كارت dvb , كارت دي وي بي , دی وی بی , رسيور , رسیور
| |
اين يك بخش از موضوع اکانت Vpn رایگان بدون محدودیت زمانی!$$ است كه در انجمن SecureAcc & VPN مطرح گرديده و اين انجمن نيز زير مجموعهي بخش Internet است: من اينم امتحان كردم اين ارور رو ميزنه 734 the PPP link cotrol porotocol was terminated : erorre بعد هم يه صفحه باز ميشه كه user و password منو نشون ميده و در پايين اون يه جاي خالي ديگه هست كه نوشته host كسي ميدونه تو اين كادر host چي ...
| ثبت نام | پست جدید | All Albums | Blogs | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| | ||||||||
| SecureAcc & VPN فروش و پشتيباني حسابهاي SecureAcc و VPN |
| اطلاعيههاي سايت |
|
| LinkBack | ابزارهای موضوع |
| | #21 | |||||||||||
| عضو فعال ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 10th, 2007
سطح دانش: 9 [ ]سابقه در سایت: 0 / 207 Thanks: 31
قدرت اعتبار: 3 | من اينم امتحان كردم اين ارور رو ميزنه 734 the PPP link cotrol porotocol was terminated : erorre بعد هم يه صفحه باز ميشه كه user و password منو نشون ميده و در پايين اون يه جاي خالي ديگه هست كه نوشته host كسي ميدونه تو اين كادر host چي بايد نوشت؟؟؟؟ | |||||||||||
| |
| | #22 | |||||||||||
| سرپرست انجمن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 24th, 2007
سطح دانش: 103 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 3845 / 3845 Thanks: 69
قدرت اعتبار: 50 | بعضی کامپیوتر ها نباید این کارو انجام دهید ![]() در قسمت Properties وارد قسمت Seccurity شوید و تیک گزینه Require data encrypiton را برداریدبعد ok را بزنید. | |||||||||||
| |
| | #23 | |||||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 | نقل قول:
نقل قول:
با تشکر مجدد از شما دوستان
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||||
| |
| | #24 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 16th, 2006
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 179 Thanks: 14
قدرت اعتبار: 4 | | |||||||||||
| |
| | #25 | |||||||||||
| عضو نیمه فعال ![]() ![]() تاریخ عضویت: February 16th, 2006
سطح دانش: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 0 / 179 Thanks: 14
قدرت اعتبار: 4 | سلام منم همين مشكل رو دارم | |||||||||||
| |
| | #26 | |||||||||||
| عضو جديد تاریخ عضویت: January 6th, 2007
سطح دانش: 1 [ ]سابقه در سایت: 0 / 0 Thanks: 0
قدرت اعتبار: 0 | سلام من همه تنظيمات رو از سايت نگاه کردم و درست انجام دادم حتي از سايت اصلي: اما اين Error* رو به من ميده: Error 769: The specified destination is not reachable. مشکل چيه به من بگيد. | |||||||||||
| |
| | #27 | ||
| عضو ![]() | با سلام دوست عزیز همه اون کارهایی رو که گفتین انجام دادم ولی باز هم این خطا رو داد لطفا راهنمایی کنید: [IMG][/IMG] | ||
| |
| | #28 | |||||||||||
| مديريت كل سايت ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: November 26th, 2005
سطح دانش: 50 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 496 / 1241 Thanks: 325
قدرت اعتبار: 10 | دوستان باید به اینها توجه کنید اگر از acc 512 یا با لاتر استفاده کنید این vpn وصل می شود ولی کار نمی کند باید فایروال ویندوز را تنظیم کنید و نیز این کار را انجام ندهید: کد PHP: بعضی از isp ها پرت vpn را می بندند همانجور که نمی توان از این isp ها از اینترنت ماهواره ای استفاده کرد نمی تان از vpn هم استفاده کرد.
__________________ آنچه وحشتناک است ارتفاع نیست. افتادن از ارتفاع است ![]() ..هیچ چیز آن گونه نیست که به نظر می رسد.. ![]() ----------------------------------------------------------- .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. قسمت*هاي مختلف سايت ParsDVB: => انجمن*ها => قوانين انجمن*ها => دانلود سنتر => آپلود سنتر => چت روم سايت => آموزش ساخت وبلاگ در سایت => وبلاگ سایت => فروشگاه سايت => تماس .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. باز كردن كانال*هاي TPS بدون كد روزانه با پچ پارس | |||||||||||
| |
| | #30 | |||||||||||
| کاربر نقرهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: January 14th, 2006 محل سکونت: tehran
سطح دانش: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه در سایت: 74 / 746 Thanks: 19
قدرت اعتبار: 5 | نه دوست عزیز این اکانت مجانی برای 512kb به پایین قابل استفاده می باشد
__________________ کفاره غيبت اين است که براي شخصي که از او غيبت کرده اي آمرزش بطلبي رسول ا کرم(ص) نعمتي که سپاس گذاري نشود مانند گناهي است که آمرزيده نشود. امام جواد(ع) طلب دانش بر هر مسلماني واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد. رسول اکرم(ص) دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست*** جای چشم ابرو نگیرد گر چه او بالا تر است | |||||||||||
| |
| برچسب ها |
| vpn |
| ابزارهای موضوع | |
| |
تمامي قوانين اين سايت از جمهوري اسلامي ايران پيروي مي کند و هرگونه مطالب مخالف قوانين ايران و بنر يا لينک مستهجن در اين سايت جايي ندارد