كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اكانت Vpn رايگان همراه با آموزش كامل تصويري است كه در انجمن SecureAcc & VPN مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش Internet است: Salam Man ba User Name passwordam to site Login kardam Dorost bod vali vaghte mikham Connect besham Error User name password mide va mige Vojod nadare (invalid) age javabe mano bedin mamnon misham...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| SecureAcc & VPN فروش و پشتيباني حسابهاي SecureAcc و VPN |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #11 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: May 30th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | Salam Man ba User Name passwordam to site Login kardam Dorost bod vali vaghte mikham Connect besham Error User name password mide va mige Vojod nadare (invalid) age javabe mano bedin mamnon misham | |||||||||||
| |
| | #12 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: June 4th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 5 Thanks: 55
قدرت اعتبار: 0 | من هر روز خودم از این Vpn استفاده میکنم، به چنتا از دوستام هم معرفیش کردم، که اونام تا حالا مشکلی باهاش نداشتن. دوستانی که نمیتونن کانکت شن یکبار از اول کانکشن رو بسازن، مطمئناً یه جارو جا انداختن. | |||||||||||
| |
| | #13 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: September 28th, 2007
سطح دانش: 2 [ ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 49 Thanks: 1
قدرت اعتبار: 0 | سلام من قبلا اکانت از این سایت ساختم حالا هم می رم تو سایت البته ف ی ل ت ر ه ثبت نام می کنم دیگه مر حله بعد که فعال کردن ایمیله اصلا و ابدا نمیره من بیش از 20 بار امتحان کردم یک ماه پیش می شد ولی حالا نمی دونم چرا نمیشه دوستان مشکل چیه از کجاست ؟ فقط من این مشکلو دارم یا بقیه هم دارن ممنون میشم یک راه حلی بگید؟؟؟؟ Not Found The requested URL /scripts/manage.pl was not found on this server. Apache/2.0.52 (CentOS) Server at www.secureix.com Port 443 این ارورشه تو این آدرسhttps://www.secureix.com/scripts/manage.pl | |||||||||||
| |
| | #14 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: October 19th, 2007
قدرت اعتبار: 0 | سلام دوستان من هم همین ارور را دارم.البته من حتی با vpnپولی هم نتونستم فعال کنم یه سایت هست که بصورت ساعتی و ماهانه vpn را می فروشد.من ساعتی رو خریدم که بخوبی کار می کند .40 ساعت میشه******* هزار تومان. ************ به شماره حسابش واریز می کنید و حدود 15 دقیقه هم نمیشه که به ایمیلتان پسورد ویوزرش رو میده .برید امتحان کنید وحالش رو ببرید. ویرایش توسط ProgReza : Friday 19 October 2007 در ساعت 07:37 PM. دلیل: دادن قيمت و تبليغات سايت ديگر | |||||||||||
| |
| | #15 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | ممنون دوست من ولی من قبلا از این سایت اکانت گرفتم منظورم https://www.secureix.com/signup.shtml راضی هم بودم ولی دیگه نمیشه اکانتت رو فعال کنی کسی راه حلی نداره؟؟؟؟؟ | |||||||||||
| |
| | #16 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 10th, 2007
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 207 Thanks: 31
قدرت اعتبار: 3 | سلام من قبلا اکانت از این سایت ساختم حالا هم می رم تو سایت البته ف ی ل ت ر ه ثبت نام می کنم دیگه مر حله بعد که فعال کردن ایمیله اصلا و ابدا نمیره من بیش از 20 بار امتحان کردم یک ماه پیش می شد ولی حالا نمی دونم چرا نمیشه دوستان مشکل چیه از کجاست ؟ فقط من این مشکلو دارم یا بقیه هم دارن ممنون میشم یک راه حلی بگید؟؟؟؟ Not Found The requested URL /scripts/manage.pl was not found on this server. Apache/2.0.52 (CentOS) Server at www.secureix.com Port 443 این ارورشه تو این آدرس https://www.secureix.com/scripts/manage.pl منم دقيقا همين مشكل رو دارم | |||||||||||
| |
| | #17 | |||||||||||
| کاربر طلایی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: July 5th, 2006
سطح دانش: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 323 / 1078 Thanks: 10,228
قدرت اعتبار: 7 | مشكل از خود سايته ديگه رايگان رو خوب ساپورت نمي ده .
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| | #18 | |||||||||||
قدرت اعتبار: 0 | | |||||||||||
| |
| | #19 | |||||||||||
| عضو ![]() تاریخ عضویت: July 23rd, 2006
سطح دانش: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 82 Thanks: 3
قدرت اعتبار: 0 | آقا این تنظیمات اصلاً لازم نیست من بدون این تنظیمات هم با مسنجر و هم با دانلود منیجر و هم با تمام مرورگر ها بدون هیچ مشکلی کار میکنم شما وقتی کانکشن VPN رو دارید میسازید در قسمت دوم باید گزینه Virtual Network conection رو انتخاب کنید تا تمام نرم افزار ها با این قسمت ست شن بدون اینکه در نرم افزار هیچ تغیری ایجاد کنید
__________________ آقا شما هم قبول دارید؟ پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب هست رو آخه یکی نیست بگه دانشمند تو که توی شکم مامانت این چیزا رو بلد نبودی که تو هم پرسیدی یادت دادن که یاد گرفتی !پس بیائید به هم کمک کنیم | |||||||||||
| |
| | #20 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: November 20th, 2006
قدرت اعتبار: 0 | اكانت Vpn رايگان همراه با آموزش كامل تصويري که گذاشتی مربوط به کدوم فرکانس یا ماهواره میشه لطفا توضیع بدین ![]() ![]() ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| vpn |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد