، مطمئنم كارتون راه مي افته. سوالي بود در خدمتم.
__________________ Never Doubt That A Small Group Of Committed People Can CHANGE THE WORLD Indeed,It is The Only Thing That Ever Has Margaret Mead | ||
| |
| | #3 | |||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() | نقل قول:
با سلام خدمت دوست عزیزم دست شما درد نکنه مطمئن هستم که روش شما جواب می دهد اما سیستمی که می خواهم روی آن استفاده کنم یک Laptop می باشد که هم درایو فلاپی ندارد و هم اینکه Bios آن به خاطر ویندوز ویستا کمی با سیستمهای دارای Xp متفاوت می باشد و گاها با بعضی از بوتها ( از جمله Norton Partition magic 8 ) خوب جواب نمی دهد . باز هم از اینکه من رو راهنمایی کردید از شما ممنون متشکرم و مطمئن هستم با این انگیزه ای که شما دارید ، جواب و راه حل مد نظر را شما می توانید پیدا کنید . موفق باشید
__________________ درویش | |||
| |
| | #4 | ||
| $user[forumbits] ![]() ![]() ![]() ![]() | من اين برنامه رو حتي واسه سرور دانگشاه هم بردم، laptop ها هم اكثرا مشكلي ندارن ، اما بعضي هاشون ... راستي توي king lord از اين مجموعه برنامه ها خيلي زياده كه به صورت boot هم هستن، يعني dvd bootble هست ، ، يادمه laptop يكي رو با يكي از اون برنامه ها backup گرفتم.
__________________ Never Doubt That A Small Group Of Committed People Can CHANGE THE WORLD Indeed,It is The Only Thing That Ever Has Margaret Mead | ||
| |
| | #5 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: May 19th, 2006
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 72 / 725 Thanks: 75
قدرت اعتبار: 5 | من فکر کنم بتوانید با برنامه eMule دانلود کنید cd این برنامه رو 45mg باید باشه اینم لینک برنامه eMule http://parsdvb.org/forum/uploaded/3354/1219573755.zip
__________________ یادت نره | |||||||||||
| |
| The Following User Says Thank You to jamshid For This Useful Post: | Safi (Sunday 24 August 2008)
|
| برچسب ها |
| 120 , boot , ghost , norton , norton ghost 12.0 , مورد , در , راهنمایی , ساخت |
| ابزارهای موضوع | |
| |
| ||||
| موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
| حقیقت وحی الهی | Ako25 | بخش قرآن | 0 | Friday 18 July 2008 10:33 PM |
| متافيزيك از نظر ارسطو | monia | متافيزيك | 1 | Monday 16 April 2007 07:36 AM |
| غذا و سلامتی | Peyman | بخش پزشکي، بهداشتي، آرايشي | 0 | Monday 12 March 2007 11:32 PM |
| نحوه راه اندازي Isp قسمت سوم | Kamran1358 | سخت افزار | 0 | Sunday 11 March 2007 04:30 PM |
| (هكر ها حتماً اين طومار را بخوانند ) | ناظم ارشد | فناوری اطلاعات (IT) | 0 | Thursday 22 February 2007 02:55 AM |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد